| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 2:00 pm | |
| kitarca . akustična, seveda . šele začetnica, tko da.. xD.. [tko pa je, če te frendica prprav do tega .. pa že tko al tko sm se odločala 2 let kaj bi špilala ... sm hotla bobne, sam bi fotr popizdiu ] hm, ja, men je ok . prot večer mam itak tiste use 3 dni cajt . tko da sam še dan zberi/zberta k bi najbl vama ustrezou hahaha . čajček ja ... no, upejmo na lepo vreme če ga pa ne bo, pol pa itak res lahk zginemo nekam pod streho pa nas kofe rešuje ^^. | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 2:16 pm | |
| Hmm.... Men je res čist vseen ker dan. Počakmo še Remusa (on je Š-T-U-D-E-N-T!) da pove kaj njemu paše. Pol se pa zmenmo kdaj. Najbolj če bi se dobil pr Sidru.... Čeprov tam zmeri velik folka čaka na folk tk da jst včasih še koga znanega sfalim ko ga čakam. Any ideas? | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 9:27 pm | |
| Mene čakate pa saj sem počaščen Ne res lahko se dobimo, ampak ta teden bom jaz res težko Mogoče naslednji teden v torek ali tam nekje? Pač saj se lahko še dogovorimo za natančen kraj in čas, ampak ta teden bom jaz res zelo težko | |
|
| |
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 10:55 pm | |
| oumajgad, rada se mam kera samovšečna hahaha xD ne sej se nimam .. ponosna sm nase . zdele končala opis za na EMBOH in ja.. i'm proud . pa k mam lih voljo ti danes odpišem Remy sicer pa, kar se tiče srečanja.. mislim, da ne bo nič narobe, če za en teden prestavimo, ne :]? | |
|
| |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 11:36 pm | |
| ej sam so res... pozabla nanje xD. ja, pol bo treba na 2 tedna prestavt, ja .. amm.. ja Somrak v slovenščini.. je knjiga od Stephenie Meyer :] in obstaja prevod, sam v knižnici vprašaj zanga in dejansko je lepa knjiga.. in prosim prosim, ne me danes sprašvat za obnovo celotne zgodbe, ker sem totalno paf glede pisanja .. lahk pa ju3 povem o čem se gre vse skup | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Kana
Število prispevkov : 3 Registration date : 19/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 19, 2008 7:11 pm | |
| Hm Hay. Mene pa zanima, če moram biti nujno učenec, ali sem lahko tudi kkšen volkodlak ali podobno? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 19, 2008 7:21 pm | |
| - Bella, EP to al celotni album ? ker če gre za celotni album pol nč ne vem, ker sem lena zadnje čase glede spremljanja katerekoli plate od kogarkol. sam za PAIN vem.. pa Deathstars.. *blush* če je pa Girls Just Wanna Have Fun & Bohemian Rhapsody EP pol pa smz da vem ker je | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 19, 2008 7:57 pm | |
| I'm back, pa Lux ti kmal opišem...
drgač pa Kana, lahk si na misnistrstvu, al pa na Bradavičark, sm moraš bit nekako povezana s šolo, lahko si profesorica, volkodlakinja, če ti bodo dovolili... | |
|
| |
Kana
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 19, 2008 8:15 pm | |
| Okej hvala ti | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 19, 2008 8:32 pm | |
| Leonis, tyt sam ne preveč, kr smz da že dost dolg potrpežljivo čakam Kana.. one kweščn.. si ti slučajn tista Kana iz Eragona ? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 19, 2008 10:46 pm | |
| @Kana- volkodlak si načeloma lahko po predhodnjem pogovru z administratorjem. Sam zravn morš met še eno funkcijo.... Ne vem ne morš bit samo volkodlak, a štekaš. Neki morš delat. Čeprov je še najbl zaželjeno da si na začetku učenka.
@Lux- EP mislem, un Girls just wanna have fun. Čist je hud, dons sm si ga zlovdala. Bohemian Rhapsody ga zažiga pa un Gentlemen aren't nice mi je tut fajn.
@Leonis- madona, če si pa že *naša* kri pa še nazaj morva pa tut midva kšn RPG vžgat! | |
|
| |
Mrlakenstein Temni Mojster
Število prispevkov : 29 Registration date : 31/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Okt 20, 2008 12:33 am | |
| - Remus Lupin je napisal/a:
- Hm se bi lahko enkrat dogovorili ja sicer ta teden hm.... ne vem je brucovanje v torek, pa pol v sredo mam nek kostanjev piknik na faksu, samo mogoč bo pa čas. Še povem
Kongresc pa mislim, da je najlepši ko pade mrak .... kle vaju hoče napelat na to d se dobite nekje...zvečer...ko bo tema...bo meu dve punci ob seb...in vse kar po tem sledi ne sj ne torej men se s temi rpgji p to zadne cajte ful ne da ukvarjat ej...lohk bi spet kej za Marka pisala sam... ne da se mi nekoč je živel ki je zelo rad natepaval in občasno se jima je pridružila še Vsi so srečno živeli vse do dne, ko je v njihovo mestece zaneslo Želel se jim je pridružiti a oni so rekli prinašal jim je in in a oni so še vedno rekli ne. Bil je zelo nato pa ga je prišel obiskat s svojim in dala sta mu . KONEC | |
|
| |
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Okt 20, 2008 6:49 pm | |
| @Bellatrix, of course... when you want?? Sm te Leon, ne bo najprej maral, kej preveč, zanj si naduta spolzgadovka...
Hehe, kera zgodba...
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Okt 20, 2008 7:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Okt 20, 2008 8:27 pm | |
| ok, začni, se že veselim, da se bova lahk mal skregala, al pa se normalno pogovarjala, sm to je težk pr men... hehe, smešno drugače pa, jest sploh nimam kakšne domišljije or whatever, da bi to pisal, | |
|
| |
Kana
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Okt 20, 2008 8:54 pm | |
| - Citiram :
- Leonis, tyt sam ne preveč, kr smz da že dost dolg potrpežljivo čakam Razz
Kana.. one kweščn.. si ti slučajn tista Kana iz Eragona Ja sm ja. Sem na nalogi, pa se nč ne premakne tko da... No sej, drugače bom pa učenka..np. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Okt 20, 2008 8:57 pm | |
| Pa kaj je s tem forumom? Prej mam tko natipkan cel post v Veliki dvorani in pol mi ga kr zbriše in crkne in forum ne dela ene pol urce. Jooooj. Tk da leonis, here I come now for sure. Šele pondelk je. Pa ob 6ih morm ustat. Zakon. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Okt 21, 2008 7:45 pm | |
| men, je pa včeri net kar naprej zaje*aval, pridem na forum, kliknem na Veliko dvorano, pa mi napiše da strani ni mogoče prikazati, in pol mi je po pol ure končno uspel, da sem se izpisal... dns pa torek, the worst day ever, zju3 zaspal 1 uro... pa do treh šolo, ju3 pa tud.. bad... kk ste kej?? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Okt 21, 2008 7:57 pm | |
| super resnoo ^^ zdele bla u Kultu [ NOT pirsing centr, un k se je pred enim tednom odpru <3], že zbrala nove platformse plus u 100 stvari drugih se zalubla xD... tko da ja... čist veselo sm
Nazadnje urejal/a Lux Swann Tor Okt 21, 2008 8:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Okt 21, 2008 8:17 pm | |
| qute, jest pa o pirsingu, trenutn še ne premišljujem, bi pa full rad tatooo... omg, gledal, kk se Bella pa Sirius v OOTP res bojujeta in je prov cotkano, čeprav nima lih posebnih učinkov, je pa nekdo naredu da res izgleda kakor da si kletve pošiljata.. | |
|
| |
Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 22, 2008 1:33 am | |
| Hejla folk.) kako kej lajf? jst trenutno mal furam safr (pa nisem emo!) ker mam res taužentin eno stvar za narest, cajta pa premal. mah... morm mal jamrat. je prec bolš no, po nekaj cajta sem spet nazaj. upam, da bolj za stalno. jst bi mogla met jutr že ob osmih predavanje, sam bomo mal šprical... ker se mi ob pol 7ih definitivn ne da ustat. ah.... študentsko življenje pač... če neb blo faxa, bi mela filing, da sm v nebesih. | |
|
| |
| |
| |
Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 22, 2008 6:46 pm | |
| pol šestih.... ufff. jst grem raj ob takih urah spat ja, sem nazaj s svojim ciničnim karakterjem vred. Zatežena pa itak vedno V bistvu je moje življenjsko poslanstvo, da t itežim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|