Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna. |
|
| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 22, 2008 8:20 pm | |
| | |
| | | Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| | | | Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 1:13 am | |
| ne ne, jst sem se te naloge lotila skrajno resno men je ful carski ta tvoj avič, k ga maš. dejansko si bello predstavlam tako | |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 8:54 pm | |
| | |
| | | Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 25, 2008 12:59 pm | |
| Dobro jutro zaspanci Vikend je tu in jaz imam spet računalnik Kaj je novega? Vidim, da se je še nekaj ljudi prebudilo iz hmm.... poletnega spanca | |
| | | Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 25, 2008 3:34 pm | |
| juuutro. in nismo ravn kej preveč zaspanci.. dons sm samo do 8mih spala. pol me je miš zbudila <.<. lol. pa ja, sej počas se bojo usi Leonis, a name si spet kr pozabu u prepovedanem gozdu al kaj ? pfff bo tut Lux ratala tok neredna z odpisovanjem xD. [joke] | |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 26, 2008 6:45 pm | |
| No da se oglasim še zadnjič ta vikend tukaj Se opravičujem, ker nisem ravno veliko napisal, ampak sem bil odsoten. Ta teden imam samo do srede pouk, tako ,da se ta teden zagotovo prej in več pišemo :p Imam pa eno vprašanje, ker me tako samo informativno zanima: Ali gleda kdo Heroes? | |
| | | Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 26, 2008 11:51 pm | |
| Heroes... ne. Jih bom mogoče enkrat pogledala. jih mamov študencu na mreži ja, un smotan izpit mi je pa ratal z 9ko narest | |
| | | | Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Okt 28, 2008 2:11 am | |
| ja, lahk bi kej napisu. čeprov ma bogi dečko smolo. naletu je na eno žensko, ki ima ego velik za celga slona in na eno, ki ji gre na živce že samo s tem, da diha mal pretiravam, jao,... men se nč ne da! | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Okt 28, 2008 9:14 pm | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 29, 2008 1:40 am | |
| Čudežni feliks al Prevzetnost in pristranost... al kera je že od Austen? krneki. letos mate bol čudne knige... kr sprav se jo brat. itak jo morš vsej 2x prebrat, če češ dobr esej pisat. pa podčrtuj si, izpisuj na rob,... svašta. In to so dobri nasveti, glede na to, da sem jst poskusn esej pisala 48 od 50 pik, napisala sem ga v 45 minutah (ker se mi ni dal pisat ) .Pisala sem pa interpreativnega. Pol unga tapravga sem pa pisala 42pik, od tega sm 5 pik zgubla zarad vejic!!!!! preklete vejice! | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 29, 2008 8:48 pm | |
| Ja vejice so grda zadeva Moja statistika pri vejicah je bil vedno nekje 20 premalo pa kakšnih 10 preveč. Sreča, da se po določenem številu istih napak točke nehajo odbijati Esej na maturi pa sem pisal hm mislim da 40 pik nisem prepričan in jasno za vejice sem zgubil najvišje možno število točk Pa letos imate res debilne knjige, lanske (čeprav so bile 4) so bile vsaj zanimive in tudi bolj kratke. Sem kar zadovoljen s tem kar smo mi imeli | |
| | | Narcissa Black Spolzgad 3. letnik
Število prispevkov : 11 Age : 32 Palica : 31 cm, mahagonij, zmajeva kita Kri : čistokrvna Registration date : 28/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 29, 2008 8:52 pm | |
| Meni tudi pri spisih (nismo še pisal eseja, čeprav smo 'že' 2. letnik) vedno zmanjka kakšna vejica al' pa sam kako preveč nardim. Ampak tak kritično pa tut ni. Ma, mam rada slovenščino. Ne, ljubim jo. | |
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 29, 2008 9:20 pm | |
| Narcissa, dobrodošla še moje strani kar se tiče esejev in vejic... mi smo tisti pondelk pred počitnicam tapruga pisal [2 letnik] in mi je kar šlo no glede vejic pa.. sm znana po tem da jih preveč nrdim edit: aja Remus, malo se na Eragona primaji, te ženske pogrešajo [sj ne da so to rekle, sam sprašujejo se kam si se ugreznil ] | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 30, 2008 2:38 am | |
| no, jst sm pa bol za sistem glede vejic: na začetku spisa jih nardiš ene 20, pa zraven napišš: vstavi po potrebi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (zdej jih pa kr vstavlite, če se vm da ) | |
| | | Narcissa Black Spolzgad 3. letnik
Število prispevkov : 11 Age : 32 Palica : 31 cm, mahagonij, zmajeva kita Kri : čistokrvna Registration date : 28/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 30, 2008 2:50 am | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 30, 2008 9:53 pm | |
| Hej hoj danes sem tako zaposlen, pa še nimam navdiha za pisanje postov se opravičujem vsem Se trenutno ukvarjam z idejo o nekem forumu in sem čisto prevzet in ni časa za kaj drugega Bom poizkušal jutri kaj napisati mogoče pa presenetim že danes . Kako pa ste ostali? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 30, 2008 10:01 pm | |
| Remus.! u3 najkasnej! ... Lux je in tha mood za pisanje, kot zmerej xD.. ok sej hecam, sej hecam.. dans mi mal mede pousod ti kr tyt ^^ čene sm pa.. nekak supr... nism se zrušla u tanovih šuhih z 10 cmskim podplatom, u3 pride nekdo domov in sm čist vesela, od mtke dobla novo pižamo k je res extrafletna, torej ja.. same fajn reči aja pa Avis, dobra fora glede vejic mogoče bo kdaj uporabna, si jo bom zapomnla | |
| | | | Lux Swann Spolzgad 6. letnik
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 31, 2008 10:46 am | |
| Lol, Bella, kaj pa veš, možn pa da s[m]o zmenjeni med sabo in nah, vrjetn je neb izrabla u šoli, čprou bi blo zanimiv vidt reakcijo prfoxe [nočm da me zasovraž, kr se dost uredu štekam z njo, ampak to še ne pomen, da neb blo fajn vidt kk bi reagirala na tako foro xD] | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Nov 01, 2008 2:46 am | |
| Jah...sej jst tut nism kej tazga probavala v srednji... sam me je pa mel k smo mel na enmu izpitu za pooravlat slovnične napake (tega sm 2x ruknla), da bi to naredila... sam pol bi pa verjetn še tretjič padla... ;D
Ne, s profesorji slove se ni za igrat! | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Nov 02, 2008 7:26 pm | |
| No se še enkrat poslavljam za en teden Ta vikend sem imel čisti naval lenobe in nikakor se nisem mogel spraviti k pisanju, tako da se moram spet opravičiti vsem (še posebej Lux,ki že kar nekaj časa čaka na moj odgovor) Drugače pa če bo vse po sreči dobim v tem tednu tako prenosnik kot tudi internet v lj. in potem bo neprestano dosegljiv in zagotovo pišem bolj pogosto No se vidimo (beri pišemo) čez pet dni | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Nov 04, 2008 8:13 pm | |
| men spet dela internet. sm čist hepi yeaaaa! kvajedej? kje ste usi? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Nov 07, 2008 6:55 pm | |
| Mah dej domov sm glih pršla. Kupla sm si eno hudo svečo k ubija cigaretni dim in zadeva dejansko deluje. Drgač pa takoj ko sem pridem najdem prekopiran svoj opis iz enga druzga RPGja in zdej sm spet cela grumpy grumpy grumpy. Pomoje bom šla mal po klavirju udarjat pol pa sprobat, če so se moje sposobnosti RPGjanja kej povrnile pa probala it Remusu *končn* odpisat.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|