[v prenovi] Čarovniška vojna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Klepet

Go down 
+19
Narcissa Black
Kana
Jade Parker
Luna Källin
Christie Brown
Layla Sienna Moon
William J. Davidson
Severus Snape
Nadia Lewis
Nera M. Nereii
Leonis Black
Lux Swann
Mrlakenstein
Avis F. Quaglio
Niccolette Parkinson
Bellatrix Black
Daniel Black
Albus Dumbledore
Remus Lupin
23 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 13 ... 21, 22, 23
AvtorSporočilo
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male
Število prispevkov : 274
Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero
Starost : 21
Kri : čistokrvna
Posebnosti : Volkodlak
Registration date : 08/07/2008

Klepet - Page 23 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 23 EmptyNed Jul 12, 2009 2:56 pm

Ljudje dajte že počasi prebolet, forum je pač umrl in ne vrjamem, da se bo še kdaj postavil na noge... Pa ne mislit, da sem si to želel ali pa da ne privoščim, da bi spet zaživel... Na tej strani sem pustil veliko preveč ur in dela, da zdaj tako sameva ! Skupaj z vsemi ostalimi seveda, ki so se prav tako trudili.
Če hoče kdo postavit stvar spet na noge mu seveda privoščim, pa če bo rabil kakšno pomoč mu rade volje pomagam, ampak ne bom pa se več tako trudil kot sem se za to idejo, ki pa žal ni uspela. Tako pač je nekatere idej propadejo.
Ampak roko na srce, HP tema je izpeta in potrebno se je domisliti nekaj novega, povsem svežega in zanimivega, kar pa ni tako lahko.... ampak kot sem rekel, če še vedno mislite, da lahko stvar spet zaženete potem super!
Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 23 od 23Pojdi na stran : Previous  1 ... 13 ... 21, 22, 23