[v prenovi] Čarovniška vojna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Klepet

Go down 
+19
Narcissa Black
Kana
Jade Parker
Luna Källin
Christie Brown
Layla Sienna Moon
William J. Davidson
Severus Snape
Nadia Lewis
Nera M. Nereii
Leonis Black
Lux Swann
Mrlakenstein
Avis F. Quaglio
Niccolette Parkinson
Bellatrix Black
Daniel Black
Albus Dumbledore
Remus Lupin
23 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
AvtorSporočilo
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male
Število prispevkov : 274
Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero
Starost : 21
Kri : čistokrvna
Posebnosti : Volkodlak
Registration date : 08/07/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 12:15 pm

Bella super si uredila Nokturno ulico, res mi je všeč. Izmislila si si same dobre reči, tako da prosim , da jo pohvalite tudi ostali Klepet - Page 10 33533 Very Happy

Prosil bi vas če še malo oglašujete naš forum in poizkusite privabiti še kakšnega novega člana, saj bi jih resnično potrebovali Very Happy.

Drugača pa spet večno vprašanje:

Kako smo kaj?
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female
Število prispevkov : 133
Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik.
Starost : 20 let
Kri : Čistokrvna
Varuh : Snežni leopard
Registration date : 17/09/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 12:26 pm

lol! to uprašanje je pa res zmeri usako jutro Razz
pa ponavad jz prašam, dans k sm pa u sol more pa Remko nadomeščat use skup xD... nene sej hecam Very Happy
no jz naj bi zj mela wnb malco, sam sm se usedla pred komp u knižnci in srkam kavo, ki si jo zaslužim, glede na to, da sm ustala že ob pol šestih si jo zaslužm Razz
čene sm pa uredu, sam dons bom mogla še ene par ne ravno prijetnih stvari za narest ^^.
pa ostali Razz?
lol, spet pišem mal preveč xD

anyway, morm it prebrat tole ulco, da vidm kaj bom pohvalla, tko da djte mi 10 mins časa Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://www.broken-wings.co.cc/
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female
Število prispevkov : 230
Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita.
Registration date : 14/09/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 12:55 pm

Remus Lupin je napisal/a:
Bella super si uredila Nokturno ulico, res mi je všeč. Izmislila si si same dobre reči, tako da prosim , da jo pohvalite tudi ostali Klepet - Page 10 33533 Very Happy

Ja, kr Remusa poslušte! lol!

Jst še u pižami okrog skačem pa pakiram za v Ljubljano. Ne vem kako mi rata vsakič poln ruzak nest tja! Sploh ne vem kaj mam tazga s sabo! affraid Pa v sredo se mi začne.... Shocked Pa tk sm se navadla že na brezdelje.... Me prov zanima kako bo tole funkcioniral.
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/lovely_lunatic_loony
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 1:11 pm

Hehe meni se začne šele 6. tako da še imam čas, čeprav moram spraviti še vse stvari v lj. pa še nekaj stvari tam urediti. Enkrat ta teden se bom spravil dol Razz

Se pa strinjam, da se bo težko navadit na vstajanje in na učenje pa na predavanja itd Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 8:27 pm

auauau <.<. mene pa glava bolet začela. grem jz po aspirin! "/
*pride nazaj in spet začne tipkat* ...lepo vas prosim no, mel smo tak beden urnik. 2 uri keme, 2 športne, 1 mtematke 2 slove... blaaah <.<. ne maram blokur. kr se totalno naveličam predmeta. ju3 pa z preduro začnemo :O.. omg, nwm če bom sploh ustala in pršla u šolo pravočasno... poleg tega, me je še razredničarka začela zaslišvat zakaj se držim zase in nism u družbi s sošolci, bla bla bla.. ne razume da se pač s čefurčki in finočami ne morm razumet Suspect . še mn pa z emoti...

Rem, ti si srečen lahk.. čak, enkrat sm že zihr uprašala, sam sm pozabla.. na keri faks že greš :]?
Nazaj na vrh Go down
Luna Källin
Gryfondom 6. letnik
Gryfondom 6. letnik
Luna Källin

Female
Število prispevkov : 12
Registration date : 28/09/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 10:49 pm

Uh mi pa smo mel dans najjboljši urnik...nemščina, matematika in slovenščina, sledile sta jim 2uri športne pa pol malca (in to samo za nas in seveda pol ure sedenja na tistem sončku k se je pokazu) pa še razredna. In pol domov hehe
Nazaj na vrh Go down
Severus Snape
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Severus Snape

Število prispevkov : 36
Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca
Registration date : 22/09/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 11:00 pm

Pizda se mi ne da brat vaših spisov...

Aja če kdo rad prebira kakšne gay zgodbice, nej mi pove. K med poukom pišem take zgodbice o svojih sošolcih. Je kr zanimiva zadeva

Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Severus Snape
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Severus Snape

Število prispevkov : 36
Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca
Registration date : 22/09/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPon Sep 29, 2008 11:06 pm

Omg, NAJTEMNEJŠA JEČA-->tuki majo grupiča, da se ne ve kdo koga jebe XD
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyTor Sep 30, 2008 6:53 pm

ludiii.. kam ste se vsi ugreznili Razz?
lol Very Happy
kakorkoli, ura bo 6, jz pa tle crkavam za kompom.. nx se mi ne da, ju3 bom po usej verjetnosti uprašana mto, pa je še pogledala nism. blah.. upam da se me usmil prfoxa.. oz bom si vrjetn zle ene pou ure cajta uzela da mal preletim use skupej Razz.
inn.. kko ste kej ostali Very Happy?
Nazaj na vrh Go down
Luna Källin
Gryfondom 6. letnik
Gryfondom 6. letnik
Luna Källin

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyTor Sep 30, 2008 9:42 pm

Khm, moi je tuki, kokr lahko vidš ane?Uh js pa mam ju3 še sedmo uro neki ko sm predsednica klasa...pa sploh ne vem kak urnik mamo. Sam mam tega tedna že dost, sam da se čim prej konča pa je. Pol bo pa bulš.Pa ko bojo počitnce bo najbolšVery Happy Lux mi mamo pa na naši šoli dobre privilegije. Vse napovedan. Jah morjo ns mal crklat.
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyTor Sep 30, 2008 9:52 pm

nifernifernifeeer. totalno! jz bi mela tut use napovedan...
ja vidim te Razz. sam se mava vrjetn dost velik za zment Very Happy Very Happy. Msn, pa še tle, haha Razz. no ja, sej biu moj predlog da se še sm gor preseliva, priznampriznam Razz Klepet - Page 10 601247
ma ta tedn je Hell. sam nasledn se pa začnejo kontre oz diagnostični testi.. damn, ne da se mi učit T__T. res ne. jz hočem počitnice.. spac ceu dan etc. pa še crknla bom od tega, k me use boli Klepet - Page 10 558402

oh predsednica si Razz. lepolepo. mi tut jutr sam 6 ur. ampak že to je vlik. bogi naši fazani.. k jih majo 7 usak dan "/.. no sej tut jz sm mogla skoz to, zj se jim pa sam smejem Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Luna Källin
Gryfondom 6. letnik
Gryfondom 6. letnik
Luna Källin

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyTor Sep 30, 2008 10:08 pm

Sam ju3 mamo butast urnik...Pa lih zgodlo bom mogla špricat:D Še najbolši od predmetou k jih mamo ju3...ne morš vrjet.Blok ura slove...no to bo še šlo. Gefa....recimo, fiza...groza. Prfoks tolk tiho govori al pa sploh ne zna razložit, preveč razmišla. Mata....kul no, v petk pišemo in to je zadnja ura pred testom...Angla je še najbolša...pa zgodla oz.l v mojem primeru 1. seja dijaškega parlamenta z bednim programom. No ja bo že
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female
Število prispevkov : 230
Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita.
Registration date : 14/09/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptySre Okt 01, 2008 8:42 pm

Živjoooo!!!!! Jst se vam pa iz stanovanja oglašam. Je fotr od cimre začasno dal njegovga službenga laptopa, sicer je mal pokvarjen ekran pa pač ne morš ga uporablat za drugo k za net pa nasploh je čist štorast ampak useen!!! happy happy happy. Dons smo mel prvi dan in smo takoj začel na fertik slovo pa mato že ponavlat. Itak so nas dal v najbl temno učilnco da bomo ja vsi depresivni ane.....
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/lovely_lunatic_loony
Avis F. Quaglio
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Avis F. Quaglio

Female
Število prispevkov : 103
Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka
Registration date : 23/07/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptySre Okt 01, 2008 11:26 pm

ja, jst sm mela tut dons že predavanje. pa službo pol po predavanju, da sem se dam prvlekla po vseh štirih Very Happy
jutr pa spet služba pa predavanja....

mah, vam morm mau pojambrat. Very Happy drgač neb bla zdrava.

Drgač pa za prežvet bo, ane.

sem si dons kupla nov prstan velk srebrno- črn pa rdeč. ljubezen na prvi pogled.
Nazaj na vrh Go down
Mrlakenstein
Temni Mojster
Temni Mojster
Mrlakenstein

Število prispevkov : 29
Registration date : 31/07/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyČet Okt 02, 2008 10:05 pm

kje si si ga pa kupla? Smile
dj sliki ga Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 12:14 pm

Hej živijo jaz sem končno spet doma Very Happy.

Upam, da v nedeljo peljem s sabo računalnik, da bom lahko tudi iz Ljubljane kaj napisal Very Happy

Drugače pa je bilo super. Še posebej 1. smo šli malo na "brucovanje" al karkoli je že blo na kongresnem pogledat, pa še zvečer vn (malo preveč popili Klepet - Page 10 75879 ) ampak je blo pa super Very Happy

Še posebej super je bilo pa zjutraj ko so morali ostali na faks na predavanja jaz pa lepo spal doma Razz Klepet - Page 10 998179

Citiram :

Rem, ti si srečen lahk.. čak, enkrat sm že zihr uprašala, sam sm pozabla.. na keri faks že greš :]?

Grem pa na Varstvoslovje, pač kriminalistika in te zadeve Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 12:22 pm

uhh, ja, zj mi je mal žou da nism za kontakt uprašala ^^'. sm bla tut jz na kongrescu tist dan, ker mam pač šubo čist blizu in mi neb blo preblema še nekoga spoznat Razz. mislm, trije frendi so isto bruci zdele in sm bla čist vesela k sm jih spet vidla, ker pač so čist na drugih koncih slovenije in jih ne morm videt ravn usak dan Very Happy.

o ja, sej zdej boš vrjetn več časa u LJ pa se mogoče kje tko vidmo Very Happy.
jz pa dons popoudne šola T_T.. še dobr da mam sam 4 ure, čene bi se mi strgalo.. ker se mi res nikamor ne da Very Happy. še nalogo za anglo, k jo ponavad z veseljem delam, sm sam neki brezveze nakracala.. ma no ja, saj bo Razz

ahaa Razz. no lepo Very Happy. bomo še enga kriminalista dobili hihi xD.
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:05 pm

hehe upajmo Very Happy

Aja Luxi ti moram še odpisati. Soory, sedaj nekaj naredim še na forumu nato pa ti odpišem.

Kako pa smo ostali?

Meni se današnji dan zdi rahlo prekratek ampak dobro drugače sem pa super Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:12 pm

haha, nx skrbet, se bomo, se bomo Razz. če ne drugače pa na kakšnem skupnem srečanju [? od kje mi to, ampak lepo bi blo ^^

dada Razz. ni blema, te čist razumem ^^. sam sm mal nabita z energijo in navdihom, tko da ne vem kaj naj ga spravim, zatorej ti rečem; vzami si čas, samo ne ravno preveliko, kerjz nikol ne vem, kdaj mi bo izpuhtel..
ahja, še na Eragonu morm Fall do tja primajat.. bom to tačas naredla Very Happy

waaaaa, ne govor, dons je blo res zlo prekratko in noro fajn Very Happy Very Happy. vsaj men no. xD. pa sploh ne vem zakaj sm tok dobre vole Very Happy Very Happy Very Happy. ahja, enjoying the life bi lahk rekla Razz
bwuuu... čeprou sm tut zbita no.. tale šola je totalno zafrknena zadeva..
čakam da se Lizzy from Delilah's Bradavičarka opiše I love you pol bo pa perfect Razz. vsaj zame Very Happy
ja, dons mam res velik stvari za povedat xD.
looool... ok, ignore that post Very Happy

ook.. && the others Razz? kko ste? kaj delate? Razz
btw... Jade.. Gaia from RPG Stara Grčija Very Happy?
Nazaj na vrh Go down
Jade Parker
Profesorji
Profesorji
Jade Parker

Female
Število prispevkov : 26
Palica : 23 cm, ebenovina, vylin las
Registration date : 11/07/2008

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:22 pm

Ostali smo super Smile Mal nas je na sprehodu dež ujel na sprehodu, ampak smo že suhi in segreti Very Happy

Lux res je. In priznam, da sem tako grdo lena, da se mi ni dalo drugega avatarja iskat Laughing ti si na grčiji?
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:24 pm

jz pa razmišlam če bi šla namenoma na dež Razz.. sam če bom šla, bo to tk ob polnoči Very Happy Very Happy
ok, pustmo moje nore ideje Very Happy

sem ja, sem Razz. hihi, verjemi, nisi edina, ki je lena Razz
čene pa, jz sm Selena Very Happy
pa še rima se... rofl XD
Nazaj na vrh Go down
Jade Parker
Profesorji
Profesorji
Jade Parker

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:26 pm

sej je prov fajn mal čofotat pa po dežju laufat k mali mulc k mu je vseen za cel svet Very Happy

ooo ti se morš v atene spravt v okrepčevalnico! S tabo se zmenm za rpg, pol pa pozejdon pride in misl da je nanga letel kok se graciozno premika...
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:30 pm

hehe sami stari znanci iz vseh forumov. naj vam pristavim Špartanca Avanija Very Happy

Me veseli Klepet - Page 10 789839 lol!
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:31 pm

res je, ja ^^. in tkt ponavad jz pozabm na to, kdo sem, kakšne probleme mam in zakaj jih mam =)

uuuuuuuups.. *blush* ok, kr naenkrat mam velik dela Very Happy ... odpisujem danes ali jutraj zjutri, bolj verjetno je jutri zju3, čprou bom dans pou posta napisala, sam me bo 100% mat pregnala dol xD.
pa še glava me je začela bolet od smeha brez razloga.. no ja.. bo že Razz

yup. Hell o Avani geek geek
Nazaj na vrh Go down
Jade Parker
Profesorji
Profesorji
Jade Parker

Female

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 EmptyPet Okt 03, 2008 10:36 pm

živjo živjo, lepo da smo se spoznali Very Happy

no le vzami si čas in odpiši, ko boš lahko Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 10 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 10 Empty

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 10 od 23Pojdi na stran : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next