[v prenovi] Čarovniška vojna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Usoda foruma

Go down 
+4
Lux Swann
Narcissa Black
Bellatrix Black
Remus Lupin
8 posters

Ali gremo v prenovo foruma in ga poizkušamo na novo zagnati?
Da
Usoda foruma Vote_lcap90%Usoda foruma Vote_rcap
 90% [ 9 ]
Ne
Usoda foruma Vote_lcap10%Usoda foruma Vote_rcap
 10% [ 1 ]
Skupaj glasov : 10

Poll closed

AvtorSporočilo
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male
Število prispevkov : 274
Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero
Starost : 21
Kri : čistokrvna
Posebnosti : Volkodlak
Registration date : 08/07/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyTor Nov 11, 2008 7:50 pm

Ker je jasno, da naš forum počasi umira smo se odločili, da se posvetujemo z vami o usodi našega foruma. Zanima me, kakšno je vaše mnenje alin se forum splača rešiti ali ga preprosto zaklenemo in izbrišemo?

Če ste za prvo možnost, jo podkrepite s kakšnimi predlogi.

Moje mnenje je, da če se skupaj odločimo za prvo možnost, moramo začeti vso stvar od začetka. Pobrisati poste in teme,ki so "kar nekaj" in urediti forum na novo.Tudi spremeniti nekatera pravila. Se domisliti še česa zanimivega, kar bo privabilo nove člane, ki bodo vztrajali na forumu. Prav tako moramo zagotoviti, da bodo to dobri pisci in ne samo tisti ki napišejo po en post, v katerem sta dva stavka ipd.

Poleg tega sozaželjeni tudi vaši predlogi. Če se bomo lotili prenove se bomo lotili zadeve skupaj z aktivnimi člani in bomo poiskušali zagnati celotno zadevo v pogon, ne pa spet samo preložiti smrt tega foruma. V njem je veliko mojega dela (tudi ostali so veliko delali, da ne bo pomote) ampak osebno raje vidim, da izbrišemo forum, kot pa da še naprej takole životari z enim ali dvema aktivnima članoma.

Sedaj pa še vi napišite svoje mnenje in predloge, da se nato odločimo kako in kja.

Glasovi ankete bi po mojem mnenju morali odločiti kako naprej in neglede na to ali glasuje administrator ali navaden član je glas enakovreden.
ĆE pa menite, da še naprej pustimo forum tako kot je zdaj, se bom z veseljem odpovedal administratorski funkciji in sodeloval samo kot član.
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female
Število prispevkov : 230
Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita.
Registration date : 14/09/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptySre Nov 12, 2008 11:30 pm

Sem hotela napisat svoje skromno mnenje takoj ko pridem v Ljubljano, pa mi internet ni delal do danes. Rolling Eyes
V bistvu imam cel govor sestavljen in zdaj ne vem kje naj začnem.
*Bella si ležerno zleknjena v naslanjaču z laptopom na kolenih prižge cigareto*

Prvič. Zaenkrat še nismo klinično mrtvi. Torej- oživljanje! Sem pripravljena pomagat.

Forum je bil po mojem mnenju v osnovi zelo dobro zastavljen. Mogoče celo preveč dobro. Mislim, za polno delovanje bi tako obširen RPG potreboval 100 aktivnih članov, pa vsi vemo kakšna je slovenska situacija z RPGjanjem- če jih je 20 je forum že označen kot *zelo obiskan*
Kaj če bi v primeru novega foruma Bradavičarko prezrli, pa igrali samo v čarovniškem svetu? Sami odrasli čarovniki pač. Se zmenimo v katerih krajih se dogajanje odvija (itak ne po celem svetu, ampak naprimer samo London, Prečna, Nokturna, Ministrstvo pa alla Ostali kraji.), naredi se kakšen seznam znanih likov iz tistega obdobja. Zgodba se mi pa zdi dovolj zanimiva, da bi jo v grobem kar obdržali. Samo kakšen bolj zanesljiv Voldy bi prav prišel. Razz In malo aktivnejše (hitrejše) dogajanje.
Ideja z mass maili je nujna. Sploh člane iz starega foruma bi se lahko nazaj zvleklo.

Dobri pisci.... Jaz sem vedno za to, da toleriramo tudi slabše, če se le ne obnašajo preveč superiorno. Dvomim da je kdorkoli znal od rojstva dobro pisat in vsaj meni je, ko sm začela RPGjat dalo veliko spodbude ko so mi na tistem RPGju ostali člani pomagali in svetovali kako naj začnem.

No, to je okvirno vse kar mi je ležalo v glavi. Razz
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/lovely_lunatic_loony
Narcissa Black
Spolzgad 3. letnik
Spolzgad 3. letnik
Narcissa Black

Female
Število prispevkov : 11
Palica : 31 cm, mahagonij, zmajeva kita
Registration date : 28/10/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyČet Nov 13, 2008 4:01 pm

Še moja malenkost.
Torej, se strinjam z Bellatrix glede tega, da bi potrebovali 100 članov, če bi hotli, da bi vse enkratno funkcioniral, edino, če se lotiš na drugačen način in razmišljaš v tej smeri, točno kakšne like potrebuješ za delovanje foruma. In potem administracija + pomočniki napravijo okvirne opise likov (nekaj malega o njihovem življenju, itd.) in se potem uporabniki ravnajo po tem. Je ena omejitev, včasih pa tudi zlo dobra pomoč, če se nekdo kar ne more in ne more odločit o svojem liku. Vsaj zdi se mi, da se zdej kr na dostih forumih že odločajo za tak način, da ma vsak lik slabo in dobro stran, ne pa da so eni junaki in vsemogočni, popolni, brez napak, zmot, itd.
Zdej to dogajanje - Bradavičarka mi je sicer popolnoma kul in bi jo, vsaj po moje, lahko obdržali, s tem, da bi res lahko dodali še kak drug prostor, kjer bi se stvari lahko odvijale. In bi blo super, če se vse skupaj recimo ne bi šlo samo glede vojne med dobro in slabo stranjo, ampak pač dejansko življenje čarovnikov, vsakdanje stvari pač, ko pa se zgodi, se pač zgodi tudi to - prihod Mrlakensteina pa vojna.
+++ fajn bi blo tut met nekoga, ki bi res vsak dan prišel na forum, prečekiral nove opise in jih tudi odobril, da lahko pišejo, ker nekateri res predolgo čakajo na administratorje - in nič ne obtožujem, ker itak ima vsak svoje življenje in ne živi samo za računalnik in forum, ki ga ustvari. Ampak če bi bilo več moderatorjev in administratorjev bi pomoje tut vse skupaj mal boljše delovalo.
Pa še glede piscev - to se pa čist strinjam že s tistim zgoraj napisanim. Treba je tolerirat vsem, tut tiste, ki malo slabše pišejo. Predlagam pa, da se recimo v opis vključi tudi točka RPG post, tako da vsaj napiše še primer rpg sporočila (in se pri tem tudi maksimalno potrudi). Mi je pa všeč to, da to že obstaja pri teh malo bolj pomembnih likih, kar je čist super fajn.

Bi blo pa seveda škoda, da tak dobr forum propade, ker je vse skupi res dobr zastavljeno in bi se alhko na tako temo ogromno zgodbic spisalo.
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female
Število prispevkov : 133
Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik.
Starost : 20 let
Kri : Čistokrvna
Varuh : Snežni leopard
Registration date : 17/09/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyČet Nov 13, 2008 8:20 pm

še mnenje vaše Luxi, če nimate nx proti ^^.
torej, nikakor neb stran vrgla takšnga foruma. nebi mogla. ker je, tko kot sta povedali že dekleti nad mano dobro, če ne še preveč dobro zastavljen, narejen, vložen je blo preveč truda, tko da bi ga blo res škoda kr odpisat.

je pa res da je tole vlačenje foruma in čakanje na to, da forum malo oživi, ni fer do foruma samega. mislm, če ga že mislte zapret in končat s projektom, prosim ne odlašat, ker tak fajn forum si zasluži en dostojen 'pogreb', če ne drugega :]. pač samo moje mnenje, če mislite forum podreti oz ustrajati pr tem, kar je sedaj in le čakat da bo kdo se gor primajal.

in ja, mogoče bi bilo resnično bolje, če bi bradavičarko nekako vsaj zapostavili in je ne-dajali na prvo mesto [kera slovenščina ej O.o] pred ostalim čarovniškim svetom na forumu nasploh. tako kot je bella predlagala, bi svoje like nekako postarali v tisto obdobje, ko so že končali bradavičarko in so živeli po svoje - nekateri so ostali v povezavah, spet drugi so izginl kamorkoli pač.
šola pa bi ostala v ozadju, nekateri bi bli lahk tut študentje, seveda, sam bolj bl do izraza bi pršlo tisto 'bradavičarka afterlife'.

in tukej se ti morda lahko porodi ideja o teh zgodbah likov, ki bi jih zasnovali administratorji oz helperji ali kdorkoli pač že Razz. morda, čeprov še zmerej pravim, da so taki forumi bol za tiste, ki nimajo lastne domišlije, da bi si ustvarili svoj lik, ki bi biu kot oseba nekej posebnega - je pa res, da bi s tem nekako omejili tiste, k želijo bit 'vsemogočni' oziroma neb bli čist 100% glede tega, kakšen lik bi imeli. je pa res, da opcijo za svoj lik je potrebno pustiti - sej veste, nekateri, med njimi sem tudi jaz, ne marajo da je bil njihov lik že zasnovan s strani nekoga pač, oziroma se sam ne najdejo v nobenem izmed spisanih :]

druga ideja je, da vso dogajenje postavimo v čas Harryja Potterja, samo da se ne ravnamo po knjigi, samo pač vzamemo njegov čas, osebe v njej in dopustimo, da si ostali člani lahko izberejo kakšnega izmed glavnih likov [Harry, Hermiona ipd...] =) sevede bi biu tle nujen rpg post, da bi te 'main' like dobil vsaj mal bl izkušeni pisci :] ((če se gremo kej tazga, bi rezervirala Loono, sam tko, za info Razz))
&& seveda, menjala bi skin, mogoče 'najela' kakšnega, ki se spozna na grafiko za take zadeve, pač celoten forum mal osvežila Razz
ne me kregat, sam moje mnenje, afkors Razz. sm pa prpravlena na kakršenkol način pomagat, če boste kej rabli :]
Nazaj na vrh Go down
http://www.broken-wings.co.cc/
Mrlakenstein
Temni Mojster
Temni Mojster
Mrlakenstein

Število prispevkov : 29
Registration date : 31/07/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyČet Nov 13, 2008 11:46 pm

Ok ja vem, da ful ni od mene fer, da nč ne pišm in pol pridm kle pametvt Smile
sam čeprou je že zrablen nekak res nenajdm tok časa in priznam tud ne da se mi več, med drugimi ker pač, nedobim navdiha pa tko, ne da se mi Very Happy
torej jz sm kliknla NE, ker sm narobe razumela vpršanje, pač nism za, da iz foruma delate čist neko novo stvar (samo moj predlog) ker se morte sprjaznt s tem, da kokrkol ga prenovite, ga spremenite, je zlo mejhna verjetnost d bo meu tok piscev d bo skoz bil aktualen
pač zanimiv je ...na začetku...pol te začne dolgočast, najdš druge zdeve, novejše, boljše mogoče, te začne tist zanimat
upam da nism spadla kle kot en pesimist, ker nism pesimist Very Happy, sam pač mormo realno na zadevo gledat
zdej...je res, da lahko sam mal manj zakompliciran zadevo postavte, ker res nimam nč prot s temi izkušnjam in denarjem, ful je hudo res, sam folk mau zmede in v strahu, d ne bodo kej zajebal pač tega ne nrdijo Razz
no saj jz učash tko ravnam
in pač sm misnla, ne da ga zaprete, ampak mogoče nevem, tko kt je Avis, al kdo že, zanč rekla, d mal manj koplicirate s temi cenami, torej sam kako malenkost spremenite
Pač nevem, mogoč je res škoda obdržat cel forum za mogoč par piscov po drug stran, pa če jim gre in da redno pišejo...pismo zakaj pa ne..sam ker takih je zlo mal Razz
In pa še zadnja stvar, se strinjam z Bello, rabte mal bol zanesljivga Marka, sm celo sama hotla predlagat, da lahko komot predate lik nekomu drugmu, sem vam zato že na začetku svoj gesu sporočila, da lahko mogoče tudi kdaj namesto mene pišete, in če je kdo za, da bi skoz zanj pisu...komot res komot, nom mela nič proti
Pač men gre mal na živce, ker sm pol odgovorna za njega ker je edn glavnih likov in se odvija reč okoli njega torej moram pisat, bi raj mela navadn lik naprimer Rachel nazaj Very Happy pa pišm kadar čem Razz ja vem mal sebično sam pač tko je in res prepuščam vam Marka Razz sam sporočte mi prej prosm Razz
tko to je to...Razz
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male
Število prispevkov : 162
Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero
Starost : 22 let
Kri : mešanec
Žival : sova Strela, pes Simon
Varuh : pes
Posebnosti : mag
Registration date : 13/09/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyPet Nov 14, 2008 8:59 pm

Jst se pupolnoma strinjam z idejo, da bi prenovil forum in tut ideja, da bi se dugajal v času Harryja potterja se mi zdi ful kul, bi pa rt dudou, da se mi zdi, da bi mogl bl upoštevat knjigo ampak ne kt zgodbe ampak, da bi rečmo tut kle nardil izbirne predmete pa da bi ble tut kazni zares, k men je un učitl reku d morm pusprut une mize za kazn, k sm biu u food fightu pa mi ni še nč sporoču pa tut nubn ni še une kazni meu in se mi zdi neumn d ubstajajo kazni č se jih ne upošteva. Rd bi pa tut dodou, da mislm d ste forum zlo dobr nardil in d bi mi blo res žou, če bi ga mogl zapret tko da admini jst bom definitivno pisu na keremkol forumu, pa tut č bom jst edin pisc, tko da, če zdj kj nimate časa za kkšno velko prenovo al pa kj tazga, lahko tut počakamo, k se mi zdi da uni k smo zdj gor noumo šli nikamor in usaj jst bom podpru usako vašo odločitu razn d bi zapr ta forum pa nebi nardil nouga.

Nazadnje urejal/a Daniel Black Sob Nov 15, 2008 2:23 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Christie Brown
Drznvraan 6. letnik
Drznvraan 6. letnik
Christie Brown

Female
Število prispevkov : 20
Palica : 25 cm, breza, samorogova dlaka
Registration date : 21/09/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyPet Nov 14, 2008 10:06 pm

hmmm.... js se strinjam s prenovo foruma in sem definitivno za...
Vem, da nisem bla glih veliko na forumu zadnje čase, ampak sem pozabla na rčaunalnik Embarassed ... se opravičujem in obljubljam, da se ne zgodi več.... no pa k mojemu predloču:

Js se čist strinjam z Bello, da bi se forum dogajal kasneje. Boljše bi bilo, da so čarovniki odrasli, ker se mi zdi, da večina raje piše kot odrasla oseba in tudi sama sem se nekako navadila na forume na katerih sem odrsla.
Lahko bi bila še vedno taka tema: čarovniška vojna in da sta pač samo dve strani, ki sta v konfliktih. To bi mi blo ušeč Very Happy

Drugače pa se mi ne zdi apmetno uzemat likov iz knjige Harry Potter, ker se mi zdi brezveze, boljše je če si sami zmišljujemo zgodbo kot da vemo, kaj se bo zgodilo na koncu. Lahko bi bil nek drug Črni mojster in seveda druge osebe.

Novim članom, ki ne znajo še pisati pa bi bilo najbolje ponuditi pomoč, koga, ki bi jim lahko pomagal, da bi izboljšali pisanje.

Ni nevem kaj... (pač moje misli pač že spijo)
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyPet Nov 14, 2008 11:22 pm

Ok najprej da razložim glede tega, kar sem napisal o slabih piscih, ker sem opazil, da me niste dobro razumeli Very Happy
Nikakor nisem misli, da pač tistim, ki ŠE ne znajo dobro pisati prepovemo pisanje ali kaj podobnega. Vsak je bil enkrat začetnik in je popolnoma normalno, da ne moremo vsi pisati popolno. Ciljal sem zgolj na predloge v zvezi s tem, kaj bi naredili z tistimi, ki se ne dovolj trudijo, ne upoštevajo nasvetov ostalih članov ipd. Ali takšne kaznujemo, ali ponudimo nagrade tistim, ki dobro pišejo,....

Potem ja tudi sam sem razmišljal o tem, da bi bilo dogajanje po celotnem čarovniškem svetu in ne samo na Bradavičarki (nič več pravila, da je potrebno začeti pisati na Bradavičarki (še en predlog, če bi šli res v prenovo tako, da bi pisali vsi, kot odrasli čarovniki, po celotnem čarovniškem svetu, bi se moral vsak član, s prvim postom "zglasiti na Ministrstvu, kjer bi mu razdelili kakšno nalogo, ali službo,Potrebno bi bilo spremeniti tudi prijavne obrazce ampak to je vse stvar dogovora ....))
Že to, da smo šli v to pravilo, da vsak začne pisati najprej na Bradavičarki in nato počasi začnemo z ostalim čarovniškem svetu je bila, vsaj pri meni zato, ker sem resnično mislil, da bo forum privabil nove člane. In to veliko novih članov. Mogoče ne 100, ampak sam sem računal na kakšnih 30 rednih in kakšnih 10 malo manj rednih in seveda 10 ali več neresnih. Ampak to se na žalost ni zgodilo, očitno sem preveč verjel v ta forum in idejo ali pa sem samo prevelik optimist, da je možno v Sloveniji kaj takega. Ampak tudi to sedaj ni pomembno Very Happy

o grafiki smo se prav tako pogovarjali, a kaj ko ni kakšnega člana, ki bi se ukvarjal z grafiko. predlagal sem tudi, da se nov skin in vse ostalo poizkusi na starem forumu, da bi videli kako izgleda in se odločili za najprimernejšega in ga nato prenesli sem, a kaj ko ni bilo koga ki bi to naredil? Sam sem že likovno v osnovni komaj spravil za U (uspešno) to je bilo še v mojih časih, ko za to nismo imeli ocen (sem že star Razz), tak da tega se jaz preprosto ne morem lotiti.

Kar se tiče časa dogajanja mi je ta čas resnično všeč, pravzaprav edinstven forum v Sloveniji, ki je postavljen v ta čas, vsaj kolikor sem brskal po ostalih forumih, tako da tega ne bi spreminjal. Nekateri ste predlagali opise likov in da si jih potem pač člani izberejo. Nekaterim se to ne zdi pametna ideja. Za debato o tem je še časa kajti so trenutno še ostale stvari bolj pomembne, ampak, ko bo prišel pravi čas bo padla debata tudi na to
temo.

Pa da še zagovarjam sebe in tudi ostale admine, res smo v zadnjem času bili odsotni ampak vsaj jaz osebno sem bil popolnoma izžet in tudi ni mi bilo več v veselje prihajati na forum. Pa ne me narobe razumet, imamo nekaj super članov za katere mi je bilo težko, ker jim nisem odpisoval ampak preprosto priti na forum in tam najti dva prijavljena uporabnika.... za mene, ki sem imel takšne upe in načrte za ta forum je postalo to ... ne vem preveč depresivno (ne vem kako naj se izrazim drugače)- verjetno mislite da se mi je strgalo ali pa da sem nek čuden sentimentalen tip, ampak tako je bilo.
In prav zaradi tega sem sprožil tole anketo. ker ne morem več gledati kako nekaj takšnega, kar smo dosegli s skupnim delo in idejami ,ki so mislim da res dobre, preprosto propada.

Sem zelo navdušen nad vašim odzivo in sam sem prvi za prenovo, ampak upam, da niso to samo besede. Ker se hitro zgodi, da kar naenkrat počasi vsi poniknejo in ostaneš sam ali pa dva mogoče trije. se spomnim časa na prejšnem forumu, ko smo trije uporabniki sfurali cev forum sami, Pisali, odpirali teme,... in ljudje so prišli nazaj . Čeprav smo bili samo trije so opazili da je nam še mar in da smo aktivni in so se počasi začeli vračati a nato je spet vse skupaj žal zamrlo.

No pa da neham nakaldati čeprav imam še full stvari za povedat, ampak ta tema ni namenjena temu. Very Happy

Jaz sem pripravljen, v sodelovanju z vami do novega leta narediti načrti in da se (čim prej ) lotimo prenove in novih zamisli. Da poskušam skupaj oživeti forum in narditi nekaj res enkratnega. Sem že povedal, da imam sedaj prenosnika in internet v Ljubljani tako, da tudi s tem ni več težav in izgovorov. Jaz bom sodeloval vsak dan če je potrebno, samo če ste zainterisirani tudi ostali ( in kot kaže trenutno anketa ste).

ok verjamem da se vam bo zdel post čuden, poln nabijanja in res sem malce čudne volje ampak optimističen. Prosim da še kakšen komentar napišete v to temo, nato pa bom odprl poseben oddelek v katerem si bomo izmenjavali ideje in skupaj načrtovali vse skupaj.

No pa še to, da se postavim še na stran našega Vodiya ( ki mu še vedno pravim Rachel Razz). Res je da smo se z njo dogovrili, da če ne bo redno pisala lahko uporabljamo njen lik. V dogovoru je bilo, da ko bo imela čas in navdih bo pisala. Ampak mislim, da ni ona niti v najmanjšem kriva za karkoli (pomanjkanje pisanja, ipd.) ker pravzaprav nisem čutl potrebe, da bi uporabljali njen lik če pa ni bilo članov s katerimi bi si pisali. 3 - 4 jedci so na forumu in nekaj še neodločenih in zato bi bilo prav neumno pisati kar nekaj, z tako pomembnim likom kot je Voldy.
Sedaj je pa res čas da zaključim tale post Razz
Nazaj na vrh Go down
Mrlakenstein
Temni Mojster
Temni Mojster
Mrlakenstein

Število prispevkov : 29
Registration date : 31/07/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptySob Nov 15, 2008 1:09 am

Hvala Smile no pa saj me ni nobeden krivil za pomanjkanje pisanja na forumu ( sej si to mislu an?) oziroma karkoli, samo je pač res, da sem delovala res nezanesljiva, že s tem, da, tud če nisem imela nič za pisat na rpgju ( kar je nekako res, da ni blo kej za pisat Razz ) nisem tudi nikjer drugje in je delovalo, kot, da ne spremljam dogajanja, tko da ja
Pač sem mogla zraven pripomnit, čeprav vem, da ni tema pogovora ampak ja ok Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptySob Nov 15, 2008 11:21 am

Razz No odziv je kar velik.
Tisto z Voldyjem sem mislila bolj v tem smislu, da je dejansko bil, skupaj z Dumbledorjem, najpomemnbnejši lik za nadaljevanje zgodbe. Zdaj mogoče se zgodba delno ni premikala tudi zaradi tega, ker se forum dejansko ni nikoli preveč *razcvetel* Laughing Tako da za naprej, če bomo špilal na isto noto, je treba imet dva glavna lika, ki bi dogajanje vlekla naprej.
Da dogajanje prestavimo za par let, ko so liki že končal s šolanjem, se mi zdi smiselno tudi zato, ker kaj bomo pa 11 do 17 letni mulci naredil? Vojno se je mal težko it z najstniki. Pa če smo 'starejši' nam tudi ni treba sedet pa čakat kaj bosta Dumby pa Voldy naredila, ampak sami organiziramo kakšno revolucijo (hujših spletk še Tom(my) Marvolo Riddle ni bi bil sposoben izvest dokler je pohajal po šoli).
Da bi vnaprej oblikovali like pa spisali opise mi ne diši preveč. Če se bo kdo hotel iti super vsesposobnega heroja mu bo to uspelo z vnaprej pripravljenimi opisi ali brez. V kolikor se bi kdo odločil za lik iz knjige, naj malo pazi pri opisu, sicer mi je pa princip da si vsak izmisli svoj lik in opis zanj bolj všeč.
Na grafiko se tudi jaz ne spoznam, razen malo špilanja v photoshopu. Tudi forumov nisem še nikoli postavljala. Znam pa opise raznih krajev pisat. geek Pa pri sami zasnovi lahko pomagam. Razz
A prejšnji forum še obstaja? Da bi kakšen admin obvestil stare člane?

A smo kdaj imeli večji naval slabih ignorantskih piscev? Če se že kakšen pojavi ga bomo pa opozorili, lna koncu se pa lahko še vedno zbriše kakšen posebno beden post.
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male
Število prispevkov : 162
Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero
Starost : 22 let
Kri : mešanec
Žival : sova Strela, pes Simon
Varuh : pes
Posebnosti : mag
Registration date : 13/09/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptySob Nov 15, 2008 2:25 pm

Zdj če bomo res čakal do nouga leta z prenovo ( s čimer se čist strinjam) bom pa jst kje u bradavičarki udpru kakšen post pa se mi loh kdor hoče prdruž če bi že rd kj pisu še kdo.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male
Število prispevkov : 106
Registration date : 10/09/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptyČet Dec 11, 2008 11:09 pm

So, kot sem že rekla, sem back z svežimi idejami (iz zmrzovalnika, pa dobro Razz )in sem pripravljena pomagat.
Če hočete in če se bo odločlo az to lahko poskrbim za skin & grafiko, ker mi kar gre, poleg tega pa mam take fajn prjatlce, ki to obvladajo. xD

tako da, moi se preriva v vrsti za karkoli Razz
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptySob Dec 13, 2008 6:51 pm

Angel odrešenik se nam je prikazal! Very Happy Sj veš da smo tle vsi bl anti glede grafike tk da te sprejemamo odprtih rok Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptySob Dec 13, 2008 9:30 pm

Ja super Nicc, ker res rabmo nekoga, ki obvlada te stvari Very Happy Usoda foruma 789839
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male
Število prispevkov : 106
Registration date : 10/09/2008

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma EmptySob Dec 13, 2008 11:48 pm

Ne, glede skina mi gre, za grafiko mam pa frende, ki res obvladajo Razz
So, lahko odprem en forumčič, na kerem tko malo9 vadim in ko kakega ustreznega nardim ga uštimamo. Simpl. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Usoda foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Usoda foruma   Usoda foruma Empty

Nazaj na vrh Go down

Usoda foruma
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Pohvale foruma