Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna. |
|
| RPG Reminder | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: RPG Reminder Pon Sep 29, 2008 12:17 pm | |
| Če vam sogovornik v RPG-delu ne odgovori več dni zapored, ga lahko tukaj spomnite nase... | |
| | | Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: RPG Reminder Pon Sep 29, 2008 12:21 pm | |
| Nadia v Sovjem stolpu te Remus še vedno čaka ! | |
| | | Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: RPG Reminder Pon Sep 29, 2008 12:28 pm | |
| umm ja .. Nicc.. ti naj bi še men odpisala pri hodnikih, ampak si lahko kr lpo uzameš cajt in bo . ni še ravno kritično, najbl da počakaš da pogovor z Remusom končam paa.. Leon, tebe še nek časa nism gor zasledila, sam ne me pozabit tam u prepovedanem! | |
| | | Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: RPG Reminder Čet Dec 11, 2008 6:27 pm | |
| Ej še vedno čakam u kžtdju Emma pa Isa. | |
| | | Ted Rewa
Število prispevkov : 2 Palica : 32, vrba, dlaka Nordijskega jelena Starost : 29 Kri : Čistokrv Žival : Sova Varuh : Tiger Registration date : 22/02/2009
| Naslov sporočila: Re: RPG Reminder Ned Feb 22, 2009 3:03 pm | |
| Torej zdaj sem se vrnil na ta forum in ne najdem prave teme... No.. Kot veste je na spletu malo tapravih rpg forumov in pomnim, kako je ta forum bil aktiven, ker je bil nekaj posebnega. No...Rad bi pozval admine in sodelujoče naj me dodajo na MSN, ker bi rad da ta forum znova ustane in da ga vrnemo na stare tire. Albus, Bellatrix in ostali med vodjami, vas pozovem da me dodate.. petercek_izola@hotmail.comTo je moj msn...Kadarkoli sem gor, sem pripravljen poslušati o usodi tega foruma. | |
| | | Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: RPG Reminder Pon Feb 23, 2009 1:00 am | |
| dj če že pišete pište v tapravi temi. To je KLEPET. Ta tema je uporabljiva le v primeru, da se forum do konca prenovi. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RPG Reminder | |
| |
| | | | RPG Reminder | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|