| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 11:51 pm | |
| Hej Sabrina ja bil sem Avani na tisti Bradavičarki tako da se očitno res poznamo Banner mi je zelo všeč, besedilo je bolj tako in če se kdo spomni boljšega naj kar objavi, ker to je bil samo primer besedila in je zato bol tako... Tema je pa res zaklenjena ampak že hitim odklepati | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 21, 2008 12:06 am | |
| Nenene, besedilo je super. ^^ Sicer pa, Bella, Happy Birthday za včeri, ann ^^. Malo pozno, but who care. | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Sep 21, 2008 12:21 am | |
| Hvala No tudi jaz sem uspel zmazati svoj prvi post, ki pa je bolj kratek. Se mi ne ljubi ker sem preveč utrujen. Pač povedal bi še eno stvar in upam, da jo bo prebralo čim več ljudi PROSIMO VAS, DA SE NE ODLOČATE ZGOLJ ZA SPOLZGAD IN GRYFONDOM, SAJ SO TUDI OSTALI DOMOVI PRAV TAKO POSEBNI IN ZANIMIVI. KER ČE SE BOSTE ODLOČALI SAMO ZA TA DVA DOMOVA BOMO PRISILJENI OMEJITI PRIJAVE KAR PA NE BI BILO PREVEČ DOBRODOŠLO. Zato se prijavite tudi v ostala dva domova ! Pa še to, rad bi pohvalil Bellatrix, ki nam je v zadnjih dveh dnevih zelo pomagala. Poleg Bannarja je uredila še vrsto cenikov po prodajalnah in zato se ji še tukaj iskreno zahvaljujem. In kaj počnemo? Jaz se pravkar odpravljam spat jutri pa bi moral pripraviti nek piknik pa ne vem če mi bo uspelo | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 5:37 pm | |
| ok, a se je mojmu netu zmešal, a je dejansko neki narobe, ker jest vidim vse poste pobrisane, razen tastarih, mi piše da mam že 4 prispevke, pa kliknem najdi, pa jih ni mogoče najdit, prej sem pa lahko klikal, so se pa sm imena pokazala pa noben post napisan???? | |
|
| |
Mrlakenstein Temni Mojster
Število prispevkov : 29 Registration date : 31/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 5:40 pm | |
| ja men se je tud vse zbrisal na isti način kot teb neki je narobe sam pojma nimam kaj mojeee poste je zbrisal če bom mogla še enkrt opis pisat bom znorela | |
|
| |
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 5:43 pm | |
| jest se pa za poste ne sekiral najbolj, no opis, ki sm ga dopounu še ko sm poslal, se bom že nanov spomnil, za tist post v dvoran, mi pa tud ni žal.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 5:45 pm | |
| To je tud na vseh drugih forumih problem. Je bla neka splošna napaka in je vse včerajšne poste ''zbrisalo''. Sem brala da sicer strežnik že pregledujejo, kaj je šlo narobe, ampak da je majhna verjetnost, da bodo prišli posti nazaj. Menda bo treba na novo jih pisat (če so pomembni aneda) |
|
| |
Nera M. Nereii Spolzgad 5. letnik
Število prispevkov : 17 Age : 30 Palica : 28 cm, črna vrtnica, volkov čekan Registration date : 20/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:14 pm | |
| Aha, ja na našem je tut sbrisal vse.. Tko da zgleda da res... | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:18 pm | |
| Res škoda, pa ravno smo začeli z našo zgodbo. Mene je prav šokiralo ko sem videl, da so posti izhlapeli v nič in sem najprej pomislil, da se to dogaja samo meni. Na žalost se posti verjetno ne bodo več vrnili, tako da vse člane prosim, da pomembne poste objavite še enkrat. V Veliki dvorani še enkrat napišite svoje prihode in ravnatelj bo še enkrat imel svoj govor. Kar pa se opisov tiče, jih ni na srečo preveč izbrisanih, za tiste ki pa so, pa žal več ni vrnitve. Tako jih boste morali objaviti še enkrat. Forumi so res nezanesljiva stvar po sebi. | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:23 pm | |
| mja, fora je, da bi vse mogl met vse, kar sm gor damo, shranjen tut nekje na kompu, kar se večini folka pač ne da. sej tut jz post direkt na forum napišem, ne grem u word tipkat, glede opisa sicer shranim, ampak nikol ne zrd tazga razloga kt je bil ta, da bi se posti zbrisal. in ja, tole je resno škoda za tale forum.. čeprou sm prepričana, da se da nadoknadit s še boljšimi posti ^^. pa po možnosti se bo tud Lux narisala v velki dvorani | |
|
| |
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:30 pm | |
| Kar je, pač je. Raje ponovno štartajmo s polnim zagonom in gremo pisat v Veliki dvorani. Opise pa tudi objavite še enkrat v svojih domovih. Najbolje bo, če si zdaj vse pomembne poste nekje shranjujemo. | |
|
| |
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:32 pm | |
| mhmm.. pa bi blo pametno tut v obvestilih al pa tam nekam to zapisat :]. da folk ne bo presenečen kam je kaj zginlo . sicer pa, kaj kej počnete na tak oblačn dan? jz že cel dan žulim gefo, ju3 pišemo, yeeeey | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:36 pm | |
| jest bom pa opis odal ko najdem nou ime, ve kdo kakšno ime ozvezdja, ki ga nima nobedn, al pa zvezde??? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:40 pm | |
| Sem obvestil v oglasni deski o tem dogodku, tako da bodo vsi vedeli. Imena ozvezdij je več, čeprav jih na pamet nevem. Največ jih najdeš v raznih knjigah o zvezdah in vesolju, pa tudi na internetu bi se kaj našlo. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:41 pm | |
| @ Leonpoglej si tukaj če kaj najdeš, sam nism zihr če je to tist kar iščeš :] | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 6:41 pm | |
| sej iščem pa nič, eno ime se mi je še kr dopadlo: Eltanin, najsvetlejša zvezda ozvezdja Draco, sm se mi mal bedno sliš...
tnx... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:24 pm | |
| huh trenutno še zmeden glede postov, ki so bili zbrisani Sem bil cel dan v Mariboru- delil profit (neke cajtnge glupe ) ampak služba je služba In kako smo kaj? Meni je super ker je zunaj mraz, jaz pa lepo na toplem pa gledam po forumu in razmišljam ali se naj spravim kuhat čaj ali ne | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:26 pm | |
| Jest sm dns perfect... v šol je blo enkratno, na forumu tud (razen tizga da mi je cele 4 poste zbrisal ) ostali? | |
|
| |
Nadia Lewis Pihpuff 6. letnik
Število prispevkov : 31 Age : 31 Palica : 31 centimetrov, brezovina, vylin las Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:29 pm | |
| Remus, naslednjič prinesi še meni kak časopis, jaz vedno to vzamem.. če boš slučajno v Mariboru Sicer pa omojbog, moj opis je šel adijo. Moram se spravit spet k pisanju, samo bogve kako bo tole šlo. Pismo ej, danes sem mela 11 ur šole, pa še latinščino bi se mogla učit.. pa se mi ne da zraven spravit Fak no, ta šola me uničuje.. (: Ampak ja. Jutri spišem na novo opis, ker mi je ful za tole HP-related RPGjanje | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:32 pm | |
| 11 ur?? o groza, jest pr 9 kumej zdržim..... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:34 pm | |
| Nadia, to hodiš kam.? na Oblikovno da maš tolko ur? kr to je res bedno ej ... jz še pr šesti komej zdržim kaj šele da bi 11 ur tm u šol gnila.. ni šans.. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:35 pm | |
| Js se pa še lahka hvalim zdej kk sem fraj (razen službe) ker se mi faks 6 šele začne samo se bom pa kasneje bolj pritoževal | |
|
| |
Število prispevkov : 31 Age : 31 Palica : 31 centimetrov, brezovina, vylin las Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:36 pm | |
| Ma ja, če kar nekaj, tole. Sicer mam na vsak tretji ponedeljek tak, ampak vseeno, mislim o moj bog, pol začnem ob osmih in končam ob šestih Pa zdaj bo najbrž še v sredo tako, ko mam gledališče.. ampak okej, tisto bo dejansko zabavno in bomo preživeli Drugač običajno pa itak mam enih okvirno 7 ur na dan, tako da mi je kul Itak moram stokat, drugač ne bi bla jaz jaz ^^ Lux, hodim pa drugač na Prvo gimnazijo v Mariboru.. sam klasična pa to, OIVji, športna, dodatni predmeti.. pa se nabere. Sej bo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:44 pm | |
| aua, pol pa vem kko je to, ja "/. majo na Poljanah skor isto, čprou je tm pač do pol 4h. pa že to je velik, kaj šele 11 ur o_O. in vsaka ti čast da to zdržiš. jz nebi mogla. sicr pa, si fazanka al drugi letnik ? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:48 pm | |
| Uf ja, Poljane.. poznam ene folke tam, vem da iz šole prihajajo celi tečni, tako da.. Lol. Ampak mi smo pač bolj kulejši (ker valda mora to govorit vsak za svojo šolo ). Sicer pa itak morem zdržat, ne? Mislim nimam ravno nekih drugih možnosti, razen da se prepišem na kako čist x-gimnazijo al pa kako poklicno, pa mi to ravno ne diši Drugač pa sem fazanka, ja Sam ravno zato mi je tako nerazumljivo da mam dejansko 11 ur ob pondeljkih. Mislim fak no, vsaj v prvem letniku bi nam lahko malo prizanesli | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|