| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Klepet Tor Sep 09, 2008 9:17 pm | |
| Klepet o vseh stvareh, ki vam padejo na pamet. Od tega kaj ste ta dan imeli za kosilo, do tega kam greste za vikend,.... | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 12, 2008 6:03 pm | |
| well, kako ste kej, ljudej? | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 13, 2008 10:09 pm | |
| Js sem predvsem zaspan in zmatran, pa nič se mi ne da, pa dž je pa mrzlo je,... Sam drugače sem pa super Mal me strese ko se spomnim, da še en teden delam, se pa tolažim, da to preživim, pol pa Ljubljana pa bo sej kaj za delat Kaj pa ostali ? | |
|
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 13, 2008 10:12 pm | |
| Ja ma jst sm spet pustu čist upseden s tem forumom, sam še čakam na odgovor za to če sm v gryffindomu. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 13, 2008 11:25 pm | |
| ma, men se zdi tvoj opis mau kratek. xP
But, whatever, js sm kr dobr, glede na to da že od četrtka čepim v hiši z obkladki na glavi, termometrom v ustih in zamotana v odejo. :p
Joke, sam sem pa bolala. Bleeeeh. | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 14, 2008 3:36 pm | |
| | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 14, 2008 4:22 pm | |
| Pomiri se, vsi stari člani začenjate z 10 točkami izkušenj. Očitno sem ti jih prej pozabil dodati. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 14, 2008 5:57 pm | |
| Nicc v četret in petek ni bla v šoli, pondeljek je že doloven dan Sicer pa, lepo, da nas mau privilegirate | |
|
| |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| |
| |
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 3:21 pm | |
| Ej, jst sm tut str član, pa nism dubu nbenih dodatnih izkušn. Pa a mi en loh pove, zakva jst ne morm met slike kle. | |
|
| |
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 6:31 pm | |
| Meni pa ni jasno, zakaj že ti pišeš po RPGju, če nihče drug še ne piše? Nikjer ni sporočeno, da je RPG del že odprt. Odprl se bo natančno dvajsetega, ko bo forum uradno odprt, tako da te prosim, da objavi zbrišeš, ali pa bosta zbrisani od adminov. | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 8:37 pm | |
| Pa pri nas smo radodarni glede velikost slik. Ne bi edino rad videl, da bi bila večja od 200 krat 200 pikslov. Tu je tudi mrzlo, ampak radiatorjev si še nismo vklopili. Jaz si sobo segrevam z električno pečjo. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 9:03 pm | |
| - Niccolette Parkinson je napisal/a:
Sicer pa, lepo, da nas mau privilegirate Ja pa sej to je normalno ste pa ja bili ves ta čas skupaj z nami tako da... malo morate imeti privilegijev Pa tale mraz je res nenormalen. Pri nas tudi že na veliko kurimo Aja pa jutri bi naj bilo malo bolj toplo... čisto malo Pa Bella meni je tvoj podpis ful všeč, barve in tudi velikost | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 9:10 pm | |
|
Nazadnje urejal/a Bellatrix Black Pon Sep 15, 2008 9:18 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 9:13 pm | |
| Ne ne sej ne bo lih toplo samo manj mrzlo Pri nas na koroškem so ponavadi najbolj mrzle temperature tako da.... Js hočem spet , pa da bo toplo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 11:29 pm | |
| Ma, ludje, pr nas jih je blo danes 5. in sploh nismo nekje an takem kraju, da bi moralo bit hladno. dele pa bo še trgatev in lohka zarad tega dežja vse zagnili ... nisem lih dobre volje. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 15, 2008 11:53 pm | |
| Jst sm pa po eni strani prov vesela da ni več tiste dosadne vročine. Čeprov lahko bi se mal počasneje shladilo ane. Sm pa čist in *high spirits*. Cel teden bom doma, razn v četrtek grem mal v Lublano ker mam teorijo za glasbeno. Še cela dva tedna predn se mi začne maturitetni. Žurka. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 16, 2008 12:11 am | |
| Ma, glede tega se čist strinjam. Ker z 28 na 8, kot je blo pr nas včeraj & v soboto je res kriza. In me še zdaj zebe kot nevem kaj, in poleg tega še ne ogrevamo | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 16, 2008 6:22 pm | |
| Well, js se zagotovo nebi branla kakega luštnga podpisiča, če maš kej časa &, js si dele z unim ventilatorjem al kaj je je že grejem, ker je pa totaln mraaaz. >.< | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 16, 2008 9:17 pm | |
| Ej a bi mi lih nardila en pudpis WULFY, k jst tega zaenkrat še ne znam. plisssssss. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 16, 2008 9:23 pm | |
| Am, dej anred jih ene par, za kire se ti bo zdel, da bi pasal k Nicc. K sem res čist brez idej zdele. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 16, 2008 9:46 pm | |
| Ma čakte folk, jst nism tle en nadomestek za pomanjkanje domišljije. Ni problema, lohk nardim, sam vsej barvo mi povejte, kaj hočte met napisat pa prbližn s kakšno pisavo. (k se mi ne da delat 200 različnih slikc iz 200 pisav k jih mam )
Čak Nicc, mam ene par interesantnih *misli* ne da se mi čist vseh iskat po kompu, to so prve k sm jih najdlaPeople with courage and character always seem sinister to the rest. Friends help you move. Real friends help you move bodies. Go to Heaven for the climate, Hell for the company. Great sinners are generally more interesting than great saints. A person may smile and smile and still be a villian. Humility is no substitute for a good personality. The world's as ugly as sin, and almost as delightful They say there's no rest for the wicked. No wonder I'm so damned tired. The ends justifies the means Evil is a point of view. I can't help being a gorgeous fiend If you can't dominate...manipulate. Hide your dagger behind your smile Why does it feel so good to be bad? Slytherin: Sharp wit; Sharp mind; Sharp tongue. Life is short. Break some rules. You seem unhappy. I like that. Sarcasm: Just one more service we offer. It's the end of the world as we know it and I feel fine. If you can't be famous...be infamous Every saint has a past and every sinner has a future. The world is a stage, but the play is badly cast. Yesterday I dared to struggle. Today I dare to win. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|