[v prenovi] Čarovniška vojna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Klepet

Go down 
+19
Narcissa Black
Kana
Jade Parker
Luna Källin
Christie Brown
Layla Sienna Moon
William J. Davidson
Severus Snape
Nadia Lewis
Nera M. Nereii
Leonis Black
Lux Swann
Mrlakenstein
Avis F. Quaglio
Niccolette Parkinson
Bellatrix Black
Daniel Black
Albus Dumbledore
Remus Lupin
23 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next
AvtorSporočilo
Luna Källin
Gryfondom 6. letnik
Gryfondom 6. letnik
Luna Källin

Female
Število prispevkov : 12
Registration date : 28/09/2008

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 03, 2008 10:38 pm

Uh js pa razmišlam da bi odgovorne na KZS nekam poslala...Ju3 mamo kr ob 9ih tekmo na Ježici...no pol so šli pa u drugo skrajnost, v nedeljo ob šestih v Pivki...se prau pridem dam okol...pol devetih...Drugač pa js sm dobro.....Ker je vikend:D
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female
Število prispevkov : 230
Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita.
Kri : čistokrvna
Registration date : 14/09/2008

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 03, 2008 10:39 pm

Sj k tkole berem se mi zdi da je na vseh petih dejavnih RPGjih en in isti folk gor. lol! Mene velikrat mika da bi se kr na vse prjavla, sam pol se raj vzdržim. Razz Drgač pa home, sweet home!!!!! Eno nalogo mam za vas. Držte pesti, da dobim delo v Piercing Cult-u. Smile Res.

Nazadnje urejal/a Bellatrix Black Pet Okt 03, 2008 10:48 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/lovely_lunatic_loony
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female
Število prispevkov : 133
Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik.
Starost : 20 let
Kri : Čistokrvna
Varuh : Snežni leopard
Registration date : 17/09/2008

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 03, 2008 10:47 pm

ohja, sej ubistvu je vrjetn clo res Razz. oziroma kr je Very Happy
ma ja, to napako delam jz :S... k se prjavim skoro na use, kar mi je na pru pogled všeč pa to, pol se pa po enem mescu naveličam.. redki forumi me zadržijo na seb ^^.
hehe, welcome home ^^
in bomo držali pesti, vso srečo! Wink
Nazaj na vrh Go down
http://www.broken-wings.co.cc/
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 03, 2008 10:50 pm

Jst pa večine RPGjov niti ne razumem. Ker al se navezujejo na neke knjige al pa že tok časa obstajajo da ti dejansko kar nekje v sredini notr padeš in pol ne veš ne kam pa kako se prov obrnt. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Jade Parker
Profesorji
Profesorji
Jade Parker

Female
Število prispevkov : 26
Palica : 23 cm, ebenovina, vylin las
Registration date : 11/07/2008

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 03, 2008 10:52 pm

Tak na primer je Oxford, kolikor ga poznam pa slišim o njem. Novim članom se je praktično nemogoče res vključit v dogajanje.
Drugač pa maš o antični grčiji sigurno kaj pojma, tako da lahko prideš na forum, ker se je komaj odprl Smile
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 03, 2008 10:56 pm

Ja v bistvu mi je bil res Oxford prva asociacija. Embarassed Pa glupo mi je to ker ne morš postov brat ne da bi bil prjavljen, da bi vsaj mal vidu kako zgleda. Zmenen grem tja pogledat v Grčijo če se vam kej dogaja Smile
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 03, 2008 11:22 pm

mja, Oxa se naveličaš po treh tednih.. vsaj jaz sem ga se..
ker te al ignorirajo, al preprost ne sprejmejo al te pa nočjo sprejet.. skratka, zlo težk se je not upeljat..
Oxford ma res use zlo omejeno. morš bit prjavln, da vidš, pa morš bit prjavlen k dejavnosti, da lahk vidš klepet, pa spet tolk pa tolk postov da lahk nek delaš :S.. mislm, človeka to odbije :S.. vsaj mene je..
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male
Število prispevkov : 274
Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero
Starost : 21
Posebnosti : Volkodlak
Registration date : 08/07/2008

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 04, 2008 2:12 pm

No da še povprašam ostale člane, če imate kakšno idejo, na kakšen način še lahko privabimo nove člane? (razen oglaševanja po forumih, kar upam, da še vedno počnete Very Happy)

Drugače pa kako smo na ta lep sončen dan?

Razz
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 04, 2008 2:20 pm

je res sončen? XD
mja, tle pr nas u Lj je nek oblačno, ampak men muzka dviga razpoloženje Very Happy.

kar se tiče oglaševanja pa.. hmja no.. jz sm link mela encajt u osebcu na msnju.. in kokr je blo že predlagano bi blo fajn met kašno povezavo z virtualno bradavičarko Razz. ker iz tam gor, bi verjetno dobili kar nekaj članov ^^. čene na forumih na kerih sm kolikor toliko dejavna je al oglas že bil, al sm ga pa v enem primeru jaz oddala gor.. tko da.. no, poskušat je treba še naprej čprou zj se bo začela šola [s tem ciljam na kontre in učenje] in bo folku cajta prmankval... lahk probam še prek majspejsa tm ene par mejlov poslat svojim frendom, sam fora je d jih 1/2 vrjetn sploh ne ve kaj to rpg je Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Albus Dumbledore
Ravnatelj Bradavičarke
Ravnatelj Bradavičarke
Albus Dumbledore

Male
Število prispevkov : 106
Registration date : 10/09/2008

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 04, 2008 9:13 pm

Jade Parker je napisal/a:
Tak na primer je Oxford, kolikor ga poznam pa slišim o njem. Novim članom se je praktično nemogoče res vključit v dogajanje.
Drugač pa maš o antični grčiji sigurno kaj pojma, tako da lahko prideš na forum, ker se je komaj odprl Smile

Bellatrix Black je napisal/a:
Ja v bistvu mi je bil res Oxford prva asociacija. Embarassed Pa glupo mi je to ker ne morš postov brat ne da bi bil prjavljen, da bi vsaj mal vidu kako zgleda. Zmenen grem tja pogledat v Grčijo če se vam kej dogaja Smile

Lux Swann je napisal/a:
mja, Oxa se naveličaš po treh tednih.. vsaj jaz sem ga se..
ker te al ignorirajo, al preprost ne sprejmejo al te pa nočjo sprejet.. skratka, zlo težk se je not upeljat..
Oxford ma res use zlo omejeno. morš bit prjavln, da vidš, pa morš bit prjavlen k dejavnosti, da lahk vidš klepet, pa spet tolk pa tolk postov da lahk nek delaš :S.. mislm, človeka to odbije :S.. vsaj mene je..

Okej, da nebomo vsi sam šimfal Oxa...
Kot prvo: Novi člani.
Sploh ni res, da se jih ne sprejme medse. Vse je v tem, da imajo tisti stari, redni člani že kdaj precej nafilane RPGje in je zlo težko še koga not spravit. Če pa lepo začneš s takimi, ki so tudi novi rata vse skupaj hitro precej zanimivo, pa še kakega sogovorca od tistih starih članov lahko dobiš. ^^
Drugo: (ne)branje postov.
Hja, to je včasih res problem, ampak, lahko si pa lih tko ustvariš račun in po magari adminu pošlješ ZS da te briše. Razz
Tretje: Omejitve
In pol tu ni omejitev? Nekaj časa moreš pisat sam na Bradavičarki, pol se lahko seliš na zunanji svet. Kar bi se lahko nekomu zdelo butasto in ga odvrnilo (ne mene:P) Poleg tega iščejo s tem, da moraš imeti toliko in toliko postov, samo izkušene ljudi, za katere vedo, da bodo sodelovali.

In meni je Ox dober forum, na katerem se po mojem res splača vztrajat.
Ampak ja, vsak ma svoje mnenje, ane? Very Happy

Glede oglaševanja pa, se moram spravit res na virtualno probat oglas zrihtat. Razz
Držte pesti, da mi rata. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 04, 2008 9:47 pm

ok sem odprl temo za debate o RPG forumih, saj se mi zdi, da je klepet namenjen bolj drugim zadevam, upam, da vam je prav Very Happy

Pa da še odgovorim na tole z omejitvami, ker se tiče ravno našega foruma Razz.
Z pisanjem samo na Bradavičarki smo hoteli zagotoviti, da bi se tisti boljši pisci lahko bolje počotili v svojem RPG-ju ko bi se preselili izven Bradavičarke, tisti malo slabši pa bi ostali in izboljšali svoje pisanje. Ampak mogoče pa to le ni bila tako pametna ideja.

Vsekakor pa imaš pravico do svojega mnenja in nikakor nočem prikazati, da je Ox slab forum. Če bi bil ne bi imel toliko članov, kot jih ima in ne bi deloval tako dolgo.

Sedaj pa dovolj o tem v tej temi raje vas bom vprašal kako ste kaj ? Ali pa kaj počnete? Standardna vprašanja Razz
Nazaj na vrh Go down
Severus Snape
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Severus Snape

Število prispevkov : 36
Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca
Registration date : 22/09/2008

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyNed Okt 05, 2008 10:32 pm

Pizda, rizl mi je zmankal. Ups kriminalista mamo tuki XD.

@Bella:Če dobiš šiht tm, povej te bom kdaj pršu pogledat, k grem velikokrat tm mim Very Happy.
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 17, 2008 10:02 pm

Ok ne vem kako, da ni več nikogar na tem forumu? Sam sem bil odsoten sedaj dva tedna,ker v Ljubljani nimam neta. Se trudim, da bi težavo čim prej odpravil ampak za sedaj bom lahko pisal samo med vikendi. Sem pa se vmes poizkušal tudi javiti a mi ni odprlo strani pa ne vem zakaj.

Zanima me kje pa ste ostali? Kako, da se nič več ne piše in nič ne dela? Upam, da se bomo spet zbrali skupaj, mogoče začnemo na novo in še enkrat poskusimo zagnati vso stvar, če ne pa je bolje, da se fporum zapre, kot pa da umira z enim ali dvema aktivnima članoma.
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 17, 2008 10:35 pm

Hja, jst skor vsak dan mal kliknem sem sam ker ni nbenih novih postov se niti ne trudim s prijavljanjem. Crying or Very sad Pa potrpežljivo čakam da mi folk odpiše. Wink
A starim članom je kdo poslal mejle? K tut z oglaševanjem je tko, da če forum vsaj prbližn ne živi je skor brezveze oglaševat, ker se redkokdo prjav če vid da je bil zadnji post napisan pred dvema tednoma.
Shit.

Kako je kej v Ljubljani, Remus? Odrivaš lepote študentskega življenja?
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 17, 2008 10:41 pm

Luxi pride vsak dan pogledat, če se kaj novega dogaja, sam ker vsakič naletim na 'prazen' forum brez novih postov pol se mi resnično ne da viset in čakat, da se kdo primaje gor. Sicer pa, tako kot Bella čakam, da mi folkec odpiše, novih pogovorov se mi pa preprost ne da začenjat, ker je možnost, da pridejo spet člani nazaj in bom mela preveč dela z odpisovanjem Neutral . Tko da mi ne preostane drugega kot čakat...
sicer pa, kako ste kaj ostali?
men je resničn dougcajt zadnje čase x/..
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 17, 2008 11:37 pm

PA v Ljubljani je super, še odkrivam lepote študentskega življenja ja. Prejšni teden sem odkril kongresca pa Emonsko tako da začetek je Razz
No pa tudi na faks že znam tudi to je nekaj. Drugače pa vse je super razen pomankanje interneta in prenosnika, ki si ga morem nujno nabavit, da lahko grem kam brezžičnega potem krast Razz

Ja saj vem, da je oglaševanje trenutno brez pomena, če nas je komaj toliko. Jaz lahko obljubim, da takoj ko bom prišel do neta se vržem na delo in bom poiskušal obuditi forum potem pa bomo videli. Mislim, da se bodo tudi ostali potem pridružili in nekaj bomo že spravili skupaj. Drugače pa Luxi bova midva nadaljevala samo ne danes, mogoče jutri. Aja pa potem boš mogla pač en teden čakati na odgovor. Mogoče pa že s cimri ta teden nabavimo ruter pa bom že med tednom kaj napisal Razz
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptyPet Okt 17, 2008 11:44 pm

Haha, Kongresc. Razz Če se kje okol centra gibaš se mogoče se kje srečamo. Drgač pa akva ne greš v knižnco na net? Če je že zaston.... Sam je pa resda morš bit včlanjen sam itak se boš verjetn enkrat mogu včlant če ne zarad druzga pa zarad faksa. Razz
Drgač pa...O b petkih jst nism za nikamor. K tkole domov pridem in res nč ne morm, mal se po bajti vlečem pa delam plane za soboto. Tko da jutri je delaven dan! Razz Pa mtka me je spet napadla, če jst sploh kej jem dol v Ljubljani in mi lepo nardila eno tako pošteno južnico. cheers Pol mam nov tobak k ma še več arome vanilije notr kt ta k sm ga zdej kadila..... Same kul stvari. Wink
Pa s cimro enkrat nameravava nardit en tak hud un-birthday tea.party (una scena iz Alice in Wonderland I love you z Mad Hatterjem pa enim zmešanim zajcem)

Aja, še to. A kje mogoče piše ker mesec je kao na RPGju?
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 10:06 am

piše ja... če gledaš gor kjer maš banner... spod ime foruma in vse to... in tam preden se začnejo forumi, ti piše s takimi mal večjimi rumenimi črkami Trenutni mesec: September Razz

dons sobota.. hmjano.. upam da nau tok prehitr minila kt una prejšnja k jo je odnesl preden sm A rekla Neutral...
in ja, zanimivo bi blo koga iz tle gor srečat enkrat nekje v Lj Razz... dobr, sej Mrlakca že poznam, ker lih hodve na isto šolo && je zakon ženska Razz

aja pa Remus, ni mi težk en tedn čakat, ker če se tolažim s tem, da bom čez vikend spet pisala, je vseen bolš, kot pa se furat gor pa dol usak dan po praznem forumu Razz...
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 10:10 am

Aja ma ta mesec sam v Indexu piše k ga pa jst nikol ne gledam. Razz Zdej bom vsej vedla no.
Pa dobro jutro drugač. Razz Vlečem disneyeve risanke dol pol pa grem mafine pečt. Klepet - Page 11 789839 Pa sej Lux če si iz LJ se lohk brez problema zmenmo za kšno kavo. pig Jst sm zmer nekje v centru.
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 1:02 pm

Ok Luxie, midva moram še nadaljevati nek sprehod ob jezeru. Bom poizkušal začeti ti še povem kje Very Happy

Drugače pa dobro jutro tudi iz moje strani. Bil že na treningu tako da sem kar priden Razz . Sedaj pa malo muzike, pa ne vem kateri film bi si dal dol vlečt.

Kakšna ideja?
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 1:26 pm

jutro obema, čprou je že čez poldne Razz

torej, Bella.. sem iz ljubljane in bi se dalo zmenit za kavo, ja Very Happy. tko da reci kdaj maš cajt pa po možnosti še kje pa se vidmo Razz.. sicer pa, sm te dodala na myspace, šele zdele ugotovila da maš povezavo do njega v profilu O.o.. sej vem, doug cajta rabm da pogruntam xD

Remus ti si pa kr cajt uzemi.. sicer ne spet preveč ane Razz. Jz grem pa zdele pisat opis za na Exatly my brand of heroin Razz. se psihičn prpravlam na to že ceu jutr Razz..
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 1:41 pm

K, grem na majspejs te approvat. Razz Sicer sm bl mal gor, recmo dvakrat na mesec da komentarje preberem.
Mafine sm nardila. Uni s kokosom so božanski. Be jelaous.
Cajt mam pa.... Največ ga mam v torek. Od pol enih naprej. Razz Drgač pa pondelk od pol 5ih naprej, v sredo od.... pol treh, v četrtek pa grem dam ker mamo frej v petek. Pa kšna kongresc varjanta. Remus a še ti prideš?
Nazaj na vrh Go down
Remus Lupin
Gryfondom 7. letnik
Gryfondom 7. letnik
Remus Lupin

Male

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 1:45 pm

Hm se bi lahko enkrat dogovorili ja Very Happy sicer ta teden hm.... ne vem je brucovanje v torek, pa pol v sredo mam nek kostanjev piknik na faksu, samo mogoč bo pa čas. Še povem Razz
Kongresc pa mislim, da je najlepši ko pade mrak .... Klepet - Page 11 75879 Klepet - Page 11 601247
Nazaj na vrh Go down
Lux Swann
Spolzgad 6. letnik
Spolzgad 6. letnik
Lux Swann

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 1:51 pm

no ja, glede mene je tkole Razz
Pondelk končam 10 čez 2 od tkt naprej mam cajt tko da, mi ni nevemkakšen problem Very Happy tko da mi nekak dost fajn če se enkrat ta dan vidmo Razz [tud ob petih bo ok Very Happy]
kar se tiče torka, ta tedn bo vrjetn hell, kr mamo wnb športno po pouku - gremo laufat kuparja, kar pomen, da če se menmo za ta teden, v torek, bom bla čist crknena tko da ne pride u poštev..
Sreda.. no ja, ta dan mi nekak tut je uredu, končam že dost zgodej, tko da mi ni blem Very Happy
kar se tiče četrtka in petka, mam pa tko al tko razvlečen vse do večera, tko da tut jz neb mogla pridet... mam rečmo u čet šolo do treh, pol letim u glasbeno, doma sm najverjetnej in najhitrej ob šestih... petek mam pa popoudne kar = hell ^^.

kongresc pwns Razz. tko čez cesto je pa moja šola ane Razz. tko da jz do tja pridem u roku 5ih minutk Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Bellatrix Black
Spolzgad 7. letnik
Spolzgad 7. letnik
Bellatrix Black

Female

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 EmptySob Okt 18, 2008 1:55 pm

Kva pa igraš? (v glasbeni mislem)
Ja no ta bi bla tut huda da se prot večeru dobimo. Pol mi je pa vseen ker dan, razn četrtka pa petka anede. Tko ob ene 5ih, 6ih, sj takrat je že tema. Razz Pa če je lepo vreme se pokneš na tla na kongrescu pa.... khm. En bambus si zmešaš. Pa da ne bomo krivo vero tle razširjal. Lahk gremo še vedno nekam na toplo na čajčka. Razz
Kok kul. Zmeneno?
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Empty

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 11 od 23Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next