| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Narcissa Black Spolzgad 3. letnik
Število prispevkov : 11 Age : 32 Palica : 31 cm, mahagonij, zmajeva kita Kri : čistokrvna Registration date : 28/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Maj 07, 2009 8:44 pm | |
| Precej dobro. Samo še jutri opravim s šolo, potem pa v soboto *odletim* v Španijo. Sej ne, da sem kar naenkrat začela na veliko okrog hodit, zdej v dveh mescih grem že drugič v Španijo, čeprav bi raje šla še kam drugam, ampak bo tut to več kot kul.^^
Ostali? | |
|
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Maj 07, 2009 9:27 pm | |
| Men je tolk dougčš. Za to debilno šolo se že ceu tedn sam učim pa vem, da bom pulovico testov pisu cvek, k jih zmeri. Se veselim vikenda tok d me kr razganja. Kko ste pa kj drugi????? | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Maj 07, 2009 9:45 pm | |
| Okej, kot prvo, Bella & Cissy welcome back ane. ^^ Pol Amycus, obrazca ni poslal še nihče in začenjam verjeti, da ne bomo meli nobenega novega osebja oziroma bova z Bello vse delale same. Sicer pa, prišla bo ena nova sprememba in sicer bomo forum postavili na novo, ker bi blo tu že s samim čiščenjem ogromno dela. | |
|
| |
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Maj 07, 2009 10:13 pm | |
| A nism jst puslou unga obrazca??? | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Maj 09, 2009 5:06 pm | |
| Hei ljudje, spet ste vsi zginili!!!!
Pište!! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Maj 09, 2009 11:21 pm | |
| Ldje če mi noute sporočil kva nj nardim bom začeu kr u eno temo pisat pa mi je čist usen kva boste pol nardil.
Nicc, Bella, Albus vi trije ste aktivni admini ( čeprou Albus nč ne piše). Pište kva narest. | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Maj 09, 2009 11:48 pm | |
| No no Daniel, a nam groziš? Nč bat, admin samo enkrat klikne pa se use zbriše. Itak je pa Nicc rekla da bi forum na novo postavil (tut jst se s tem strinjam) in mi je oblubila da mi pošlje link ko bo narjen, tko da čakam. A ma kdo kšn predlog za naslov? Čarovniška vojna ne more bit, Rojstvo zla bi blo plagiat. Sicer ne bi mel noben nč proti, sam bi bl fajn zgledal če si kej novga zmislmo. Tk da.... Kr na dan z idejami. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Maj 10, 2009 12:38 pm | |
| Jst jih mam ene par: Začetek vojne, Vzpon mojstra črne magije, Temačni začetek... | |
|
| |
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Maj 10, 2009 2:30 pm | |
| Daniel, ne nisi poslal zasebca.
Sicer pa, pri meni je prišlo do manjše tehnične motnje, ki se ji reče crknjen comp. Kaj znano? No, bo treba počakat do drugega tedna, ko bo birma mimo in bo dnar za prenosnik.
Do takrat pa se bom potrudla čim več narest na fotrovem prenosniku, ampak si ne bi kaj preveč shranjevala na ta comp ker so pol sam komplikacije. Tako da bom najverjetneje naredila nekje v tem času nov forum, pa bomo vidli. ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Maj 12, 2009 10:56 pm | |
| In ponovno Daniel ostane sam na nekdanjem igrišču pisanja.
KJE STE USI??? | |
|
| |
Isabella Slyen Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 43 Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las Starost : 18 Kri : čistokrvna Varuh : kobra Registration date : 25/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Maj 12, 2009 11:35 pm | |
| pa men se v klepetu nekak ne da pisat... spet me je suša napadla | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Maj 21, 2009 8:51 pm | |
| A je zdj kdo sploh še aktiven. | |
|
| |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Maj 22, 2009 1:20 pm | |
| Hja, bl slabo kaže. Nicc se mi že dolg ni javla sam sklepam da ma ogromn dela s šolo. Tut mene čaka matura in zdej v roku 1 mesca, do konc junija, se rajš ne bom lotila druzga dela. Mam pa še vedno namen usposobit tole in poj poslat mass maile vsem nekdanjim članom. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Maj 23, 2009 1:07 pm | |
| Jst zdj predlagam d ta forum ne odpiramo pa to do konca šole k vrjamm, da ma še ful ldi kj za narest za šolo. | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jun 03, 2009 6:30 pm | |
| Sam bom spet prevzel del vajeti v svoje roke, ker me je volja zagrabila in ob spominu na Rojstvo zla me vedno obide želja, še enkrat voditi tako uspešen forum. Zato komentirajte v obnovi. Forum pa bomo odpri šele takrat, ko bomo vsi mnenja, da je primeren za odprtje. Če ob koncu počitnic, potem šele takrat, a glavno bo, da bo urejen in mogočen. Čakanje se mora splačati. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Jun 13, 2009 10:32 am | |
| Sam tok da vam povem, da se nov forum počasi dela. Tko da, stay tuned, folks (and witches and wizards) | |
|
| |
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jun 14, 2009 11:43 am | |
| wiiiii.. komaj čakam, in ja, spet sm se preimenoval, zdej sem Ted Tonks... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jun 14, 2009 2:40 pm | |
| Itak se boste mogl na novo registrirat ker bo ganz neu forum, tk da zarad mene si lahko zdej na temu kar hočeš ta tedn mam še usno maturo tk da ne bom kej dost časa za kompom, poj pa spet par dni dela. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jun 14, 2009 2:58 pm | |
| In a bi se dalo dobit link do foruma??? Ker me res zanima | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jun 15, 2009 5:04 pm | |
| Pft, ti se kar angelčka deli, to je tajnost. Sej na zuni bo isti kot ta, k je biu itak že ta skin narjen za drug forum pa men se zdi let pa Albus ni meu nč proti, tk da bo kar ostal Bi bla pa full vesela če se komu da lepe slike po internetu iskat, ker bo vsaka tema mela slikco na začetk, da bo lepš zgledal Tk da če je kšn prostovoln heroj k mu je velikrat dolgčas, nj se kar javi. Aja pa na ustni maturi za matematko sm čist spušila dons.... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Jun 15, 2009 6:25 pm | |
| Še neki. Glihkar se s profili ubadam. A mate kšne ideje kaj bi lohk pisal v profilu, ker zdej sm skenslala tist Job/hobbies pa Location pa Interests pa je nekaj prazno use skupi.... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Jun 16, 2009 9:42 pm | |
| Ldje res mi je žal, da me dolgo ni bilo gor ampak sm biu zdj na morju pa meu šolo pa tko.
Bella jst lohk poiščm une slikce za kraje ti sam povej za kere. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Jun 17, 2009 9:11 pm | |
| Bom tja v načrt prenove napisala, da tle lohk mal spammamo po svoje, prov. Pa kdor ma 5 minut cajta nej gre prosm mal pogledat. Še zmer zbiram ideje za profil. Kaj bi mel napisan pod svojo sliko (tle ko je število prispevkov, starost, palica itd.) Drgač pa... Moja matura se bliža h koncu. Sam še dva ustna. Joooj. Dons sm mela slovo in sm spet čist zabluzila, ampak mi je šla boljš kot mata, čeprov sm prčakvala obratno. Kako se ostali kej držite? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Jun 18, 2009 10:33 pm | |
| 'čer ljudje.
hja, moi se mora, čeprav je že kar smešno, spet ubadat s temi opravičili. Ampak ja, mamo zabite učitle, ki so spraševali še zadnji dan konference. Pa problemi z netom so bli in pol vse skupaj pride v eno vlko katastrofo.
Sicer pa, vidim, da ste se kar sami zaktivirali :smitten: | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Jul 05, 2009 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|