Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna. |
|
| Kabinet nege čarobnih živali in pošasti | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Sarah Moonley Profesorji
Število prispevkov : 10 Palica : 35cm, zdrobljen zmajev krempelj, jasmin Registration date : 12/11/2008
| Naslov sporočila: Kabinet nege čarobnih živali in pošasti Tor Nov 18, 2008 9:46 pm | |
| Precejšen kabinet v katerem je velika knjižna omara iz orehovega lesa s policami prepolnimi knjig o čarobnih živalih in pošastih, še nekaj omar z raznimi pripomočki, ki se jih potrebuje pri tem predmetu, nekaj kletk za manjše živali in še drobna orehovo rjava miza ob kateri stojita dva usnjena naslonjača. | |
| | | Sarah Moonley Profesorji
Število prispevkov : 10 Palica : 35cm, zdrobljen zmajev krempelj, jasmin Registration date : 12/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Kabinet nege čarobnih živali in pošasti Tor Nov 18, 2008 10:00 pm | |
| Mlada profesorica je odklenila vrata in vstopila v zaprašen kabinet ter z urokom svoje stvari, ki jih je prinesla s sabo, spravila v edino prazno omaro. "Poliaris", je šepnila, da je odstranila prah in ostalo umazanijo. Na rumenkasto steno je pritrdila še bivališče za njeno sovico in se vrgla v mehak naslonjač. Bila je utrujena od dolge poti, zato je malo zadremala. Zbudila jo je sova, ki je zahtevala priboljšek. Tega je hitro vrgla Myrthilli nato pa vzela rumenkast kos pergamenta, na hitro spisala pismo in ga dala sovi, nato pa vstala in skozi druga vrata stopila ven kjer naj bi poučevala.
((kdor se želi pridružiti predmetu naj mi pošlje ZS, učilnico pa bom naredila v kratkem.)) | |
| Naslov sporočila: Re: Kabinet nege čarobnih živali in pošasti Sre Nov 19, 2008 9:14 pm | |
| Profesorica se je nasmejanega obraza vrnila v kabinet. Ravno se je usedla ko je nekdo potrkal...
[daniel] ((se opravičujem za kratek post, nimam idej)) | |
| | | Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Kabinet nege čarobnih živali in pošasti Čet Nov 20, 2008 8:30 pm | |
| Daniel je vljudno potrkal na učiteljicina vrata ter vstopil. ''Dober dan, rad bi se predstavil. Ime mi je Daniel Black. Zanimalo me je sam, če potrebujete kakšen ogled gredu ali pa kakšne podatke o šoli, ker ne vem, če ste že hodili na Bradavičarko. Z veseljem vam pomagam pri vsem.'' je rekel ter se zazrl v novo učiteljico. Do nje je imel kar velika pričakovanja, saj je bila nega njegov anjljubši predmet. | |
| Naslov sporočila: Re: Kabinet nege čarobnih živali in pošasti Pet Nov 21, 2008 7:30 pm | |
| Sarah je vstala in kratko zazehala ter rekla;"Bodi brez skrbi, tudi jaz sem hodila na Bradavičarko". Ravno je hotela Danielu ponuditi čaj, ko je zaslišala rezgetanje, plahutanje kril in topot kopit. Pomislila je;stričko je že tu, vedno preseneča ter skomignila z rameni. "Lahko mi pomagaš pri oskrbi živali, saj so prve že tu". Prijazno se je nasmehnila, vzela kjuč, odklenila vrata, stopila ven in rekla;"Pridi"...
((prvi napiš post u učilnci, pegezi so pa čokoladne(giant), kostanjeve, lisičje(claire) | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kabinet nege čarobnih živali in pošasti | |
| |
| | | | Kabinet nege čarobnih živali in pošasti | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|