[v prenovi] Čarovniška vojna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Predlogi & Vprašanja

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male
Število prispevkov : 166
Palica : Prapalica
Kri : čistokrvna
Varuh : feniks
Registration date : 08/07/2008

Predlogi & Vprašanja Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyPet Jul 11, 2008 11:18 am

Nam želite kaj predlagati za boljšo prihodnost foruma? Ali morda želite zastaviti kakšno vprašanje, ki vam ni nikakor jasno?
Potem ste našli pravo temo, saj tukaj lahko tako predlagate in postavljate vaša vprašanja.
Nazaj na vrh Go down
http://carovniska-vojna.adoforum.net
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male
Število prispevkov : 162
Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero
Starost : 22 let
Kri : mešanec
Žival : sova Strela, pes Simon
Varuh : pes
Posebnosti : mag
Registration date : 13/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptySob Sep 13, 2008 10:10 pm

Kje se lahko kaj kupi?
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male
Število prispevkov : 274
Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero
Starost : 21
Posebnosti : Volkodlak

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptySob Sep 13, 2008 10:13 pm

Trenutno obratuje samo ena trgovina in to je na Nokturni ulici - Pri Dawcu in Klawcu, kjer lahko tudi najdeš seznam stvari, ki so na prodaj. Ostale trgovine moramo še opremiti s seznami, drugače jih pa boš lahko našel na Prečni ulici, v Meryascoveni,.... Pač malo se razglej po forumu. Trenutno pa res obratuje samo ena trgovina, ampak do popolnega odprtja foruma bomo to popravili.
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyNed Sep 14, 2008 11:30 am

Najlepša ti hvala. Prosil bi pa tudi, da nekdo pregleda mojo prijavo za gryffondom, saj čakam na to že dolgo in bi to tudi nekako potreboval. Zanima me tudi, ker sem bil na prejšnem forumu mag, ali sem lahko tudi v tem, saj sem vam tisto za maga že prejšnič poslal.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyNed Sep 14, 2008 3:05 pm

Res je, poslal si prijavo za maga in na prejšnjem forumu nisi bil sprejet, saj se je forum zapiral. Tvoj opis je bil kar vredu in v skladju s prejšnjimi standardi, zato ti dovoljujem, da postaneš mag.
Glej le, da se boš pri svojih postih čim bolj potrudil in stvari opisoval natančno.
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyPon Sep 15, 2008 3:35 pm

Zanima, pa me tudi, zakaj nimam nobenih dodatnih izkušenj, saj sem že bil na prejšnem forumu in pa zakaj ne morem imeti avatarja?
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyPon Sep 15, 2008 6:27 pm

Glede avatarja ti ne vem pomagati, saj vsem ostalim slike delajo. Poskušaj z drugo sliko, ali morda link tvoje željene slike ni pravilen.
Kolikor je meni znano, si se ti staremu forumu priključil čisto na koncu in niti nisi začel pošteno igrati, medtem pa so drugi igrali neprimerno dlje. Večina tistih, ki sem jih povabil sem in jih smatram kot stare člane, so na prejšnjem forumu aktivno igrali vsaj 3 mesece, nekateri celo 8 ali 9. Ti si zaslužijo privilegij.
Lahko si vesel tega, da lahko že igraš tukaj, saj si ujel zadnji vlak za stare člane, tako da ti že tukaj izkazujemo privilegij.
Poudaril pa bi še rad, da izkušnje nikakor niso najvažnejše in če ti je zgolj do tega, potem se ti ne splača niti igrati, saj je to RPG forum, kjer je bistveno igranje, vživljanje v domišljijske vloge in domišljijski svet in nikakor ne točke. Kdor misli zgolj na točke, ne bo nikoli dober pisec, zato raje misli na pisanje.
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptySre Sep 17, 2008 9:56 pm

Ne, res nisem želel biti vsiljiv, le zanimalo me je. pa glede mojega avatarja, je problem v tem, da ko kliknem, da bi lahko vodel tisto stran za avatarje, se mi odpreta le okenčka počisti in pošlji, kot bi bilo preostalo zbrisano, pa sem mislil, ker je pisalo v navodilih, da če ne moreš imeti avatarja, ti ga lahko admin prepreči, da ste mi ga mogoče preprečili imeti.

Kje se lahko prijaviš za Quiditch ekipo in ali sem lahko kapetan?
Nazaj na vrh Go down
William J. Davidson
Profesorji
Profesorji

Število prispevkov : 25
Palica : 27cm, Cedra, Kita zmajevega srca
Registration date : 21/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyPon Sep 22, 2008 11:14 pm

Ste morda kontaktirali Virtualno Bradavičarko z možnostjo oglaševanja morebiti? Ali pa vsaj uporabili emaile njihovih uporabnikov (ki ne vem zakaj so objavljeni javno) ter jih prek emaila povabiti osebno da se pridružijo. Pri tem morate opisati zgodbo, izpostaviti, da ne gre za drugo Bradavičarko (ker je to pač prepovedano) in da je to resnično edina prava možnost, da se vživite in zaživite v čarovnišem svetu.

Dejte no, zlo dobr RPG ste napravl, ne smete zdej zamutit pri oglaševanju!
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyTor Sep 23, 2008 3:53 pm

Se strinjam, da moramo čim več oglaševati in privabiti čim več novih članov (sicer je trenutno nekaj narobe z bannarjem ampak bomo že uredili Very Happy).
In tole z Virtualno Bradavičarko je dobra ideja, ampak jaz nimam tam nikakršnih poznanstev ali stikov. Mogoče bi bilo najbolje, da bo to uredil Albus (ki mislim, da je član) ali pa kdo od ostalih adminov.
Sam oglašujem na forumih na katerih sem in tudi spodbujam, da bi vsi člani čim več oglaševali. Dobro bi bilo tudi na kakšnih večjih forumih kot so Oxford ali kaj podobnega, kjer je veliko piscev.

Upam, da bodo tudi člani sami prispevali kaj k oglaševanju mi se bomo pa tudi potrudili, ker bi bilo res dobro, da bi se povezali z Virtualno Bradavičarko.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male
Število prispevkov : 106
Registration date : 10/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyTor Sep 23, 2008 4:15 pm

No, na Oxu sem že jaz objavla, tko da nič skrbet. Razz

Me pa zanima, kdaj približno se bo lahko začelo pisat tudi v ostalih krajih?
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyTor Sep 23, 2008 4:32 pm

Ja načrt je približno takšen, da sedaj približno en mesec pišemo samo na Bradavičarki (mogoče malo manj). Potem bomo pa dovolili, da tisti, ki dobro piše se preselijo po celotnem čarovniškem svetu (seveda če želijo ni nujno), tisti, ki pa slabo pa bodo še nekaj časa ostali na Bradavičarki. Tako se bodo vsi trudili, da bi pisali vedno boljše.

Bomo pa v istem času tudi uredili, da tisti, ki bodo na Bradavičarki pa bodo ali v Feniksovem redu ali jedci smrti bodo prav tako občasno zapuščali Bradavičarko za razne sestanke, kakšne boje,....

V trgovinah se lahko stvari prav tako naročijo, ampak napišeš kot, da si tja poslal sovo, je pa res, da stvari iz trgovin tisti ki so na Bradavičarki sedaj še ne rabijo saj je na Bradavičarki vse na voljo zastonj, ko pa se boste/bomo preselili na ostale kraje pa bo potrebno vse kupiti.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyTor Sep 23, 2008 4:36 pm

Ahm, ja, še nekaj ...
Kdaj se bodo začele prijave za Jedce/ Feniksov red?

&, predlogec...
Glede pisanja.
Lahko bi se, podobno kot na Oxu ( pa ne da bi ponavljalli) odprla tema, kjer bi vsak ocenil pisanje osebe, ki je pisala pred njim.
Bi blo po moje koristno, ker bi povedal, kaj ti ni prav pri pisanju in to..
in bi se lahko tisti, ki mu gre malo slabše, potrudil in to izboljšal. ^^
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyTor Sep 23, 2008 8:38 pm

Z Virtualno Bradavičarko sam nimam nikakršnih zvez že dolgo časa. Igram zgolj na njihovem RPG forumu in tam sem že objavil oglas o našem forumu, takoj ob otvoritvi. Če kdo igra še na pravem forumu, ki ni namenjen RPGju, lahko seveda tudi tam odda oglas o nas.

Prijave za feniksov red in jedce smrti se bodo pričenjale čez kakšen mesec, ko dogajanje ne bo omejeno več zgolj na Bradavičarko, ampak se bo razširilo po vsem čarovniškem svetu. Tedaj si bodo nekateri že lahko izbirali prijave, čeravno še točno ni znano, kako bo to izgledalo.

Ta tvoj predlog ni slab in lahko bi ga vključili v klepet. Če želiš, lahko kar ti odpreš ustrezno temo tam in potem ocenjujemo drug drugega po kvaliteti njegovega pisanja.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyTor Sep 23, 2008 11:34 pm

Oukejzi.

& ja, se bom spet potrudla in prilimala oglas tudi na forum od Virtualne Bradavičarke Razz
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyNed Sep 28, 2008 7:46 pm

Mene pa zanima tudi, če si lahko učenec na bradavičarki in pa član feniksovega reda, kot Remus Lupin.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja EmptyTor Sep 30, 2008 4:44 pm

Zaenkrat so le posamezniki učenci člani Feniksovega reda, pa še te je povabil k sodelovanju ravnatelj. Če se boš zdel ravnatelju ali kateremu drugemu članu reda primeren za vstop, te bo povabil v red, drugače pa žal ne. Red je namreč skrita organizacija, za katero ve le peščica čarovnikov in v njem sodelujejo zgolj taki, ki si med seboj brezpogojno zaupajo.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predlogi & Vprašanja   Predlogi & Vprašanja Empty

Nazaj na vrh Go down

Predlogi & Vprašanja
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-