| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Isabella Slyen Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 43 Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las Starost : 18 Kri : čistokrvna Varuh : kobra Registration date : 25/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 07, 2009 12:55 am | |
| jaaa, Dreco je še naiibolš El and Isa ----> najlepša psihiča <333 Jah, Daniel vsak ima svoj okus... Midva mava pač norijo na jedce sej je men Remus čist kul pa Sirius mi je tud še kar, ampak Harry pa podobno sranje je pa men en bljak: ubogi mali junački na dobri strani, pfuuj Lupinko se je prikazal Js lah kaj pri grafiki naredim lah tud kej druzga komi čakam prenovljen forum... El pa Isa bosta pa tud vesela, da bosta lah sprostila svojo psihopatstvo | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 07, 2009 4:41 am | |
| - Remus Lupin je napisal/a:
- Ker je tudi Bella očitno obupala res ne vem kaj bomo naredili s tem forumom in glede prenove.
Buuuhuuuu, surprise, surprise. You're not gonna get rid of me. Bellatrix Black is *everywhere. Be afraid. Be very afraid. Glih sm dam pršla (dons nekak ni bla neka huda žurka) in ne morm spat in pridem sem in vidm da vas je neki tukej.... Fajn fajn. Sj jst nism obupala, sam pač.... začasno mi je dol popadal use skp k sva ostala sam še jst pa Daniel tlele vsi ostali ste pa spi*dil. Nimam tok živcev da bi vse sama pokonc spravla. Kr mal pogrešam jst tale forum no... Pol zdej ste spet vsi (*vsi* greste na prste ene roke ) za, da se zalaufa? | |
|
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 07, 2009 1:48 pm | |
| Nočem ravno težit vm klele ampak t glavn se men še zmeri zdi da bi blo treba narest nek prostor kamr se vsak upiše pa d tm pove na keri strani je pa tko dalje. Tko kt so ble prjave za na šolo naprimer. Pa tut una grafična imena kt so letniki pa domovi nad imeni bi blo treba spremenit.
Bella usi vemo d nisi nikol zares šla.
Isa prou maš. J.K.Rowling je Harryja res predstavla nekolk preveč Perfect. | |
|
| |
Bellatrix Black Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 230 Age : 35 Palica : 32cm, oreh, zmajeva srčna kita. Kri : čistokrvna Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 07, 2009 5:13 pm | |
| Pa tist za prjavlat je že zdavnej narjen- Popis čarovnikov: opisi čarovnikov iz knjig/opisi ostalih čarovnikov. | |
|
| |
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 07, 2009 5:59 pm | |
| Potem pa bi rabili samo še tista imena spremeniti pa bi lahko začeli.
Zdj Isa se je javla da zna grafično kj nardit. M ogoče bi ona lohk to spremenil. Sam predlagam. | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 10, 2009 5:52 pm | |
| In potem vse tiho je bilo.... C'mon people... Spravte se v chat... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Feb 11, 2009 9:44 pm | |
| dj začnimo že pisat enkrat.
P.S. Do začetka pučitnc me vrjetn nou ful gor. | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Feb 12, 2009 2:09 pm | |
| ok js sem mel zdaj en izpit zato sem spet mal poniknil Bom zdaj v dveh dneh mal pregledal kaj vse sploh je še potrebno spravit skupaj. Vem, da morem spisat zgodbo in še nekaj drugih stvari ampak to mi ne bo vzelo preveč časa. No super da je Bella še vedno med nami drugače pa trenutno še ne vem kaj bi od vas potreboval, da naredite za ta forum, vam sporočim, ko ugotovim, kaj vse nam še sploh manjka. Zdej pa povejte kako ste kaj? Jaz sem super, glede na to, da sonce tako lepo sije in vse | |
|
| |
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 13, 2009 5:44 pm | |
| Jest sm tud super... Jaaaaaaaa, sonček je, sej ne, da ga prej ne bi blo, ampak je dns res poseben poseben dan...
Ostali?? | |
|
| |
Število prispevkov : 43 Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las Starost : 18 Kri : čistokrvna Varuh : kobra Registration date : 25/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 14, 2009 1:55 am | |
| mah, pri nas je bil dopoldne sonček, popoldne je pa pihal za posrt :/ drgač sem pa fajn no, kdaj bo že ta forum prenovljen?? Js komi čakam <3 =D Lupinko?? Hmm.... Se je zadeva že premaknila ? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Feb 15, 2009 9:42 pm | |
| Mene par dni ni pa je use že spet zamrl. DA MI GRESTE NAZAJ PISAT!!!!!
ja sj je ful hudo, d je sonce pa mi je šu un sneg že pošten na jetra. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Feb 16, 2009 1:11 am | |
| c-c-c.... ne kriči Dan, me dons ušesa bolijo jah, js Lupinkota čakam, da ga povprašam o zadevi. Lupinko? Smrk... Wulfko? Remusek? Kje si? Ti maš to zadevo pod kontrolo, prikaž se! Zaradmene, če prideš sem v volčji obliki, sam priiiiiiiid!!! Lupinko, no, ne mislim se zezat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 21, 2009 8:23 pm | |
| a lohk se kdo kj pise.
jooooj sm zaspan.
Ej Rewa, a ni Rewa v knjigi jedec smrti, k u 7 piše, da se je na Nevilovo babico spravu Rewa. Sm lih brau to pa me zanima.
Remus še zdj čakam na seznam stvari k jih je treba narest. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 8:06 am | |
| Ne, Rewa je avror, se mi zdi... In ga ministerstvo pošle nad Nevillovo babico... | |
|
| |
Ted Rewa
Število prispevkov : 2 Palica : 32, vrba, dlaka Nordijskega jelena Starost : 29 Kri : Čistokrv Žival : Sova Varuh : Tiger Registration date : 22/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 5:50 pm | |
| Rewa, ki nastopa v Knjigi je Auror.. Jaz sem pa tudi... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 7:05 pm | |
| No oprosti ker sem se zmotil.
Dj kje so vsi admini: Remus, Bella, Nicc, Avis, Dumbledore.
Če še niste pogruntal vs mau rabmo. Usaj jave se, da ste še aktivni. | |
|
| |
Avis F. Quaglio Spolzgad 7. letnik
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 08, 2009 1:33 am | |
| oui.
Avis tuki. če se me sploh še spomnete.
torej, javlam se | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 08, 2009 6:11 pm | |
| Končn kdo, sm že mislu da sm sam kle. | |
|
| |
Število prispevkov : 103 Palica : 38 cm, ebenovina, samorogova dlaka Registration date : 23/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Mar 09, 2009 1:42 am | |
| nisi.
čeprav dva tudi ni bohvekej.
Si za to, da zbereva ljudi in gremo pisat? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Mar 09, 2009 4:46 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Mar 10, 2009 1:53 am | |
| Najprej bi blo sploh fajn dobit folk. Tle že 100 let ni nben pisu.
lahko koga poiščeš?
st bom ene par ludi najdla. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Mar 10, 2009 6:36 pm | |
| Jst lohk rečem sam Uršuli drugim pa ne kj dost sam bom usen probu. | |
|
| |
Christie Brown Drznvraan 6. letnik
Število prispevkov : 20 Palica : 25 cm, breza, samorogova dlaka Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Mar 10, 2009 10:31 pm | |
| js sm še vedno tuki, samo nisem glih ljubitelca klepetov, pa samo usake tolko časa malo pogledam, kaj se dogaja.... drugače; zgleda kot da bi use zamrlo in foruma bi bilo res škoda... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Mar 11, 2009 6:15 pm | |
| jest tud kdaj pridem pogledat oz. vsak dan, sm se mi enostavno ne da vpisat, pa napisat neki... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Mar 19, 2009 9:51 pm | |
| Pa kva, a ste usi crknl al zakva noben nč ne piše.
ČE VAS NISO PREKLEL ZAČNBITE PISAT.
Remus, Bella, Albus... povejte kva je treba narest d bo kdo začeu pisat. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|