| ODSOTNOSTI | |
|
+2Daniel Black Niccolette Parkinson 6 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: ODSOTNOSTI Pet Jul 11, 2008 11:15 am | |
| Kadar odhajate na morje, dopust ali ste odsotni več kot teden dni, morate tukaj obvezno sporočiti. Na ta način bodo ostali pisci vedeli, da vas nekaj časa ne bo in tako ne bodo vsak dan nervozno pričakovali vašega morebitnega odgovora. Vzroke vaše odsotnosti ni nujno navesti, je pa nujno navesti čas odsotnosti. | |
|
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: ODSOTNOSTI Čet Sep 25, 2008 4:51 pm | |
| Meni je zelo žal a moram vam sporočiti, da mene od ponedeljek do petka na tem forumu ne bo, saj grem na tabor. | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: ODSOTNOSTI Sre Okt 01, 2008 10:12 am | |
| Ok dolgujem opravičilo . trenutno sem v lj. in v stanovanju še ni neta. vse je bilo tako na hitro in nisem vedel prej, tako da , odpišem vsem v četrtek zvečer, ko pridem domov. uživajte | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: ODSOTNOSTI Sre Okt 01, 2008 9:48 pm | |
| Moi bo tut malo bol cviku glede rednosti na forumu. razlog seveda šola, šola & še enkrat šola in večja obveznost na forumih, kjer imam višjo stopnjo. ^^ | |
|
| |
Nadia Lewis Pihpuff 6. letnik
Število prispevkov : 31 Age : 31 Palica : 31 centimetrov, brezovina, vylin las Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: ODSOTNOSTI Pet Okt 03, 2008 6:09 pm | |
| Ljudje, tud jaz bom precej odsotna v zadnjem času, krivi predvsem OIVji, ker med tednom vsaj trikrat končam komaj zvečer, med vikendi pa me itak ni, pol pa še učenje in predvsem pomanjkanje domišljije.. No ja, ampak se bom potrudila, se pojavim ko bom razpoložena in našla kakšno prosto minutko | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: ODSOTNOSTI Sob Okt 11, 2008 12:33 am | |
| hejo, se vam oglašam s frendinega compa. So, se opravilujem za odsotnost zua nazaj, na žalost pa tudi za v naprej, ker nikakor ne morem priti do neta. V bistvu vsej okolici crkuje in mi strani 100 let ne naloži. >.< Tako da, se tipkamo, ko bo spewt vse na svojem mestu. ^3 Babay. | |
|
| |
Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: ODSOTNOSTI Sre Okt 22, 2008 1:39 am | |
| Jst tutu ogromno poravičilo za nazaj. mep rov vest peče, ker tolk cajta nism šla nč gledat? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ODSOTNOSTI | |
| |
|
| |
| ODSOTNOSTI | |
|