| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 12:15 pm | |
| Bella super si uredila Nokturno ulico, res mi je všeč. Izmislila si si same dobre reči, tako da prosim , da jo pohvalite tudi ostali Prosil bi vas če še malo oglašujete naš forum in poizkusite privabiti še kakšnega novega člana, saj bi jih resnično potrebovali . Drugača pa spet večno vprašanje: Kako smo kaj? | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 12:26 pm | |
| to uprašanje je pa res zmeri usako jutro pa ponavad jz prašam, dans k sm pa u sol more pa Remko nadomeščat use skup xD... nene sej hecam no jz naj bi zj mela wnb malco, sam sm se usedla pred komp u knižnci in srkam kavo, ki si jo zaslužim, glede na to, da sm ustala že ob pol šestih si jo zaslužm čene sm pa uredu, sam dons bom mogla še ene par ne ravno prijetnih stvari za narest ^^. pa ostali ? lol, spet pišem mal preveč xD anyway, morm it prebrat tole ulco, da vidm kaj bom pohvalla, tko da djte mi 10 mins časa | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 12:55 pm | |
| | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 1:11 pm | |
| Hehe meni se začne šele 6. tako da še imam čas, čeprav moram spraviti še vse stvari v lj. pa še nekaj stvari tam urediti. Enkrat ta teden se bom spravil dol Se pa strinjam, da se bo težko navadit na vstajanje in na učenje pa na predavanja itd | |
|
| |
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 8:27 pm | |
| auauau <.<. mene pa glava bolet začela. grem jz po aspirin! "/ *pride nazaj in spet začne tipkat* ...lepo vas prosim no, mel smo tak beden urnik. 2 uri keme, 2 športne, 1 mtematke 2 slove... blaaah <.<. ne maram blokur. kr se totalno naveličam predmeta. ju3 pa z preduro začnemo :O.. omg, nwm če bom sploh ustala in pršla u šolo pravočasno... poleg tega, me je še razredničarka začela zaslišvat zakaj se držim zase in nism u družbi s sošolci, bla bla bla.. ne razume da se pač s čefurčki in finočami ne morm razumet . še mn pa z emoti... Rem, ti si srečen lahk.. čak, enkrat sm že zihr uprašala, sam sm pozabla.. na keri faks že greš :]? | |
|
| |
Luna Källin Gryfondom 6. letnik
Število prispevkov : 12 Age : 31 Registration date : 28/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 10:49 pm | |
| Uh mi pa smo mel dans najjboljši urnik...nemščina, matematika in slovenščina, sledile sta jim 2uri športne pa pol malca (in to samo za nas in seveda pol ure sedenja na tistem sončku k se je pokazu) pa še razredna. In pol domov hehe | |
|
| |
Severus Snape Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 36 Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca Registration date : 22/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 11:00 pm | |
| Pizda se mi ne da brat vaših spisov... Aja če kdo rad prebira kakšne gay zgodbice, nej mi pove. K med poukom pišem take zgodbice o svojih sošolcih. Je kr zanimiva zadeva | |
|
| |
Severus Snape Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 36 Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca Registration date : 22/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 29, 2008 11:06 pm | |
| Omg, NAJTEMNEJŠA JEČA-->tuki majo grupiča, da se ne ve kdo koga jebe XD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 30, 2008 6:53 pm | |
| ludiii.. kam ste se vsi ugreznili ? lol kakorkoli, ura bo 6, jz pa tle crkavam za kompom.. nx se mi ne da, ju3 bom po usej verjetnosti uprašana mto, pa je še pogledala nism. blah.. upam da se me usmil prfoxa.. oz bom si vrjetn zle ene pou ure cajta uzela da mal preletim use skupej . inn.. kko ste kej ostali ? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 30, 2008 9:42 pm | |
| Khm, moi je tuki, kokr lahko vidš ane?Uh js pa mam ju3 še sedmo uro neki ko sm predsednica klasa...pa sploh ne vem kak urnik mamo. Sam mam tega tedna že dost, sam da se čim prej konča pa je. Pol bo pa bulš.Pa ko bojo počitnce bo najbolš Lux mi mamo pa na naši šoli dobre privilegije. Vse napovedan. Jah morjo ns mal crklat. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 30, 2008 9:52 pm | |
| nifernifernifeeer. totalno! jz bi mela tut use napovedan... ja vidim te . sam se mava vrjetn dost velik za zment . Msn, pa še tle, haha . no ja, sej biu moj predlog da se še sm gor preseliva, priznampriznam ma ta tedn je Hell. sam nasledn se pa začnejo kontre oz diagnostični testi.. damn, ne da se mi učit T__T. res ne. jz hočem počitnice.. spac ceu dan etc. pa še crknla bom od tega, k me use boli oh predsednica si . lepolepo. mi tut jutr sam 6 ur. ampak že to je vlik. bogi naši fazani.. k jih majo 7 usak dan "/.. no sej tut jz sm mogla skoz to, zj se jim pa sam smejem | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 30, 2008 10:08 pm | |
| Sam ju3 mamo butast urnik...Pa lih zgodlo bom mogla špricat:D Še najbolši od predmetou k jih mamo ju3...ne morš vrjet.Blok ura slove...no to bo še šlo. Gefa....recimo, fiza...groza. Prfoks tolk tiho govori al pa sploh ne zna razložit, preveč razmišla. Mata....kul no, v petk pišemo in to je zadnja ura pred testom...Angla je še najbolša...pa zgodla oz.l v mojem primeru 1. seja dijaškega parlamenta z bednim programom. No ja bo že | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 01, 2008 8:42 pm | |
| Živjoooo!!!!! Jst se vam pa iz stanovanja oglašam. Je fotr od cimre začasno dal njegovga službenga laptopa, sicer je mal pokvarjen ekran pa pač ne morš ga uporablat za drugo k za net pa nasploh je čist štorast ampak useen!!! happy happy happy. Dons smo mel prvi dan in smo takoj začel na fertik slovo pa mato že ponavlat. Itak so nas dal v najbl temno učilnco da bomo ja vsi depresivni ane..... | |
|
| |
Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 01, 2008 11:26 pm | |
| ja, jst sm mela tut dons že predavanje. pa službo pol po predavanju, da sem se dam prvlekla po vseh štirih jutr pa spet služba pa predavanja.... mah, vam morm mau pojambrat. drgač neb bla zdrava. Drgač pa za prežvet bo, ane. sem si dons kupla nov prstan velk srebrno- črn pa rdeč. ljubezen na prvi pogled. | |
|
| |
Mrlakenstein Temni Mojster
Število prispevkov : 29 Registration date : 31/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 02, 2008 10:05 pm | |
| kje si si ga pa kupla? dj sliki ga | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 12:14 pm | |
| Hej živijo jaz sem končno spet doma . Upam, da v nedeljo peljem s sabo računalnik, da bom lahko tudi iz Ljubljane kaj napisal Drugače pa je bilo super. Še posebej 1. smo šli malo na "brucovanje" al karkoli je že blo na kongresnem pogledat, pa še zvečer vn (malo preveč popili ) ampak je blo pa super Še posebej super je bilo pa zjutraj ko so morali ostali na faks na predavanja jaz pa lepo spal doma - Citiram :
Rem, ti si srečen lahk.. čak, enkrat sm že zihr uprašala, sam sm pozabla.. na keri faks že greš :]? Grem pa na Varstvoslovje, pač kriminalistika in te zadeve | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 12:22 pm | |
| uhh, ja, zj mi je mal žou da nism za kontakt uprašala ^^'. sm bla tut jz na kongrescu tist dan, ker mam pač šubo čist blizu in mi neb blo preblema še nekoga spoznat . mislm, trije frendi so isto bruci zdele in sm bla čist vesela k sm jih spet vidla, ker pač so čist na drugih koncih slovenije in jih ne morm videt ravn usak dan . o ja, sej zdej boš vrjetn več časa u LJ pa se mogoče kje tko vidmo . jz pa dons popoudne šola T_T.. še dobr da mam sam 4 ure, čene bi se mi strgalo.. ker se mi res nikamor ne da . še nalogo za anglo, k jo ponavad z veseljem delam, sm sam neki brezveze nakracala.. ma no ja, saj bo ahaa . no lepo . bomo še enga kriminalista dobili hihi xD. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:05 pm | |
| hehe upajmo Aja Luxi ti moram še odpisati. Soory, sedaj nekaj naredim še na forumu nato pa ti odpišem. Kako pa smo ostali? Meni se današnji dan zdi rahlo prekratek ampak dobro drugače sem pa super | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:12 pm | |
| haha, nx skrbet, se bomo, se bomo . če ne drugače pa na kakšnem skupnem srečanju [? od kje mi to, ampak lepo bi blo ^^ dada . ni blema, te čist razumem ^^. sam sm mal nabita z energijo in navdihom, tko da ne vem kaj naj ga spravim, zatorej ti rečem; vzami si čas, samo ne ravno preveliko, kerjz nikol ne vem, kdaj mi bo izpuhtel.. ahja, še na Eragonu morm Fall do tja primajat.. bom to tačas naredla waaaaa, ne govor, dons je blo res zlo prekratko in noro fajn . vsaj men no. xD. pa sploh ne vem zakaj sm tok dobre vole . ahja, enjoying the life bi lahk rekla bwuuu... čeprou sm tut zbita no.. tale šola je totalno zafrknena zadeva.. čakam da se Lizzy from Delilah's Bradavičarka opiše pol bo pa perfect . vsaj zame ja, dons mam res velik stvari za povedat xD. looool... ok, ignore that post ook.. && the others ? kko ste? kaj delate? btw... Jade.. Gaia from RPG Stara Grčija ? | |
|
| |
Jade Parker Profesorji
Število prispevkov : 26 Palica : 23 cm, ebenovina, vylin las Registration date : 11/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:22 pm | |
| Ostali smo super Mal nas je na sprehodu dež ujel na sprehodu, ampak smo že suhi in segreti Lux res je. In priznam, da sem tako grdo lena, da se mi ni dalo drugega avatarja iskat ti si na grčiji? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:24 pm | |
| jz pa razmišlam če bi šla namenoma na dež .. sam če bom šla, bo to tk ob polnoči ok, pustmo moje nore ideje sem ja, sem . hihi, verjemi, nisi edina, ki je lena čene pa, jz sm Selena pa še rima se... rofl XD | |
|
| |
Jade Parker Profesorji
Število prispevkov : 26 Palica : 23 cm, ebenovina, vylin las Registration date : 11/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:26 pm | |
| sej je prov fajn mal čofotat pa po dežju laufat k mali mulc k mu je vseen za cel svet ooo ti se morš v atene spravt v okrepčevalnico! S tabo se zmenm za rpg, pol pa pozejdon pride in misl da je nanga letel kok se graciozno premika... | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:31 pm | |
| res je, ja ^^. in tkt ponavad jz pozabm na to, kdo sem, kakšne probleme mam in zakaj jih mam =) uuuuuuuups.. *blush* ok, kr naenkrat mam velik dela ... odpisujem danes ali jutraj zjutri, bolj verjetno je jutri zju3, čprou bom dans pou posta napisala, sam me bo 100% mat pregnala dol xD. pa še glava me je začela bolet od smeha brez razloga.. no ja.. bo že yup. Hell o Avani | |
|
| |
Jade Parker Profesorji
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:36 pm | |
| živjo živjo, lepo da smo se spoznali no le vzami si čas in odpiši, ko boš lahko | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|