| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 26, 2008 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Mrlakenstein Temni Mojster
Število prispevkov : 29 Registration date : 31/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 26, 2008 7:51 pm | |
| ej kej v kratkem bi mogl narest mal večji zbor jedcev pa Markya pa bi vm nardila une fensi špensi tatuje, čeprou nej bi jih eni imel kao še od prejšnga foruma sam men je blo tist krneki npisan in bom raj ignorirala torej nuben nima tatuja!! hmmm...samo a neboste jedci pol lih zard teh tatujev izpostavleni edin če jih skrivate nonstop pol ql ker če opazjo, da mate vsi isti tatu vs bodo povezal pa bo Albyu mal to sumljiv no ja kaj torej predlagate? tatuji že zdej al mal počakat? | |
|
| |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 26, 2008 8:05 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 26, 2008 11:00 pm | |
| ja se bom probala kej spomnt torej pričakujte v kratkm (sicer odvisno od tega kok se mi bo kej dal in pa kok bom imela časa) zbor Jedcev | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 26, 2008 11:54 pm | |
| Dobro za vas, ko imate že lahko sestanke, saj vas je toliko, kaj pa naj Feniksovci? Z mikroskopom iščem člane (joke ) Se pa res že trudim spraviti skupaj nekaj ljudi. Nadia bo prva, nato pa na lov za ostalimi | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 27, 2008 2:10 pm | |
| juuutro folk čist pozabla sm not pisat o_O, hihi ^^ aja, Remus, veš kaj sm hotla še prašat.. si pršu do konca od Utawarerumono ^^? kr me zanimajo vtisi, ki si jih dobu ko si pogledu do konca ? sicer pa, kako smo kej ? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 27, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 27, 2008 8:44 pm | |
| Mah, js pa že cel dan cvikam, da sem malo na netu, pa pol nazaj za knjige, ko se spodi vrata odprejo pa stopnice zaškripajo. Drugače pa, me zanima, od kje je ta tanova (Katelyn) potegnla svoj nick? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 12:53 am | |
| and what is wrong with it ? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 1:51 am | |
| Samo da si za to ime (s priimkom) lahko lastim avtorske pravice, ker sem ga jaz navedla na enmu forumčiču. In ne, da bi blo kaj narobe s tem, da ga ma, sam zanimalo me je, če je registrirana na unmu forumu | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 2:14 am | |
| U ja Nicc, prbližn vem, kako se počutiš. Mene je tut enkrat šok ko mal gledam po enem RPGju in vidm notr moj prekopiran opis, samo ime spremenjeno. Takrat se mi je pa prov strgal, sam kaj češ, internet je internet. In pol k se je sem registrirala ena Scarlett sm jst čist živčna ratala, ker mam lik s takim imenom na enmu drugmu RPGju in sm mela že govor prpravlen, kaj bo če bo uporabla moj ime pa opis, skratka, paranoična sm postala. Ba kolk je že pozn. Se zabavam z Notkurno k jo morm še narest. Prov kul bo, boste vidl. Še ene 2 urci v wordu pa ena v Photoshopu pa bo! | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 11:22 am | |
| Dobro jutro Huh včeraj nisem imel časa odpisovati, me ni bilo doma, tako, da se opravičujem vsem Lux sem pogledal do konca ja. A bi malo obnovila zadevo, ker sem rahlo pozabil? Saj se spomnim dogajanja, samo ne vem vrstnega reda, kaj se je zgodilo čisto na koncu in kaj v predzadnjem delu itd... Bella ja, saj vem, da so tudi nežne dušice, samo kaj ko jih je toliko manj, kot pa je unih dušic, ki niso tako nežne (zelene dušice ) | |
|
| |
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 11:37 am | |
| uff.. za danes pa upaj, da bom lahk napisala kšn post in ne zmazek. take vole da za umret. kar je tut moja žela, pa če se sliš še tko emo. blahblah... seveda, sam zate bom šla zdej prebrskat u glavo in ugotovit konc animeja ... no pa začnimo.. torej hm, najprej naj povem da sm zlo slaba o obnavlanju česarkolpač tko da bom res povedala čist nakratko hmm.. predzadnji in zadnji del in to praviš. to je uno *neveimena mesta*'s secret power ? z unimi roboti pa to :] [ki po mojem mnenju lih ne sodijo v ta anime, ampak ok.]? v zadnjem delu un taglavni likec 'umre' oziroma izgine al kako naj temu rečem ^^. čene pa itak celotni anime prikazuje nekakšne vojne med temi deželami, tiste romance Eruruu X "untip" se spomniš ne ? k pol nakonc preden izgine steče do njega, ga objame in... xD. tko ful pocukran izpade, ampak OK, biu je že skrajn čas glede na to, kok se to vleče skoz celotn anime . čprou je u ozadju un pred-ending(click), pr katerem se učas tut zjokam [e, recimo danes je eden od takih dnevov] .. pa pol se morš spomnit tut unga angela z črnimi krili ? k ga u predzadnjem delu spremenijo u wnb robota... mislm, men je bla una princesa, s kero sta z unim tipom večkrat ponoč govorila čist uredu, do zadnga dela, k si je mal preveč dovolila <.<. in je pol nakonc se njena 'duša' zgubila u telo se je pa naselu dojenček :]. fak kok ne znam razlagat, use deluje mal zmedeno . ohdejno.. . sejnasnitok . sam mal velik . | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 11:56 am | |
| Hehe sej si mi pomagala se spomnim. Pač drugače mi je bil anime ful dober, mogoče na koncu malo preveč razvlečen ampak še vedno gledljiv (tisti del z roboti je khm .. pač sem ga vzel kot dodaten zaplet ) ampak mi je bil dober anime. . | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 12:24 pm | |
| tisti roboti so mene skor prpravil do tega, da sm nehala gledat vse skupej mislm, k že tko maram ponavad zgodovinske+fantasy zadeve v animejih . stara japonska pa to . zato mi je 12 Kingdoms dokaj uredu anime sicr pa.. dobro jutro folk kk ste kej ? kero tipično uprašanje ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 2:25 pm | |
| Ma, čist gre. Če odštejem, da mi je mačka, ki še zmeri nima imena, spraskala hlače, da majo zdej eno vlko luknjo. >.< Dobro da vsaj niso nove. Ostali? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 4:20 pm | |
| Jaz sem tudi kar dobro, glede na to, da je zunaj Sibirija jaz pa lepo na toplem ob računalniku in glasbi Pač uživam še zadnje proste dni | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 4:21 pm | |
| ok. pipizd*la bom na moj net. totalno. lepo spišem post in to... in kaj mislte da se zgodi? povezava vn pade, use se zgubi.. grrrrr <.<.
Nazadnje urejal/a Lux Swann Ned Sep 28, 2008 4:50 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 4:28 pm | |
| Zato js vedno uporablam najmanj copy, če ne vsaj to, da v wordu pišem. Me je že prevečkrat izučilo. >.< | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 4:30 pm | |
| Ja vem kaj misliš samo jas ponavadi pozabim si copy dat pol mi pa zbriše vse skup pa znorim pa bi najrajši rač. razbil Sam kaj čmo in je treba potem vse na novo spisat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 4:38 pm | |
| oh, hvalabogu da sem vsaj pol posta skopirala pa dobro... men se je tokrat prvič in mislm, da je blo tut zadnjič . kr pr takih stvareh se da resno sam popenit na komp.. pišeš cca pou ure in pol ti use zbriše... ma deeej | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 8:27 pm | |
| Daniel kaj če bi ti mal manj odpiru nove bedne teme in pa mal več pisal poste | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 28, 2008 9:18 pm | |
| Se čist strinjam. >.<
Morakvarski kotiček za počitek Morakvarjev? Wtf?
mislim, če bi odpiru teme s spodobnimi opisi ajde, sam ti v opis napišeš en stavek, ki pove malo vček kot nič. >.< | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 1:32 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|