[v prenovi] Čarovniška vojna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Klepet

Go down 
+19
Narcissa Black
Kana
Jade Parker
Luna Källin
Christie Brown
Layla Sienna Moon
William J. Davidson
Severus Snape
Nadia Lewis
Nera M. Nereii
Leonis Black
Lux Swann
Mrlakenstein
Avis F. Quaglio
Niccolette Parkinson
Bellatrix Black
Daniel Black
Albus Dumbledore
Remus Lupin
23 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next
AvtorSporočilo
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female
Število prispevkov : 230
Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita.
Kri : čistokrvna
Registration date : 14/09/2008

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyPet Sep 26, 2008 7:15 pm

Kaj a zdej te morm še zabavat da boš dobre volje? Razz Sj boš v Veliki dvorani krožnike pa vilce odnašu, mogoč te bo to razveselilo (berem kaj mate tam v kabinetu) cherry

Nicc premišljeno gor al dol, prfoks se je že odloču da mu nben ne bo ušel. Klepet - Page 9 789839

Am Daniel kako to mislš da nimamo igralcev? Ja nazorno boste opisoval kako pobirate krožnike, ostali se vam pa smejejo v faco ane, kva je pa to problem.
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/lovely_lunatic_loony
Mrlakenstein
Temni Mojster
Temni Mojster
Mrlakenstein

Število prispevkov : 29
Registration date : 31/07/2008

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyPet Sep 26, 2008 7:51 pm

ej kej v kratkem bi mogl narest mal večji zbor jedcev pa Markya
pa bi vm nardila une fensi špensi tatuje, čeprou nej bi jih eni imel kao še od prejšnga foruma sam men je blo tist krneki npisan in bom raj ignorirala
torej nuben nima tatuja!!
hmmm...samo a neboste jedci pol lih zard teh tatujev izpostavleni edin če jih skrivate nonstop pol ql
ker če opazjo, da mate vsi isti tatu vs bodo povezal pa bo Albyu mal to sumljiv
no ja kaj torej predlagate?
tatuji že zdej al mal počakat?
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyPet Sep 26, 2008 8:05 pm

Ma tatujčke zdej, kaj bi čakal? Dokler mi ne postanemo uradna organizacija tut Feniksovci ne morjo začet z delovanjem, ergo, se dogajanje ne mora začet. ((to sam tk pravm k hočm tist preklet tatu lol, Klepet - Page 9 601247 joke!)).
Pa sj nam jih ne boš sred čela ugraviru! Pač bomo nosil dolge rokava, tk al tk zima prihaja Razz Za polet pa daš lepo debelo plast pudra čez pa je.
pa poskrb da bo izdelovanje tatuja svinsko bolelo.
Laughing
Nazaj na vrh Go down
Mrlakenstein
Temni Mojster
Temni Mojster
Mrlakenstein

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyPet Sep 26, 2008 11:00 pm

ja se bom probala kej spomnt
torej pričakujte v kratkm (sicer odvisno od tega kok se mi bo kej dal Razz in pa kok bom imela časa) zbor Jedcev
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male
Število prispevkov : 274
Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero
Starost : 21
Posebnosti : Volkodlak
Registration date : 08/07/2008

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyPet Sep 26, 2008 11:54 pm

Dobro za vas, ko imate že lahko sestanke, saj vas je toliko, kaj pa naj Feniksovci? Z mikroskopom iščem člane Razz (joke )

Se pa res že trudim spraviti skupaj nekaj ljudi. Nadia bo prva, nato pa na lov za ostalimi Razz
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female
Število prispevkov : 133
Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik.
Starost : 20 let
Kri : Čistokrvna
Varuh : Snežni leopard
Registration date : 17/09/2008

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptySob Sep 27, 2008 2:10 pm

juuutro folk Very Happy
čist pozabla sm not pisat o_O, hihi ^^
aja, Remus, veš kaj sm hotla še prašat.. si pršu do konca od Utawarerumono ^^? kr me zanimajo vtisi, ki si jih dobu ko si pogledu do konca Razz Razz?
sicer pa, kako smo kej Very Happy?
Nazaj na vrh Go down
http://www.broken-wings.co.cc/
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptySob Sep 27, 2008 6:34 pm

Delavno. Razz Praznem svojo omaro ker mam polno cunj k jih nism dala nase od 5.klasa. Razz Čist sm notr v feng shui padla in zdej navlako mečem stran. lol! Pa v sobi se skrivam ker pride pol 50 folka v našo bajto Rolling Eyes kao na ogled fotrove galerije. Mat me je probala prepričat d bi jst kao klaviršpilala za ozadje, sam tok slabo mi pa tut še ne gre no! Pa to bi pomenil da se morm dat ven iz pižame. Very Happy

Eh Remus, pomoje se pa tle najde kar neki dobrih dušic..... Ne obupat.
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male
Število prispevkov : 106
Registration date : 10/09/2008

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptySob Sep 27, 2008 8:44 pm

Mah, js pa že cel dan cvikam, da sem malo na netu, pa pol nazaj za knjige, ko se spodi vrata odprejo pa stopnice zaškripajo. Razz

Drugače pa, me zanima, od kje je ta tanova (Katelyn) potegnla svoj nick?
Nazaj na vrh Go down
Mrlakenstein
Temni Mojster
Temni Mojster
Mrlakenstein

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 12:53 am

and what is wrong with it ?
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 1:51 am

Samo da si za to ime (s priimkom) lahko lastim avtorske pravice, ker sem ga jaz navedla na enmu forumčiču.

In ne, da bi blo kaj narobe s tem, da ga ma, sam zanimalo me je, če je registrirana na unmu forumu Razz
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 2:14 am

U ja Nicc, prbližn vem, kako se počutiš. Razz Mene je tut enkrat šok ko mal gledam po enem RPGju in vidm notr moj prekopiran opis, samo ime spremenjeno. Takrat se mi je pa prov strgal, sam kaj češ, internet je internet. In pol k se je sem registrirala ena Scarlett sm jst čist živčna ratala, ker mam lik s takim imenom na enmu drugmu RPGju in sm mela že govor prpravlen, kaj bo če bo uporabla moj ime pa opis, skratka, paranoična sm postala. lol!
Ba kolk je že pozn. Se zabavam z Notkurno k jo morm še narest. What a Face Prov kul bo, boste vidl. Very Happy Še ene 2 urci v wordu pa ena v Photoshopu pa bo!
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 11:22 am

Dobro jutro Very Happy Huh včeraj nisem imel časa odpisovati, me ni bilo doma, tako, da se opravičujem vsem Razz

Lux sem pogledal do konca ja. A bi malo obnovila zadevo, ker sem rahlo pozabil? Klepet - Page 9 734773
Saj se spomnim dogajanja, samo ne vem vrstnega reda, kaj se je zgodilo čisto na koncu in kaj v predzadnjem delu itd... Very Happy

Bella ja, saj vem, da so tudi nežne dušice, samo kaj ko jih je toliko manj, kot pa je unih dušic, ki niso tako nežne (zelene dušice Razz)
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 11:37 am

uff.. za danes pa upaj, da bom lahk napisala kšn post in ne zmazek. take vole da za umret. kar je tut moja žela, pa če se sliš še tko emo. blahblah...

seveda, sam zate bom šla zdej prebrskat u glavo in ugotovit konc animeja Razz Razz... no pa začnimo..
torej hm, najprej naj povem da sm zlo slaba o obnavlanju česarkolpač tko da bom res povedala čist nakratko Very Happy
hmm.. predzadnji in zadnji del in to praviš. to je uno *neveimena mesta*'s secret power Razz? z unimi roboti pa to :] [ki po mojem mnenju lih ne sodijo v ta anime, ampak ok.]? v zadnjem delu un taglavni likec 'umre' oziroma izgine al kako naj temu rečem ^^. čene pa itak celotni anime prikazuje nekakšne vojne med temi deželami, tiste romance Eruruu X "untip" se spomniš ne Razz? k pol nakonc preden izgine steče do njega, ga objame in... xD. tko ful pocukran izpade, ampak OK, biu je že skrajn čas glede na to, kok se to vleče skoz celotn anime Razz. čprou je u ozadju un pred-ending(click), pr katerem se učas tut zjokam [e, recimo danes je eden od takih dnevov] .. pa pol se morš spomnit tut unga angela z črnimi krili Very Happy? k ga u predzadnjem delu spremenijo u wnb robota... mislm, men je bla una princesa, s kero sta z unim tipom večkrat ponoč govorila čist uredu, do zadnga dela, k si je mal preveč dovolila <.<. in je pol nakonc se njena 'duša' zgubila u telo se je pa naselu dojenček :]. fak kok ne znam razlagat, use deluje mal zmedeno Very Happy.

ohdejno.. Razz Razz Razz. sejnasnitok Razz. sam mal velik Very Happy.
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 11:56 am

Hehe sej si mi pomagala se spomnim. Pač drugače mi je bil anime ful dober, mogoče na koncu malo preveč razvlečen ampak še vedno gledljiv (tisti del z roboti je khm .. pač sem ga vzel kot dodaten zaplet Very Happy) ampak mi je bil dober anime. .
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 12:24 pm

tisti roboti so mene skor prpravil do tega, da sm nehala gledat vse skupej Shocked
mislm, k že tko maram ponavad zgodovinske+fantasy zadeve v animejih Razz. stara japonska pa to Very Happy. zato mi je 12 Kingdoms dokaj uredu anime Very Happy
sicr pa..
dobro jutro folk Very Happy
kk ste kej Razz Razz? kero tipično uprašanje ^^
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 2:25 pm

Ma, čist gre.

Če odštejem, da mi je mačka, ki še zmeri nima imena, spraskala hlače, da majo zdej eno vlko luknjo. >.<

Dobro da vsaj niso nove. Razz

Ostali?
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 4:20 pm

Jaz sem tudi kar dobro, glede na to, da je zunaj Sibirija jaz pa lepo na toplem ob računalniku in glasbi Very Happy

Pač uživam še zadnje proste dni Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 4:21 pm

ok. pipizd*la bom na moj net. totalno. lepo spišem post in to... in kaj mislte da se zgodi? povezava vn pade, use se zgubi.. grrrrr <.<.

Nazadnje urejal/a Lux Swann Ned Sep 28, 2008 4:50 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 4:28 pm

Zato js vedno uporablam najmanj copy, če ne vsaj to, da v wordu pišem. Razz

Me je že prevečkrat izučilo. >.<
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 4:30 pm

Ja vem kaj misliš samo jas ponavadi pozabim si copy dat pol mi pa zbriše vse skup pa znorim pa bi najrajši rač. razbil Klepet - Page 9 516135

Sam kaj čmo Klepet - Page 9 558402 in je treba potem vse na novo spisat Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 4:38 pm

oh, hvalabogu da sem vsaj pol posta skopirala Klepet - Page 9 601247
pa dobro... men se je tokrat prvič in mislm, da je blo tut zadnjič Razz.
kr pr takih stvareh se da resno sam popenit na komp.. pišeš cca pou ure in pol ti use zbriše... ma deeej Suspect Neutral
Nazaj na vrh Go down
Mrlakenstein
Temni Mojster
Temni Mojster
Mrlakenstein

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 8:27 pm

Daniel kaj če bi ti mal manj odpiru nove bedne teme in pa mal več pisal poste
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 9:18 pm

Se čist strinjam. >.<

Morakvarski kotiček za počitek Morakvarjev?
Wtf?

mislim, če bi odpiru teme s spodobnimi opisi ajde, sam ti v opis napišeš en stavek, ki pove malo vček kot nič. >.<
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyNed Sep 28, 2008 9:29 pm

lol! nekomu je dc mal preveč Very Happy
se ga mormo mal usmilt, čprou tut men najeda počas Razz
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 EmptyPon Sep 29, 2008 1:32 am

Mah.... Razz Al pa se zbriše čez čas pa je zadeva rešena. Mogoč bi blo dobr da je odpiranje novih tem prepovedano, ne da bi prej o tem obvestil admina.... Da se ne bo naredl tk kt na kšnih forumih ko je pol 200 brezveznih zadev alla eno stopnišče, drugo stopnišče, vsaka stopnica posebi, ene pet zalivov pr jezeru itd. lol!

Poste sm pa tut sjt mislna že v wordu začet pisat, tut fajn je tko met na kupu vse kar si napisu da pol mal prebereš kadar ti je dolgcajt..... Sam zdej se mi še ne da. Bom pol, ko mi bo kšn dolg post zbrisal. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 9 Empty

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 9 od 23Pojdi na stran : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next