Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna. |
|
| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Luna Källin Gryfondom 6. letnik
Število prispevkov : 12 Age : 31 Registration date : 28/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:38 pm | |
| Uh js pa razmišlam da bi odgovorne na KZS nekam poslala...Ju3 mamo kr ob 9ih tekmo na Ježici...no pol so šli pa u drugo skrajnost, v nedeljo ob šestih v Pivki...se prau pridem dam okol...pol devetih...Drugač pa js sm dobro.....Ker je vikend:D | |
| | | Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:39 pm | |
|
Nazadnje urejal/a Bellatrix Black Pet Okt 03, 2008 10:48 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:47 pm | |
| ohja, sej ubistvu je vrjetn clo res . oziroma kr je ma ja, to napako delam jz :S... k se prjavim skoro na use, kar mi je na pru pogled všeč pa to, pol se pa po enem mescu naveličam.. redki forumi me zadržijo na seb ^^. hehe, welcome home ^^ in bomo držali pesti, vso srečo! | |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| | | | Jade Parker Profesorji
Število prispevkov : 26 Palica : 23 cm, ebenovina, vylin las Registration date : 11/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 10:52 pm | |
| Tak na primer je Oxford, kolikor ga poznam pa slišim o njem. Novim članom se je praktično nemogoče res vključit v dogajanje. Drugač pa maš o antični grčiji sigurno kaj pojma, tako da lahko prideš na forum, ker se je komaj odprl | |
| | | | Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 03, 2008 11:22 pm | |
| mja, Oxa se naveličaš po treh tednih.. vsaj jaz sem ga se.. ker te al ignorirajo, al preprost ne sprejmejo al te pa nočjo sprejet.. skratka, zlo težk se je not upeljat.. Oxford ma res use zlo omejeno. morš bit prjavln, da vidš, pa morš bit prjavlen k dejavnosti, da lahk vidš klepet, pa spet tolk pa tolk postov da lahk nek delaš :S.. mislm, človeka to odbije :S.. vsaj mene je.. | |
| | | Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 04, 2008 2:12 pm | |
| No da še povprašam ostale člane, če imate kakšno idejo, na kakšen način še lahko privabimo nove člane? (razen oglaševanja po forumih, kar upam, da še vedno počnete ) Drugače pa kako smo na ta lep sončen dan? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 04, 2008 2:20 pm | |
| je res sončen? XD mja, tle pr nas u Lj je nek oblačno, ampak men muzka dviga razpoloženje . kar se tiče oglaševanja pa.. hmja no.. jz sm link mela encajt u osebcu na msnju.. in kokr je blo že predlagano bi blo fajn met kašno povezavo z virtualno bradavičarko . ker iz tam gor, bi verjetno dobili kar nekaj članov ^^. čene na forumih na kerih sm kolikor toliko dejavna je al oglas že bil, al sm ga pa v enem primeru jaz oddala gor.. tko da.. no, poskušat je treba še naprej čprou zj se bo začela šola [s tem ciljam na kontre in učenje] in bo folku cajta prmankval... lahk probam še prek majspejsa tm ene par mejlov poslat svojim frendom, sam fora je d jih 1/2 vrjetn sploh ne ve kaj to rpg je | |
| | | Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 04, 2008 9:13 pm | |
| - Jade Parker je napisal/a:
- Tak na primer je Oxford, kolikor ga poznam pa slišim o njem. Novim članom se je praktično nemogoče res vključit v dogajanje.
Drugač pa maš o antični grčiji sigurno kaj pojma, tako da lahko prideš na forum, ker se je komaj odprl - Bellatrix Black je napisal/a:
- Ja v bistvu mi je bil res Oxford prva asociacija. Pa glupo mi je to ker ne morš postov brat ne da bi bil prjavljen, da bi vsaj mal vidu kako zgleda. Zmenen grem tja pogledat v Grčijo če se vam kej dogaja
- Lux Swann je napisal/a:
- mja, Oxa se naveličaš po treh tednih.. vsaj jaz sem ga se..
ker te al ignorirajo, al preprost ne sprejmejo al te pa nočjo sprejet.. skratka, zlo težk se je not upeljat.. Oxford ma res use zlo omejeno. morš bit prjavln, da vidš, pa morš bit prjavlen k dejavnosti, da lahk vidš klepet, pa spet tolk pa tolk postov da lahk nek delaš :S.. mislm, človeka to odbije :S.. vsaj mene je.. Okej, da nebomo vsi sam šimfal Oxa... Kot prvo: Novi člani. Sploh ni res, da se jih ne sprejme medse. Vse je v tem, da imajo tisti stari, redni člani že kdaj precej nafilane RPGje in je zlo težko še koga not spravit. Če pa lepo začneš s takimi, ki so tudi novi rata vse skupaj hitro precej zanimivo, pa še kakega sogovorca od tistih starih članov lahko dobiš. ^^ Drugo: (ne)branje postov. Hja, to je včasih res problem, ampak, lahko si pa lih tko ustvariš račun in po magari adminu pošlješ ZS da te briše. Tretje: Omejitve In pol tu ni omejitev? Nekaj časa moreš pisat sam na Bradavičarki, pol se lahko seliš na zunanji svet. Kar bi se lahko nekomu zdelo butasto in ga odvrnilo (ne mene:P) Poleg tega iščejo s tem, da moraš imeti toliko in toliko postov, samo izkušene ljudi, za katere vedo, da bodo sodelovali. In meni je Ox dober forum, na katerem se po mojem res splača vztrajat. Ampak ja, vsak ma svoje mnenje, ane? Glede oglaševanja pa, se moram spravit res na virtualno probat oglas zrihtat. Držte pesti, da mi rata. | |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 04, 2008 9:47 pm | |
| ok sem odprl temo za debate o RPG forumih, saj se mi zdi, da je klepet namenjen bolj drugim zadevam, upam, da vam je prav Pa da še odgovorim na tole z omejitvami, ker se tiče ravno našega foruma . Z pisanjem samo na Bradavičarki smo hoteli zagotoviti, da bi se tisti boljši pisci lahko bolje počotili v svojem RPG-ju ko bi se preselili izven Bradavičarke, tisti malo slabši pa bi ostali in izboljšali svoje pisanje. Ampak mogoče pa to le ni bila tako pametna ideja. Vsekakor pa imaš pravico do svojega mnenja in nikakor nočem prikazati, da je Ox slab forum. Če bi bil ne bi imel toliko članov, kot jih ima in ne bi deloval tako dolgo. Sedaj pa dovolj o tem v tej temi raje vas bom vprašal kako ste kaj ? Ali pa kaj počnete? Standardna vprašanja | |
| | | Severus Snape Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 36 Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca Registration date : 22/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Okt 05, 2008 10:32 pm | |
| Pizda, rizl mi je zmankal. Ups kriminalista mamo tuki XD. @Bella:Če dobiš šiht tm, povej te bom kdaj pršu pogledat, k grem velikokrat tm mim . | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 17, 2008 10:02 pm | |
| Ok ne vem kako, da ni več nikogar na tem forumu? Sam sem bil odsoten sedaj dva tedna,ker v Ljubljani nimam neta. Se trudim, da bi težavo čim prej odpravil ampak za sedaj bom lahko pisal samo med vikendi. Sem pa se vmes poizkušal tudi javiti a mi ni odprlo strani pa ne vem zakaj.
Zanima me kje pa ste ostali? Kako, da se nič več ne piše in nič ne dela? Upam, da se bomo spet zbrali skupaj, mogoče začnemo na novo in še enkrat poskusimo zagnati vso stvar, če ne pa je bolje, da se fporum zapre, kot pa da umira z enim ali dvema aktivnima članoma. | |
| | | | Lux Swann Spolzgad 6. letnik
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 17, 2008 10:41 pm | |
| Luxi pride vsak dan pogledat, če se kaj novega dogaja, sam ker vsakič naletim na 'prazen' forum brez novih postov pol se mi resnično ne da viset in čakat, da se kdo primaje gor. Sicer pa, tako kot Bella čakam, da mi folkec odpiše, novih pogovorov se mi pa preprost ne da začenjat, ker je možnost, da pridejo spet člani nazaj in bom mela preveč dela z odpisovanjem . Tko da mi ne preostane drugega kot čakat... sicer pa, kako ste kaj ostali? men je resničn dougcajt zadnje čase x/.. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 17, 2008 11:37 pm | |
| PA v Ljubljani je super, še odkrivam lepote študentskega življenja ja. Prejšni teden sem odkril kongresca pa Emonsko tako da začetek je No pa tudi na faks že znam tudi to je nekaj. Drugače pa vse je super razen pomankanje interneta in prenosnika, ki si ga morem nujno nabavit, da lahko grem kam brezžičnega potem krast Ja saj vem, da je oglaševanje trenutno brez pomena, če nas je komaj toliko. Jaz lahko obljubim, da takoj ko bom prišel do neta se vržem na delo in bom poiskušal obuditi forum potem pa bomo videli. Mislim, da se bodo tudi ostali potem pridružili in nekaj bomo že spravili skupaj. Drugače pa Luxi bova midva nadaljevala samo ne danes, mogoče jutri. Aja pa potem boš mogla pač en teden čakati na odgovor. Mogoče pa že s cimri ta teden nabavimo ruter pa bom že med tednom kaj napisal | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 17, 2008 11:44 pm | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 10:06 am | |
| piše ja... če gledaš gor kjer maš banner... spod ime foruma in vse to... in tam preden se začnejo forumi, ti piše s takimi mal večjimi rumenimi črkami Trenutni mesec: September dons sobota.. hmjano.. upam da nau tok prehitr minila kt una prejšnja k jo je odnesl preden sm A rekla ... in ja, zanimivo bi blo koga iz tle gor srečat enkrat nekje v Lj ... dobr, sej Mrlakca že poznam, ker lih hodve na isto šolo && je zakon ženska aja pa Remus, ni mi težk en tedn čakat, ker če se tolažim s tem, da bom čez vikend spet pisala, je vseen bolš, kot pa se furat gor pa dol usak dan po praznem forumu ... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 10:10 am | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 1:02 pm | |
| Ok Luxie, midva moram še nadaljevati nek sprehod ob jezeru. Bom poizkušal začeti ti še povem kje Drugače pa dobro jutro tudi iz moje strani. Bil že na treningu tako da sem kar priden . Sedaj pa malo muzike, pa ne vem kateri film bi si dal dol vlečt. Kakšna ideja? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 1:26 pm | |
| jutro obema, čprou je že čez poldne torej, Bella.. sem iz ljubljane in bi se dalo zmenit za kavo, ja . tko da reci kdaj maš cajt pa po možnosti še kje pa se vidmo .. sicer pa, sm te dodala na myspace, šele zdele ugotovila da maš povezavo do njega v profilu O.o.. sej vem, doug cajta rabm da pogruntam xD Remus ti si pa kr cajt uzemi.. sicer ne spet preveč ane . Jz grem pa zdele pisat opis za na Exatly my brand of heroin . se psihičn prpravlam na to že ceu jutr .. | |
| | | | Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 1:45 pm | |
| Hm se bi lahko enkrat dogovorili ja sicer ta teden hm.... ne vem je brucovanje v torek, pa pol v sredo mam nek kostanjev piknik na faksu, samo mogoč bo pa čas. Še povem Kongresc pa mislim, da je najlepši ko pade mrak .... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 18, 2008 1:51 pm | |
| no ja, glede mene je tkole Pondelk končam 10 čez 2 od tkt naprej mam cajt tko da, mi ni nevemkakšen problem tko da mi nekak dost fajn če se enkrat ta dan vidmo [tud ob petih bo ok ] kar se tiče torka, ta tedn bo vrjetn hell, kr mamo wnb športno po pouku - gremo laufat kuparja, kar pomen, da če se menmo za ta teden, v torek, bom bla čist crknena tko da ne pride u poštev.. Sreda.. no ja, ta dan mi nekak tut je uredu, končam že dost zgodej, tko da mi ni blem kar se tiče četrtka in petka, mam pa tko al tko razvlečen vse do večera, tko da tut jz neb mogla pridet... mam rečmo u čet šolo do treh, pol letim u glasbeno, doma sm najverjetnej in najhitrej ob šestih... petek mam pa popoudne kar = hell ^^. kongresc pwns . tko čez cesto je pa moja šola ane . tko da jz do tja pridem u roku 5ih minutk | |
| | | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|