[v prenovi] Čarovniška vojna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Načrt prenove (talks)

Go down 
+3
Emma Waldof
Daniel Black
Niccolette Parkinson
7 posters

Željena varianta foruma:
stil Rojstvo zla
Načrt prenove (talks) Vote_lcap88%Načrt prenove (talks) Vote_rcap
 88% [ 7 ]
stil Čarovniška vojna
Načrt prenove (talks) Vote_lcap12%Načrt prenove (talks) Vote_rcap
 12% [ 1 ]
Dumbledorjeva mladost
Načrt prenove (talks) Vote_lcap0%Načrt prenove (talks) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Drugo (povej kaj)
Načrt prenove (talks) Vote_lcap0%Načrt prenove (talks) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Skupaj glasov : 8

AvtorSporočilo
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male
Število prispevkov : 166
Palica : Prapalica
Kri : čistokrvna
Varuh : feniks
Registration date : 08/07/2008

Načrt prenove (talks) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Apr 29, 2009 12:15 am

okej, najprej bi vsakega od teh, ki mislijo kakorkoli sodelovati v prenovi prosila, da mi pošljejo mail z naslednjo vsebino:

Koda:
[b]Nick, ki ga nameravaš uporabljatoi po prenovi:[/b]
[b]Naloge, ki jih želiš opravljati med prenovo:[/b]
[b]Izkušnje z administriranjem/moderiranjem:[/b] (z nicki & imeni forumov, prosim)
[b]RPG predogled:[/b] (en rpg postek, pri katerem se kar se da potrudite. boljši ko bo post, več možnosti boste imeli za višje položaje.)
[b]Željena varianta foruma: [/b](Rojstvo zla, Čarovniška vojna, čas Dumbledorjeve mladosti.)

to smo dali skozi. Potem, moja zamisel glede osebja.
2 admina. (trenutno jaz in še nekdo)
3 modi (ki bodo tudi predstavniki domov, zaradi česar naj bi bili iz različnih domov)
1 grafik
več članov, ki bodo prav tako sodelovali pri prenovi in dobijo po njej ranke VIP - Helper.

sprejemam komentarje in predloge glede zgornjega zapisa.

in mimogrede - moje mnenje je nekako, da je bilo Rojstvo zla precej uspešnejše, ker je bila pač tema tovrstna - Bradavičarka, ki jo poznamo skorajda vsi. Tako da, jaz bi dogajanje vrnila nazaj na bradavičarko. Kaj pa ostali?

Nazadnje urejal/a Niccolette Parkinson Sre Apr 29, 2009 12:36 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
http://carovniska-vojna.adoforum.net
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male
Število prispevkov : 162
Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero
Starost : 22 let
Kri : mešanec
Žival : sova Strela, pes Simon
Varuh : pes
Posebnosti : mag
Registration date : 13/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Apr 29, 2009 12:26 am

Nicc glede teme je meni useno saj imam dovolj tem za vse naslove. Me pa zanima če bi bil jaz lahko Sirius Black. To so mi že enkrat rekli da ne smem biti ker nisem dovolj dober pisec a sem se odločil da bom useno probal pri tebi ( če rečeš ne ne bom užaljen). Ko mi to sporočiš ti bom napisal mail.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Apr 29, 2009 12:30 am

Daniel, glede Siriusa... on je kot lik precej zahtevnejši od ostalih Ravbarjev, saj je potrebnega veliko čustvenega razumevanja njegovega karakterja in podobno. Tako da - lahko poskusiš s prijavo kot Sirius, pa bova videla, kako bo izpadel post in se potem domeniva glede tega.

Sicer pa ponujam tudi sledečo možnost - HP svet v času Grindenwaldove in dumbledorjeve mladosti.
Brez posebnih original likov, te lahko razen glavnih dveh pravzaprav tudi povsem zanemarimo.
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Apr 29, 2009 12:31 am

Če bo pa tak rpg bom pa ostal pri svojem Danielu.
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Apr 29, 2009 12:33 am

Daniel, v bistvu je to samo opcija.
Dajem na izbiro članom, ki se boste vpisali v popis.
Nazaj na vrh Go down
Emma Waldof
Drznvraan 5. letnik
Drznvraan 5. letnik
Emma Waldof

Female
Število prispevkov : 19
Palica : 27 centimetrov, tisa, samorogova dlaka
Registration date : 01/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Apr 29, 2009 11:08 am

Glasovala sem za rojstvo zla. Sicer nisem videla, kako izgleda, ampak dogajanje na Bradavičarki me nekako bolj privlači.

In nameravam poslati tudi tisti mail za pomoč, ampak se nekako ne morem odločiti za lik. Vsekakor me privlači Lily Evans, ampak mika me pa tudi, da bi obdržala Emmo. In se res ne morem odločiti, čeprav me bolj vleče na Lily. Ahja. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Apr 29, 2009 2:49 pm

Emma, v bistvu če boš redna in če boš mela čas za oba lika lahko imaš obe.
Meni je bolj ali manj vseeno, samo da boš redna z obema likom.
Nazaj na vrh Go down
Leonis Black
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Leonis Black

Male
Število prispevkov : 113
Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca
Starost : 20 let
Žival : mačka Megaera
Registration date : 21/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyPon Maj 04, 2009 1:45 pm

Stil Rojstvo zla <333...
Ker je bil forum, kot Rojstvo zla najbolj uspešen..
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyPon Maj 04, 2009 7:22 pm

Okej, zdaj pa tako.

zgornjo kodo naj mi po majlu pošljejo vsi, ki so se prijavili na popis.
Če pač ne želite sodelovati pri prenovi to tudi napišite.
Nazaj na vrh Go down
Isabella Slyen
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Isabella Slyen

Female
Število prispevkov : 43
Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las
Starost : 18
Varuh : kobra
Registration date : 25/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyPon Maj 04, 2009 7:56 pm

am.. kaj zej napišemo? na tvoj majl mislm... Rojstvo zla ali kaj? i'm soo stupid Embarassed
Nazaj na vrh Go down
Niccolette Parkinson
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Niccolette Parkinson

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyPon Maj 04, 2009 9:06 pm

Pošljete zgornjo kodo. Vsi, in prosim da v kar najkrajšem času. Wink
Nazaj na vrh Go down
Isabella Slyen
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Isabella Slyen

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyPon Maj 04, 2009 10:42 pm

ahaaa... šele zele vidla... torej, bom ju3 al pa pojutrišnem Smile .^^
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female
Število prispevkov : 230
Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita.
Registration date : 14/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Maj 06, 2009 8:37 pm

men je Čarovniška vojna sicer bolj všeč ker so liki par let starejši in ker je več možnosti za akcijo (če ne druzga lahko greš naskrivaj preklet/ubit NPC, Razz ), ampak tut na Bradavičarki bi preživela. Rojstvo zla je blo pa uspešnejše iz enostavnega razloga- takrat so se še knjige izdajale in pisale, več je blo HP fanov, poj je pa evforija začela popuščat. Fajn bi blo če se res skp spravmo in ga odpremo, ker že tok dolg časa vztrajamo Smile
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/lovely_lunatic_loony
Leonis Black
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Leonis Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Maj 06, 2009 9:04 pm

Pomoje pa bodo zdej čez poletje RPG Bradavičarke, bolj uspešne postale, ker bo pač nov film izšel... In mogoče lohk še kaj pričakujemo od Rowlingove *i hope so*..
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male
Število prispevkov : 106
Registration date : 10/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Jun 03, 2009 6:26 pm

Najbolje se bo kar lotiti prenove. Čas imam, voljo tudi, tako da se bom zagnal v akcijo, ker mi ni prijetno gledati, kako forum nepremično miruje. Ker vas je večina glasovala za Rojstvo zla bomo nov forum ponovno zasnovali na tej tematiki, a nesmiselno bi bilo ponavljati vse s starega foruma, zato bomo morali zgodbo tokrat zasnovati nekoliko drugače.
Dobri pisci za pomembne vloge bodo še zelo potrebni, tiste manj pomembne pa tudi niso nepomembne.
Ker šola še traja in imate mnogi še zadnje šolske obveznosti, zaenkrat še ni potrebno z oblikovanjem novega foruma, ampak bodo za začetek najboljši predlogi. Kako si vi predstavljate okvirno zgodbo o rojstvu zla? Kakšen je naj po obliki in funkciji nov forum? Vse predloge, ki se jih spomnite, napišite sem, saj bomo skupaj izoblikovali nov forum. Nima smisla, če vse naredijo samo administratorji, ker pri delovanju foruma sodelujemo vsi.
Nazaj na vrh Go down
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyČet Jun 04, 2009 8:56 pm

Albus, zelo me veseli, da si se odločil, da boš ponovno odprl naš forum. Sam sem ti prirpavljen pomagati pri vsem kar potrebuješ.

Meni pa bi bila zgodba bolj zanimiva, če bi se dogajalo, da bi se Mrlaknestein spet vrnil. V resnici bi imel on še eni skriti skrižven nekje ter je z pomočjo krvi nekega čarovnika ( tokrat ne Harryja) ponovno oživel. Vojna se spet začne.

Upam, da bo forum kmalu ponovno odprt ter, da bodo kmalu prišli vsi člani nazaj.
Nazaj na vrh Go down
Leonis Black
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Leonis Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyPet Jun 05, 2009 4:05 pm

Oprosti mi, vendar se mi zdi ta zgodba že obrabljena... Že par RPGjev je imelo zgodbo o Harryevih potomcih, ter ponovni vrnitvi Voldya... Potem bi se morali spet zatečti k izmišljenim likom, in ker imajo nekateri mnogo preveč domišljije, bi se na forumu začeli nenadoma pojavljati Harryevi in Dracovi nezakonski otroci...
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male
Število prispevkov : 106
Registration date : 10/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyPet Jun 05, 2009 4:18 pm

Forumov o kakršnem govoriš ti Daniel je res že preveč in ne bi bilo dobro, če bi še mi sledili tej stalnici, saj je mnogo bolje biti unikaten pri takšnih stvaritvah. Spomnim se, da je Rojstvo zla mnoge privabilo sploh zato, ker se je dogajalo v drugem času, kot običajni RPG forumi o Harry Potterju, zato bi bilo najbolje ostati pri tej tematiki.
Treba bo še počakati, da se kakšen administrator vrne in potem lahko razpravljamo naprej, zaenkrat pa bi bili dovolj samo kakršnikoli predlogi o obliki novega foruma.
Tisti, ki bodo želeli igrati like iz zgodbe, se bodo morali prej dokazati, da so vešči v pisanju, saj bo to neke vrste njihova nagrada. Zgodba pa bo spet omejena na Bradavičarko in okolico, saj sem ugotovil, da preveč krajev lahko zmede igralce.
Nazaj na vrh Go down
Isabella Slyen
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Isabella Slyen

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySob Jun 06, 2009 12:01 am

mjaa... se strinjam z Amycusom =S
pa js sem tuki, mal pridem pogledat, sam kaj ko nič ne pišete Sad
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female
Število prispevkov : 230
Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita.
Registration date : 14/09/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptySre Jun 17, 2009 9:17 pm

Slike:
prosm naj bojo lepe, ne sam u gugl utipkat pa prvo izbrat, nalimejte linke al pa slike, kokr hočte, važn da jst lohk pridem do njih, ni treba vseh, tut če samo eno je bolš kt nč. Če se recimo išče slika za Tri metle, ni nujno zdej dobit dejansko sliko od te gostilne, lahko tut na splošno sliko kr ene gostilne, samo da ma tak ambient in da je podobna in da spada v HP. Sej dojamete ane? Razz

Seznam:
astronomski stolp
KŽTD
ambulanta
quidditch igrišče
tribune
Merjaščeva glava
Čarovniška Oblačila Takmashen
Sovja pošta
Medeni Car
Pri Creparju
Drevish in Pockovts

Nazadnje urejal/a Bellatrix Black Ned Jun 21, 2009 5:32 pm; skupaj popravljeno 5 krat
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/lovely_lunatic_loony
Daniel Black
Gryfondom 3. letnik
Gryfondom 3. letnik
Daniel Black

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) EmptyČet Jun 18, 2009 7:19 pm

Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Načrt prenove (talks)   Načrt prenove (talks) Empty

Nazaj na vrh Go down

Načrt prenove (talks)
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-