Čarovniški svet se je znašel v mračnih časih! Temni coprnik Mrlakenstein je napadel čarovnike in tako se je med njim in njegovimi nasprotniki vnela prava vojna. |
|
| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 5:52 pm | |
| People, napište kej?? pliz.....
Je kdo gledal emo??? Pesem, ki gre naprej je obup! | |
| | | Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 6:05 pm | |
| Ldje pište pliss.
A kdo ve zakaj se sporočila zbrisujejo k sm jih jst ze kr ene pet napisu pa so usi zginl. | |
| | | Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 6:07 pm | |
| Don't know, obstaja kakšna nastavitu da se zaporedni posti brišejo, če si tako mislu? | |
| | | Isabella Slyen Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 43 Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las Starost : 18 Kri : čistokrvna Varuh : kobra Registration date : 25/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 6:34 pm | |
| - Eltanin Black je napisal/a:
- People, napište kej?? pliz.....
Je kdo gledal emo??? Pesem, ki gre naprej je obup! Hm, ja se strinjam s tabo... Itak so vse pesmi obup... Slovenci smo tud glede muzke... Oh, ja | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 7:18 pm | |
| Hehe... Letos je bla ema obup...
No, sej kater let pa še ni bla???? Čeprav Love Symphoni ne maram, ma po mojem več možnosti za uvrstitev v finale, kakor jo je imela Rebeka Dremelj *juck* in njena oh in sploh "odlična" pesem....
Wiii, končno uredu profil.... | |
Število prispevkov : 43 Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las Starost : 18 Kri : čistokrvna Varuh : kobra Registration date : 25/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 7:53 pm | |
| Mah, Rebeka Dremej je bila ogabna, Alenka Gotar tud, Anžej Dežan sploh, k en gej deluje, fuuj... Drgač se pa strinjam s tabo, da ma največ možnosti za uvrstitev v finale. Ooo, bravo, profilčka uredu *mu občudujoče ploska* x3 maš pa Gasparda Ulliela za profilček... Ženske padajo nanga(js nism nobena izjema, haha xD) | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 8:12 pm | |
| Men je bla pa Alenka Gotar, mal boljši od drugih, ker pač ni imela tiste popevke, oziroma kk nej se izrazim... Imela je še kar dobro pesem, in je bla pesem posebna, ker je v njej full visok pela, kt opera... in ker je bla posebna je prišla v finale, in od Quartissima (whatever??) Love Symphoni je tud neki posebnega, Lordi so mel metal, pa so zmagal... Hehe.... Jaaa, čeprav ga mam prvič za profil, je qute, pa še full velik avičev najdu od nejga... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 8:26 pm | |
| Men je v glavnem ema ena traparija... js bi se sigurn zajebavala, če bi se prjavla... tko kt un puran lansko leto, k je bil ... al pa un španc: čiki, čiki xD jaaa.... Gaspy je ful luštn <3 Js sem itak že čist nora na Francoze hmmm... jaz sem tud eno stran najdla, če rabiš: http://hollow-art.com/base/gaspard-ullielOh, ja... on je tok luštn <33 js pa res ne najdem avičev od moje Brazilke Alessandre Ambrosio, modela Victoria's sicret... ponavad jih kr sama delam... ta ženska je res lepa Če hočeš, da punce letajo za tabo, je on izvrstna rešitev x3 ajja, lahko ti kakšen avič nrdim če češ, mi samo link od slike daš pa js neki spacam ha | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 8:35 pm | |
| Piščanc?? Ne spomnem se dobr, so bli slučajno iz Švice??? Ja, španc je biu še lani, pa še francoz, ki se je z enim avto za golf vozil, al je biu tist kdo drug??? Omg, tnx... Še nikjer nisem najdu tok carskih avičev... 14,20,21, 29, 41, 60, 66, 70... ti so 100% najlepši... še enkrat tnx... Agree, ona je res lušna... Hehe... Bi mi lahko, prosim, nardila avič, https://2img.net/h/i50.photobucket.com/albums/f312/RockerBaby45/Gaspard_Ulliel_011.jpg .... merci | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 8:56 pm | |
| Ne vem iz kje so bli , sam vem, da je bilo bolno . Za francoza res ne vem, sam srečna sem, da je folk z leti ubrisan postal haha ni za kej ni za kej =D klele jeee... upam, da ni preveč preprost drgač pa sem mal brala tvoj opis... kako smo nori, haha... ne ful tak psihopatski lik maš(v dobrem pomenu )... i like it js tut ful rada psihopatske like zastopam... no sej Isa je nora, haha... ajja, sam še bolj mam pa nor lik na RPG Bradavičarki --> Bellatrix Soontimer... ona je pa res nora pa sadistična... kar mal preveč | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 9:37 pm | |
| Eltanin Like It... tenkju, full je lep... Ne vsekakor ni preveč preprost... Ei, stokrat ti tenkju, ker je avič res qute.... Ja, Eltanin je crazy, in bo tud zmeri psiho, ki se pogovarja s sabo, čeprav sm pomislu da bi zdej, ko je prenova popolnoma spremenu njegov značaj, zgodovino in videz (očitno), v mislih fajn oseba, ki je kdaj preveč zlobna, eden izmed Blackovih trojčkov in nov face... sam pomoje bo samo nov face... Jaaaaaaaaa, psihiči rulz... Aia, carsko... Men je pri HPju že od nekdaj the best Bellatrix, in mi je žalostno, da J.K. ni ustvarla še psihiča, kakršn je Bella, ki bi bil moškega spola, ter neizmerno vdan Mojstru.... No, v Amycusu in Dolohovu, je neki, ostali so pa brez izrazni, Lucius mi gre pa na živce.... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 9:51 pm | |
| Ni za keii, ni za keii ... sem vesela, da ti je všeč . Če so prevelke dimenzije, ga lah v photoshopu pomanjašam, drgač pa delam take zadevce v photofiltru ... Ko bo prenovljen forum, bi jaz z veseljem klepetala s tabo, ker bi rada vidla, kaj bi bilo, če bi obadva psihiča v pogovor dal =D =D K Isa je sicer bolj sadistka ampak nora je pa tud. Ja, psihopati res ruulzz, tko fajn jih je igrat Ohh, ja... Bellatrix je itak the best. Moja najljubša... Čeprav je Xenofilius Liupka tut zakon (ne me ubit xD), ker je tak mal čuknen. Js sem se res narežala ob tistmu poglavju, k je on not, ker je tak hud. Sam Hermiona mi gre pa na živce, Kalvara Temyna pa tut, babja vešča. Mene ona ponavad sprav ob živce. Harry je pa en ubogi mali junak *ji gre mal na bruhanje*. Voldi pa itak rulz, sploh v mladih letih k je bil tko leeep... ahh, ja... sam bi ga lah JK še bolj norga nrdila. | |
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 11:06 pm | |
| forum dvomm, d bo kj kmau prenovlen kr skor noben nič ne piše
Pa prou mata ema je bla ta let res bedna. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Feb 04, 2009 5:03 pm | |
| hehe, bi ga prosim, pliz, pomanjšala, pa še enkrat tnx, full je lep? Ker jest sm full navajen na tiste obične mini aviče, pa mi mal prevelik izgleda... Jaaaa, El pa Isa... Svet je boljši zarad psihičev, kakršna sta Isa and El... Se tud strinjam... Sam sebe se nikoli ne predstavljam, kako bi igral enega "heroja", ki je pogumen, vedno ravna prav, pa je na dobri strani *bljak* ... Jaaaaa, Bella fan... Men pa Xenofilius Liupka, ni tok zakon... Mi je bolj všeč Loona, ki je vedno zasanjana, pa ker je neki posebnega... Pa mogoče še kakšen Draco je qute, ostali pa večina.. Men pa Ginny, pa tiste Harry x Ginny tales.... Men je pa Kalvara, še kr v redu, zarad tega, ker je na strani Jedcev Harry "bljak", Ginny "bljak", Ron "one big bljak* Ja, Voldie je tud, čeprav mi je v 7 delu ratal že beden, zdej se mu gre samo še za Skrivžne, pa ni več tist zabavljač, v 4 delu, ki se z Harryem dvobojuje... Voldi nima več smisla za humor... That's so bad! Ja, upajmo da bo kmalu... drugače pa, vsak dan ji enih par pride pogledat, pa neč ne napišejo, ker pač čakajo da bo kdo drug... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Feb 04, 2009 6:05 pm | |
| pa kko loh to rečš. Men je pa lih Voldy bljak. Kt d so krivi uni k so se rodil u taki družini . temyna je pa tut ena budala. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Feb 04, 2009 6:28 pm | |
| Jest sm biu tud, pred kakšnimi tremi leti nazaj, cel zaljubljen v Pihpuff (prosim da tega nikomur ne omenjate), svetla stran, Feniksov red, pol sem pa ugotovil, da je svetla stran v resnici bedna, res da imajo prihodnost (ne umrejo (no redko), imajo otroke(če jih hočejo), službo in nadvse BZ življenje, ker so v družini), mi je pa pri temni strani lih to všeč, da gredo v Azkaban, umrejo, mučijo ljudi, kršijo pravila, pobivajo ; skratka uživajo življenje na sto načinov.... torej Capre Diem
Men je pa Voldy, čist vredu... Ljudje smo različni, in čeprav je Voldie temni čarovnik, ki je pobil ogromno ljudi, je še vseeno bitje, in sem mnenja, da če bi se kdo postavu v njegovo vlogo, (brez staršev, ker je poseben, med otroci v sirotišnici ni priljubljen, k njemu hodijo kače, je imel 4 zveste prijatelje, ki so ga nekako usmerjali, ker so bili starejši), bi vsak postal nekaj, kar si nikoli ne bi mislili. Že v sodobnem svetu, je eden ki je brez staršev, ki sta ločena za primer, čuden, šprica pouk, ima slabe ocene, krši pravila, po možnosti krade, in že samo zaradi ločitve pride tak obup, kako mora biti, šele če staršev nisi niti poznal...???
Temyna, je pa razred zase. Sovraži otroke (totaly agree, čeprav ne popolnoma, svojih nikoli ne bi imel, moje 3 nečakinje so čisto ok) ter mutante, oz. kakorkoli jim že reče v knjigi(že od nekdaj obstaja sovraštvo, do nečesa nepojasnjenega in drugačnega)...
Se mogoče preveč razpisal...
P.S.: Nej me kdo opozori, da ne pišem kolumne... Pa sry, če sem preveč zakompliciral... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Feb 04, 2009 10:16 pm | |
| Ampak štej k si ti to tko pravu glčede Voldyja. On je ubiu svojga očeta ne pa se probu spoprijateljit z nim. Glede unih badguyz se pa strinjam pač da znajo živet in bi biu jst na njihovi strani, če bi sam ga partyjal vs čs. ne razumem pa zakva ubijajo bunklne pa brezkrvneže. kt da so oni krivi če so se rodil pri bunkelskih starših. Pa velik bol je da pišeš romane kt pa kratka sporočilca k jst. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Feb 04, 2009 11:36 pm | |
| hmm... js sem se zej čist zgubila ahh... men je Voldy čist ok. Men Voldi deluje tak mal umsko prizadet, po bunkeljsko rečeno. Mislim, saj veste, kot tisti otroci, ki imajo motnje nasilnosti... je pa sirotišnica tok bolj prispevala k temu... sem prepričana, da Voldi ne bi bil tak, če bi odraščal v ljubeči družini... no, sigurno bi bil malo ampak... ne tko potem Temyna... ona sloh ni za jedce smrti in ne za svetlo stran El. Njej je pomembno samo Ministrstvo, v to sem prepričana... ma, ena vešča stara je... men je ful sitna, no ne vem... Hmm, js tut ne maram otrok in jih verjetno ne bom imela... Jaaa... Ela pa Iso bi bilo fajn vidt na istmu kraju... tko obadva psihiča... Čist nora na psihopate <33 Sem ga pomanjšala El: Drgač pa, Daniel, če ti je všeč svetla stran in to je nama čist ok, ti kar odkrito povej | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Feb 05, 2009 4:01 pm | |
| hehe.. men je pa glede Voldya, čist tako... Vsak kdo postane tisto, kar iz njega naredijo sovrstniki... Če je imel težavno otroštvo, je pol to čist očitn da je tak... Daniel, če so ga starši pustl v sirotišnic, jih je pač zarad tega sovražu, ker so ga zapustil, ga pustil samega z froci, ki ga niso maral?? In se čist strinjam s tabo Isa, da Voldy ne bi bil tak, če bi imel starše, ki bi ga imel resnično radi... Temyna je pač neki posebnega... drugače mi ne gre na živce, čeprav mi je šla, ko sm prvič prebral Feniksov red, no, sej sta mi tud Amycus in Alecto šla na živce, čeprav sm tud njiju vzljubu... O njej ma pač vsak svoj mnenje... jaaaaaaaa <33 El and Isa = one dead muggle body?? Tnx, like it... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Feb 05, 2009 4:48 pm | |
| Men je pa od vseh jedcev najbolj všeč Krastolya al pa Barty Hulesh mlajši, ker sta bla onadva med najbolj zvestimi in mi gredo uni k se lažejo d rešjo svoje riti eni idioti. Ne maram rečmo Luciusa al pa Macnaira najmnj mi je pa ušeč Vranrisrav k rt grize otroke.
Isa maš prou. Rt mam svetlo stran. Pa jst ti svetujem, da se mau postaraš k ti zdj nou pršlo prou če boš stara sam 16 let. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Feb 05, 2009 4:54 pm | |
| Men pa tud sarcastic bitch Bellatrix, pa Brothers Lestrange Rodolphus and Rabastan, Carrow twins Amycus and Alecto, in Antonin Dolohov... Pa na trenutke mi je všeč, še Yaxley, Greyback, pa Barty... Sry vseem, ker resnično sovražim prevode njihovih imen, ali pa priimkov, tako da so večinoma v angleščini... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 06, 2009 2:50 pm | |
| ahhh... men gre Lucius totalka na jetra, pa Draco mi gre po pravic povedan tud... tud je neki litorizniški... Ne maram Malfoyjev xD. Hmmm... Bellatrix je fajna, ja <333 sem vesela, da ti je všeč avič, El <3333 El and Isa parody, hahaha <3333 El and Isa= Elisa---> kako lepo ime xP | |
| | | Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 06, 2009 4:28 pm | |
| Huh če povem po pravici sem mislil, da tukaj ne bo pisal nihče več sem se kar malo začudil glede tega, da vas je še vedno nekaj, ki pišete Ker je tudi Bella očitno obupala res ne vem kaj bomo naredili s tem forumom in glede prenove. Sicer sem rekel, da če ne bo vaše pomoči, se jaz ne bom trudil glede foruma, ampak ker imam trenutno čas bi lahko nekaj stvari še postoril( z vašo pomočjo seveda:D) in bi poizkušali nekako zagnati vso stvar Če ste za to? | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 06, 2009 5:19 pm | |
| Lucius&Cissy sta tolk bedna... vedno samo tisto, kar je najbolje za njiju... bljak... Pa Draco, čeprav je na kakšen trenutek čist vredu.... Še najbolj qute od vseh Malfoyev je pa Little Scorpius... Elisa<3333333 like it... Parody!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lahko naredim karkoli, kar ni v zvezi z grafiko (no, vsej zdi se mi da lahko??)..... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 06, 2009 11:42 pm | |
| Jst še vedno ne razumem kva vidva vidta na teh glupih jedcih. Men so Krallek pa Remus pa Tanga pa te velik bolj ušeč. Moj najljubši pa je seveda Sirius Black.
Remus z veseljem ti pomagam. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
| | | | Klepet | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|