| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 1:04 am | |
| ja, sam ne mislim zdej neki za telefon zapravlat, bom za tegale LGja dala 150€, pa si pol naslednje leto enga res dobrega kupim. xD | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 1:01 pm | |
| Am, zato, ker nimam nekih enormnih količin dnarja zdej an volji sicer pa, moi bo za novo leto najverjetneje doma, pa sestrična bo pršla k meni in se bova spet ulile šampanjca tko k lani. Ostali? | |
|
| |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 1:11 pm | |
| tooočno, sam še ta teden i še dva dni in je kooončno božič s počitncami vred :smitten: To že nonstop an polno sprašujem, pa bom še tu: Kaj si kaj želite od božička? | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 1:14 pm | |
| od bozicka si pa jaz zelim...: -nov mp3 -nove all star... -nove cujne.....
Pa po možnosti, še kakšno potovanje, res bi rad še kam šel, pred 1 majem...
ostali??? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 1:28 pm | |
| Men Miklavž nosi, Božiček pa ne (tle v hribih nismo skomercializirani). Bom si pa pogledala The Nightmare Before Christmas (že petnajstič) pa kupila si bom laptopa. | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 1:46 pm | |
| No bom kr tule napisal obvestilo Ker Avis trenutno ni preveč aktivna in ker rabim pomoč pri celotni prenovi sem Bellatrix in Niccolette povišal iz moderatork v administratorke. Tako bosta imeli še bolj proste roke in bomo hitreje in lažje postavili forum na noge. Ja js sem letos dobil za božička, miklavža, novo leto, dan mrtvih pa ne vem kaj še vse laptopa, sta rekla moja stara, da naj laptop koristim kot vsa darila za praznike | |
|
| |
| |
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 2:34 pm | |
| Sj nebi rt kj težil sam č mau pogledate je zdj ful ldi vedno gor na rpgju. 4 so skor vedno. | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Dec 19, 2008 10:03 pm | |
| Počitnice !!!!! sem ugotovil, da mam super faks bi moral imeti še eno predavanje v ponedeljek pa mi odpade, tako da so se mi počitnice že začele | |
|
| |
| |
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Dec 26, 2008 10:00 pm | |
| hehe... in kako ste ljudje???
božič je najbolj mučni praznik ever... | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 27, 2008 1:58 pm | |
| Ne ti nismo ker mi isto delamo | |
|
| |
| |
| |
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 28, 2008 8:55 pm | |
| O kok jst zadne 3 dni sam še spim. Kva nj kj zdj delam k se mi ta tedn lih neki mau da. Pa kje so zdj tisti opisi me tut mau zanima. Sj ne d sm kj tečn al pa kj tazga.
EDIT: A bi se vm zdel dobr, d bi se dal u štab feniksovga reda pridt skoz Hyde park. Če ja bi jst naredu use. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Dec 29, 2008 2:21 am | |
| | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Dec 29, 2008 2:11 pm | |
| Če so štabi skriti npr. v gostilnah ali podobno je bolj verjetno, da dlje časa ostanejo na varnem, tako da jih po moje ni preveč dobro osamiti. Edino če bi kakšen glavni štab bil sam, kjer bi potekali najpomembnejši pogovori, kot je bil npr. Siriusov dom.
Prvi skin mi je lepši od drugega, deluje mi bolj ujemalno za ta forum. Mogoče zaradi barv in ikon. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Dec 29, 2008 4:18 pm | |
| Ok men je tudi prvi skin drugače bolj všeč, ampak je uporabljen že na ostalih forumih (jaz vem vsaj za še en forum, ki ga uporablja tako da.... če se odločimo potem za prvega mormo vedet, da ne bomo tako orginalni ). Tudi drugi skin pa mi ni tako napačen. Glede štabov pa je takole.... Gotovo je dobro, da v obstoječem podforumu obstaja takšna tema, kjer bi lahko bil začasni štab, do katerega ostali ne bi mogli. Potem pa sem mnenja, da bi naredili še dva glavna štaba, ki pa bi bila podforuma zase. Če se ostali ne strinjate sta lahko štaba tudi v že obstoječih podforumih. Mislim, da bi bilo potem dobro tudi narediti glede štabov takole, pa naj bodo že v obstoječem podforumu ali svojem, da jih "skrijemo" pred "nasprotniki". Lahko jih popolnoma skrijemo, da kdor ni v skupini jedcev smrti ali feniksovega reda nima dostopa v njih, ali pa da lahko vsak prebere in vidi kaj se dogaja v štabu, ne more pa pisati v njem, razen če je v skupini, kateri štab pripada. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Dec 29, 2008 4:38 pm | |
| Glede na argumente ki ste jih dali se strinjam s tem, da imate prav. Glede tega kdo bi pa lahko bil v štabu bi pa morali narediti tako kot so bili prej domovi. Le tisti, ki so v skupini lahko tam berejo in pišejo tako, da bi bilo to resnično. Bilo pa bi tudi dobro za zgodbo, če bi se nekdo pretvarjal, da je v Feniksovem redu v resnici pa bi bil jedec. To bi bil dober preobrat. To je le moje mnenje. | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Dec 29, 2008 9:34 pm | |
| Ae čist strinjam z Bello, da bi mogl to čim prej nardit, k drgač bo use mn ubiskavlcv, k smo zaenkrat sam jst Bella pa Remus zares redni gosti. Sj tut Albus pa Nicc pa tko naprj obiskujejo pa kj napišejo ampak počas noujo več in predn se to zgodi rabmo to začet.
Pa ta uzadje k ga mamo zdj se men zdi najbolši, druga sta preveč kričeča. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Dec 29, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Dec 30, 2008 2:09 pm | |
| Sigurno je boljše, da štabi ostanejo skriti nasprotni strani, ker potem ostanejo vsi njihovi načrti skriti in se lahko tudi uspešno izvedejo. Kakšen vohun je lahko na obeh straneh, zadevo res popestri, ampak za začetek po moje še ni potreben. Tisti, ki ne bodo v nobenem štabu bodo pač pisali drugje po čarovniškem svetu, jim bomo morali nuditi dovolj drugih dogodivščin, da štabe ne bodo pogrešali. Če se ne bo obnesli, pa jim še zmeraj lahko omogočimo vpoglede v štabe, kar po moje ni preveč pametno. Vsi skini so mi všeč, tokrat pa je tudi meni zadnji najlepši. Meni pa se neka bolezen kuha, upam samo, da ne bo nič hujšega. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|