| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 16, 2008 9:52 pm | |
| No če te že vsi prosijo te bom pa še jaz za podpis. Čeprav večina citatov ne ustreza mojemu liku (ampak so vsi dobri ) pa če se ti ljubi bi si vzel drugega imel pa bi ga v rdeči, modri ali pa črni, če pa se spomniš kake kombinacije pa še boljši . Drugače pa zdaj sem zaspan ko ne vem kaj in grem kr spat zjutraj pa spet šiht ob petih vstat jao | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 16, 2008 9:56 pm | |
| | |
|
| |
Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Sep 17, 2008 2:51 pm | |
| Bella, tvojim predlogom bi spadal še: I talk to myself, because i like dealing with better class of people. When im good, im very good, but when im bad, im evem better. When choosing between two evils, I always like to try the one I've never tried before. Lies are like children: they’re hard work, but it’s worth it because the future depends on them. No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate
Tazdnje dve sta od Hausa Drugače je pa tu kr precej dobrih: http://wicked-visions.livejournal.com/60198.html | |
|
| |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Sep 18, 2008 9:30 pm | |
| | |
|
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Sep 18, 2008 11:39 pm | |
| eJ, MUDELI, KOK STE VI SPLOH STARI??? | |
|
| |
| |
| |
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 1:14 am | |
| jao bella! ja jast pa esmce pousod limam. pa izrezke iz cajtngov - Drugač,pa: ne se bat: sem jst tut prežvela, čeprov nimam tok kvoutov k ona. Recepta za najino dolgo življenje, pa ne izdam. GA kar sami odkrijte | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 11:40 am | |
| Najprej Bella ti želim Vse vse najboljše za rojstni dan. Veliko sreče, zdravja,.... pač vse kar si želiš. (sem pravkar ugotovil, da ni smajlija za Happy Birthday tako da si ga predstavljaj tukaj. ) Ja jaz tudi živim, pa nimam niti enega verza na računalniku Ok še za pisavo, če bi se dalo bi imel na prvem spisku (? ) tretjo pisavo | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 12:22 pm | |
| Hehe boga Belatrix bo namesto, da bo praznovala jutr rajši spala KK boš pa kozarc dvignila? Pa bodo že kolegi uredili zadevo. Predlagam malo daljšo cevko pa ti mešajo pijačo v kakšno liter pa pol plastenko ali pa sodček in boš lahko pila s pomočjo cevke, ne bo treba kozarca dvignit Zdaj pa še resne zadeve KER SE BO JUTER ODPRL NAŠ FORUM VAS PROSIMO ZA POMOČ. TOREJ OD VAS BI RADI IZVEDELI KAJ JE POTREBNO ŠE SPREMENITI NA FORUMU, MOGOČE KAJ DODATi,.... ZATO SE RAZGLEJTE IN POVEJTE TO V TEMO IDEJE, PREDLOGI,... PA ŠE TO. NUJNO BI POTREBOVALI NEK DOBER OGLAS S KATERIM BOMO NATO ZAČELI OGLAŠEVATI PO OSTALIH FORUMIH. ZATO TISTE Z UMETNIŠKO ŽILICO PROSIM, ČE BI SPISALI KAKŠEN OGLAS. ZA TISTEGA, KI SE BO NAJBOLJ POTRUDIL SE LAHKO NAJDE TUDI KAKŠNA NAGRADA | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 2:59 pm | |
| Jutrišnji bo zelo pomemben, saj forum uradno odpremo, bannerja pa resnično še nimamo. Kakor je povedal Remus bo tisti, ki si izmisli dobro besedilo za banner nagrajen, prav tako pa rabimo nekoga, ki zna dobro z grafiko. Vsaki predlogi so zaželjeni. | |
|
| |
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 4:41 pm | |
| osebno nisem prav dobr pri grafiki, a zdi se mi, da je Bellatrix zelo dobra. Bellatrix, VSE NAJBOLJŠE. Pa glede starosti se mi zdi čudn, da ste vi usi ful stari, pa še vedno berete Harryja Potterja. | |
|
| |
Mrlakenstein Temni Mojster
Število prispevkov : 29 Registration date : 31/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 5:21 pm | |
| LOL ful smo stari? to si reku kot da smo 50 let stari sicer pa ko se gre o Harryu ni noben prestr | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 5:24 pm | |
| Hah, za grafiko pa res nism ekspert. Še nikol se nism spravla bannerjev delat. Zej če je to določena velkost pa samo slika, čez pa besedilo, bi še šlo, če pa mora met kšne posebne lastnosti je pa že bl težka. Pa sej Daniel (al Sirius, kaj si zdej), jst sm bla stara tam 11, 12 let ko sm prebrala prvo HP knjigo. In ko je pršla ven zadnja sem jih mela 17. Tk da sem dejansko gor zrasla ob tem. Itak sem pa na RPGjih bolj zato ker mi je fajn pisat, kot pa ker bi bla kašna goreča fanica Potterja. UUU MY LORD IS HERE!!!! I BOW TO YOUUUU!!!!! (to leti nate voldy)Edit: I tried, I swear I did! Dva na izi osnutka, če so vam všeč, vse spremembe še v igri (od temnenja do barv, pa kontrasti, pa napisi, etcetera. Tut une znakce za Red pa Jedce se da skenslat.) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 9:48 pm | |
| sj ne pravm, da ste nevem kok stari ampak jst sm rečmo komi 13 dupounu. Vi pa usi ste že čez 18 let stari. K sm biu na t prvem forumu, sm mislu, da vs je večina tm nekje 14, 15 ne pa 18. | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Sep 19, 2008 9:55 pm | |
| te moti, ka si med starejšimi? ^^ sicer pa ellow/dober večer folk.. vas ex-Dianae^^ prišla mal pogledat... neki se mi da pisat zadne čase ... opis oblublam juti, mam sam še značaj pa zgodovino za napisat xD. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 12:46 am | |
| ja, dejsnsko smo gor zrasl ob HP. Tut jst nism nevemkok fenica, je pa fajn pisat in tut priznam da je svet, ki ga je JK ustvarla, lih prov realen in lih prov magičen, da se da lepo "žvet" v njem. Kvaliteto postov pa itak pridobiš šele z leti izkušenj. vse naj naj, Bella! jst sm pa dons unulo sobo pospravla. matr,e jebene faraonke. so se mi zaredile v 2 dvd škatlah. tko odprem pa se vn usuje pouhn mravl pa jajčec.Še sreča, da sem sumla, da bo tko pa sem šla v umivalnik odpiratda sem jih pol sam odplaknla. IN TO V ENEM TEDNU !!!! Bljak! Zde paj majo!!!... sem use prešpricala. Nimajo šans da prežvi še kkšna! Pa kruh so mi napadle, k sm ga mela na pultu v kuhni.... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 10:36 am | |
| OK kako je zdej to, ko je 20., a bo kakšna skupna slavnostna otvoritev, a lahko kar začnemo pisat, kt da se ni neč zgodil?
Waa, Avis, mravlje, fuj! Jst na srečo nimam kšnih takih množičnih obiskov, kdaj kašnga pajka najdem al pa kšno drugo žuželko k se mi splaz u sobo. Drgač se pa veselo zlaganje drv od včeri nadaljuje še danes. Yeeey.
Aaaa, Lux Swann ma pa Emilie Autumn na avatarju!!!! (jst sm obsedena z njo) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 1:26 pm | |
| Mislim, da se bomo vsi zbrali na slavnostni "večerji" v veliki dvorani ampak do tedaj lahko že začnete pisati po dnevnih sobah ipd. Bella hvala za podpis. Super je in ni potrebno ničesar spreminjati Aja pa Bella še to mi računamo in upamo na to, da bo veliko veliko ljudi prišlo in da bomo tako "zalavfali" vse tako kot je treba Pa še dobrodošla Lux Swann! Tole pomanjkanje smailjev me pa že resno spravlja ob živce EDIT: No jaz šibam sedaj na tekmo pridem zvečer. Bodite pridni pa se zvečer pišemo. Uživajte | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 2:37 pm | |
| Remus, eno mem prašanje... si bil ti slučajno Avani na Bradavičarki od Delilah? ^^ if yes, then se poznamo . Sabrina ^^ sicer pa hvala za dobrodošlico oh, saj je še cajt da jih dodate ... če se vam bo dalo. mr. greena ne pozabit.! kakorkoli, Bella, nisi edina k je z Emilie A. obsedena .. jz sm sicr ratala šele pred kšnima dvema mescema, ampak kul | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 6:02 pm | |
| Napisala prvi postek v RPG-ju Glede verzov pa, zdej pa res nimam pojma, kaj bi si zbrala. >.< | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Sep 20, 2008 8:21 pm | |
| FORUM SE ODPIRA! Uspelo nam je ustvariti naš banner, s katerim bomo zastopali forum drugod in z njegovo pomočjo tudi privabljali nove člane. Vse zasluge za banner gredo Bellatrix, za besedilo pa Remusu. Vsem dajem nalogo in sicer to, da oglašujete forum kjerkoli le veste (pomožnosti tam, kjer je mnogo ljudi.) Kmalu bom objavil tudi post otvoritve, nato pa se bo pričela SLAVNOSTNA VEČERJA! | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|