| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Nov 24, 2008 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Nov 30, 2008 12:37 am | |
| jst sm pa v rahlem predbožičnem razpoloženju. Bella, kje si staknla uno svečo? Bi jo nekomu dala za božič. JSt namreč ne kadim... cigaret. ne več. vodno pipo pa še. Two apples tobak je zakon | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| |
| |
Emma Waldof Drznvraan 5. letnik
Število prispevkov : 19 Palica : 27 centimetrov, tisa, samorogova dlaka Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Dec 02, 2008 7:27 pm | |
| Ellou. ^^ Se mi samo zdi ali je tole malo... Mrtvo? Anyway, dajmo oživit. Kako ste kaj? | |
|
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Dec 02, 2008 8:45 pm | |
| Če hočš kj oživit sm jst naredu eno temo pot temo prenova:rešitev RPGja. Preberi če želiš. | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 06, 2008 12:26 am | |
| ja če rečeš, da je malo mrtvo je to zelo milo mislim, da je tole tukaj trenutno pokopališče Sedaj pa res mislim, da je zadnji čas da poizkusimo oživeti tole zadevo, pa če jo bom moral z elektrošokrjem spravit pokonci | |
|
| |
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 06, 2008 7:28 pm | |
| Ja jo bomo pa zelektrošokal! Zdej če naj bi se res delal na novo je treba naglas rečt tri, štiri, zdaj, ajde mularija delat! | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 06, 2008 7:39 pm | |
| Ok tri, štiri zdaj MULARIJA DELAT! js sem čist zagret, z novim navdihom in prpravlen delat in če ste ostali za to... bi blo super, da bi začeli | |
|
| |
Število prispevkov : 19 Palica : 27 centimetrov, tisa, samorogova dlaka Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 06, 2008 8:00 pm | |
| Mularija? Itak. >< Anyway, na kakšen način imaš tole 'delo' v mislih? | |
|
| |
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 06, 2008 9:33 pm | |
| Ja zdaj se bomo resno vrgli na delo in ne bomo več mutli ampak neki konkretnega nardili Za "delo" je že Bella dober razložila. Tako, da če se ti ljubi pisati opis za kakšno temo, mogoče kak predlog o zgodbi, kakšen lik,.... Pol je seveda če se spoznaš na grafiko to mesto odprto Pač raznorazna dela. Bella a se strinjaš, da bi nekatere poste v temah pobrisali. Saj ni treba vseh ampak tiste, v katerih se nič en dogaja. Mogoče bi lahko Bradavičarko pustili, ampak ostali svet bi bilo pa potrebno "očistiti". Tako ni veliko tem , ki bi bile popisane. Aja pa kaj menite o tem, da bi vsak nov član,(ko bomo prestavili dogajanje iz Bradavičarke) prišel do enega izmed administratorjev ali moderatorjev,ki bodo vodili NPC lik ali pa svojega in bo dobil določeno nalogo. Tako bodo imeli kaj za pisati in jih bomo lahko vsaj od začetka nekako vodili? Potem se morajo seveda tudi spremeniti nekatera pravili,... Dela je veliko tako, da je najbolje, da se čimprej lotimo, sam bi že kaj naredil ampak nočem delati kaj brez tega, da bi se posvetoval z vsemi na forumu | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 06, 2008 11:17 pm | |
| Čak, a ti si imel v mislih obdržati ta forum al prov na novo vse nardit? Jst sm vsekakor za, da se vse poste zbriše in se začne čist na novo. Al pa da se jih da v arhiv recimo.... Samo da če se forum začne na novo naj bojo aktualne teme čiste. Za like bom jst mal pobrskala po angleških RPG forumih, tam se vedno kej najde.
To s temi nalogami bi blo zanimivo. Recimo če bi se spet šli te izkušnje ipd. bi se lahko z nalogami nabiral točke za izkušnje. A to je pol ta scena ko igra en NPC pa pač en lik in ga NPC vodi skoz dogajanje in tut odloča al je liku nekaj uspelo al mu ni, glede ne post? Pa nujno se mormo zmislt eno zgodbo, dogajanje, neki da bo držal vse skp pokonc in da ne bomo spet obtičal na začetku.
Jst bom zaenkrat še omejena z delom med vikendi. Sicer mam v LJ laptop samo ni moj in je totalno nezanesljiv tko da ga mam izključno sam za internet. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 06, 2008 11:42 pm | |
| Ne nisem mislil čist na novo vsega začet, ker je ta forum čist Ok in ne vidim razloga,da bi mogli vse od začetka delat. Tudi jaz mislim, da bi se moralo vse poste pobrisat, jih bom pa za enkrat poskušal spraviti v arhiv pa bomo potem videli kako in kaj Ja glede NPC-jev in tega je neki takega. NPC mu poda neko nalogo, pa ga pošlje do drugega NPC-ja ipd.. In potem določijo ali je liku uspelo narediti nalogo. Seveda so NPC-ji samo za pomoč. Kakšen post ali dva. Drugače sem mislil, da bi pač večjo vlogo igrali tudi liki moderatorjev in administratorjev. Na primer Avis in Bella bi prav tako dajale naloge ali poiskušale na sestankih jedcev in tega nekako voditi svojo "vojsko". Prav tako Remus in mogoče še kdo. Na določenih krajih bi pač uporabili NPC-je ki bi dodali še kakšen zaplet. In nato bi tudi s tem podeljevali izkušnje ipd. KAr pa se tiče zgodbe se strinjam, nujno jo moramo narediti. Sam sem mislil na nek nov pristop. Dvojna zgodba. Ena za jedce ena za člane Reda, ki se nato prepletata z različnimi spopadi, vohunjenjem,... Za to bi pa poskrbeli prav glavni liki ali pa NPC-ji Matrs sem se spet razipsal, če kaj ni jasno pa kr vprašajte | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 07, 2008 12:09 am | |
| Se iopravičujem za dvojni post, ampak tale tema je res narejena za klepet, o prenovi lahko debatiramo v temi, ki je temu namenjena. Tukaj raje napišite kaj delate, kako se počutite, se vam je kaj zanimivega zgodilo,...????????? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 07, 2008 12:29 am | |
| Blah. Dolgočasen dan, like always. Sicer pa, poslušam glasbo, se prestavljam po forumih, uživam... In sem dobro. Dejasnko se počutim dobro. Ah, rada imam sobote. Sicer pa, ostali? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 07, 2008 12:47 am | |
| Ja pr men je neki podobnega:D uživam ko je sobota, ampak juter je že nedelja in spet šibam v lj... Drugače pa poslušam muziko in razmišljam ali naj grem spat ali še ne | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 07, 2008 12:50 am | |
| Ne še spat! Jst se mastim z bonboni od miklavža, se nalivam z vodo pa sm v polnem zagonu. Haha, Remus, jst grem pa šele v pondelk nazaj. Pa sploh nimam urnika k nam ga niso prnesl do časa. | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 07, 2008 12:54 pm | |
| ojej, kok je lepo vidt, da je usaj klepet mal obujen od mrtvih Luxi is here ^^. kakorkol, trenutno sm se spravla tnovo plato od Nickelbacka preposlušat [vem, sm izjemno hitra ] in pa mogla bi se fizo učit.. hmm... a se mi da? neee. Remko, če maš kej navdiha lahk še meni odpišeš tm pr jezeru . že dolg nism pisala ^^. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 07, 2008 2:14 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Dec 09, 2008 2:18 am | |
| Luxi sem ti odpisal tam pri jezeru končno Zdej pa grem spat mam zjutr faks že zgodaj. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 13, 2008 11:26 pm | |
| A je še kdo tuki DŽABEST? Zdej smo vsi ĐABEST! Pa še nov telefon so mi vrgl v glavo za en evro tak velik črn k se odpira pa ma gor kamero, fotoaparat, UMTS, 2GB placa, jacuzzi, toaster, DVD player, prključek za pormašino pa mini motorno žago. Ne res, taka mašina je da se sploh ne znajdem. Kako ste kej? Mal mi je dolgčas, mami nam je zbolela pa ji čaje kuham že cel dan. | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Dec 13, 2008 11:46 pm | |
| Kir telefonček maš to? Ker jaz sem tut na tem, da kuim novega ... | |
|
| |
| |
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Dec 14, 2008 12:49 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|