| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Isabella Slyen Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 43 Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las Starost : 18 Kri : čistokrvna Varuh : kobra Registration date : 25/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Apr 26, 2009 9:34 pm | |
| eh, ja, zaj sem pa srečnaaa <333 Isa bo pa neka totalno freaky, pa psihična, pa histerična, pa napadalna, skratka čist čudna hehehe *harsh* hmmm... mene edin mot, k ma na tej slik tko dolge lase xD aja, pa jst sem tud eno sliko za mojo Iso našla.... sem brskala pod Bellatrix, ker je njej še najbl podobna: http://arkhadiam.deviantart.com/art/HP-Bellatrix-Lestrange-118487011točn taka bo Isa .^^ | |
|
| |
Daniel Black Gryfondom 3. letnik
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Apr 27, 2009 12:14 am | |
| Mene pa sam zanima neki pa bi prosu da mi na to vprašanje odgovori eden izmed adminov. V petei knjigi Noruč pokaže Harryju sliko od prejšnih članov Feniksovega reda. Ampak ker se ta zgodba dogaja v tistem času ko je bila posneta fotografija me zanima, ali moraš biti eden izmed ljudi na tisti fotografiji, da si lahko član Feniksovega reda. | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Apr 27, 2009 2:10 pm | |
| Jest nimam pojma... Pomoje bi lahko bil.... | |
|
| |
Niccolette Parkinson Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Apr 28, 2009 7:10 pm | |
| Okej, Nicc je menjala account z Albijem. ^^
zdaj pa tko pol. Če na spreštejem: 1+1+1+1= 4. Mamo dva male člana, mamo dve female članici. zdaj, jaz bom nardil še en popis uporabnikov, vpište se, tisti, ki pa se ne bodo automatsko letijo s foruma in me prav malo briga če so admini ali kaj drugega.
aja, pol, ma ker od vas kake izkušnje z grafiko? | |
|
| |
Ursula Gryfondom 1. letnik
Število prispevkov : 3 Palica : 25cm, leskovina, vyilin las Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Apr 28, 2009 11:52 pm | |
| Ej ldje mi je FUL žou d me tok časa ni blo. Se bom popravla.
Daniel, hvala da si mi ti sporoču Niccolette ti pa sam povej kaj je treba narest
Sry ampak grafike pa lih ne znam dobr. | |
|
| |
Število prispevkov : 162 Age : 29 Palica : 24 cm, leskovina, feniksovo pero Starost : 22 let Kri : mešanec Žival : sova Strela, pes Simon Varuh : pes Posebnosti : mag Registration date : 13/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Apr 28, 2009 11:56 pm | |
| Ursula lpo te je spet vidt. Nicc na grafiko se sploh ne spoznam in bi blo bol da rečš komu drugmu. Jst predlagam, da mi zbrišemo use na unem prostoru za ideje predlogi za prenovo pa nm Admini ( Nicc) sporočijo kaj je treba še narest pol se pa razporedimo da ne bomo usi delal ene in iste stvari. Nicc mene pa zanima a sm jst še lohk mag. Na prejšnm forumu sm biu pa pol mi je Albus reku d sm lohk še na temu pa me sam zanima a to še vela al ne. | |
|
| |
Število prispevkov : 166 Palica : Prapalica Kri : čistokrvna Varuh : feniks Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 12:17 am | |
| Daniel, verjemi, da mi je popolnoma vseeno, kdo je mag ali ne, ampak če bi bili magi vsi to ne bi imelo nobenega pomena več, se ti ne zdi? Zato se mi pač zdi, da je to nekako posebna nagrada za dobro pisanje, oziroma, mag lahko postaneš, če pokažeš zvrhano mero izkušenj glede pisanja. Sicer pa, če boš pridno pomagal pri prenovi mislim, da s 5tem ne bo težav, saj si bo vsakdo lahko prislužil majčkeno nagrado. ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 10:41 am | |
| Dragi ldje mene pa zdj do petka ne bo. Oprostite mi ampak nisem vedel, da gremo danes popoldan na morje. Če bo tam internet se bom povezal in kaj napisal če pa ne se pa vidimo čez 2 dni. | |
|
| |
Število prispevkov : 43 Palica : 32 cm, sekvoja, vylin las Starost : 18 Kri : čistokrvna Varuh : kobra Registration date : 25/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 12:55 pm | |
| js mam mal izkušen z grafiko pa rada bi pomagala .^^ sicer ne morem zej delat nevem kakšnih magic stvari ampak znam kr no.... pa lah pomagam še pri čem drugem .^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 2:52 pm | |
| oukee, glavno da maš vsaj malo. ^^ tako da, če ti ne bi blo odveč da odpreš nov forum in na njem ustvariš en skin, ki bi ga tu gor dala, da vidim kako in kaj? in ja, če mi pol link po zs pošlješ. ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 3:06 pm | |
| če povem po pravici, še nikoli nisem odprla svojega foruma haha, ali pa na njem delala skin, bom pa že pogruntala, kako to gre sam... kakšen motiv približno? kače, grbi, itd. EDIT: okej, simpl je, pogruntala sem, zdaj pa samo še povej, kakšen motiv.... da bom približen vedla, kaj točno more prikazovat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 3:33 pm | |
| 'v bistvu bi jaz najraje mela en čis simpl skin, samo barve, če veš kaj mislim? Pa tko, kontrast svetlo/temno alpa nekaj takega. Lahko malo temačnejši. ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 4:16 pm | |
| nekak... recimo maš eleno barvo po celi sliki in jo narediš recimo zgori ful temno, potem pa vedno svetlejšo... a sem v redu zastopla? k pri tem je odvisno sam od mojega umetniškega navdiha | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 6:37 pm | |
| ne, v bistvu lahko večbarvno, samo da se bo pač nekak ujemalo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 7:42 pm | |
| hm, tuki je pa odvisno samo od mojih sposobnosti in domišljije hehehe | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 11:34 pm | |
| ekzekli. ^^ ampak vaja dela mojstra, tako da, take your time. ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 11:43 pm | |
| za to ozadje v photoshopu rabim samo brushe pač z različnimi barvami *.* pa bom jih kr par nrdila... najprej v takih rdečih, rumenih, oranžnih odtenkih k se tko prelivajo, potem bolj v hladnih, potem pa par barv skupaj in to je to *.* magic .^^ sam ne me ubit, če ne bo tko, kokr si zamišljaš, ker jst nisem jasnovidec XD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Apr 29, 2009 11:51 pm | |
| heh, definitivno da te ne bom pomoje da mi bo kar všeč tole tvoje packanje | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Maj 02, 2009 8:37 pm | |
| daniel je nazaj in prpravlen na delo.
Nicc kva nj nardim??? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Maj 03, 2009 4:55 pm | |
| Zaenkrat bi bla fajn, če bi mi še kdo poslal kak mail čim prej, da si malo uredim zadeve. sicer se bom pa jaz enkrat v tem tednu, ko bodo NPZji mimo lotla tzadev v administraciji in podobno. | |
|
| |
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Maj 04, 2009 1:45 pm | |
| Se opravičujem, ker sm kr zginu, pač šel na Portugalsko in dns ob 4 ponoči prišel domov... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Maj 04, 2009 2:17 pm | |
| Kko pa je blo na Portugalskem? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Maj 04, 2009 6:56 pm | |
| Fantastično0... portugalci so tok fajn ljudje, v hotelu smo spoznal ene ki so bli iz Porta, pa so neki pršli v Lizbono in tam prespal, in smo se full smejal ko hotl po slovensk govort... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Maj 04, 2009 7:54 pm | |
| ooo hudooo <333 js bi tud na portugalsko šla .^^ sej grem v španijo hehe, med poletnimi .^^ in... se kaj veselimo obstoja foruma? XD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Maj 04, 2009 8:42 pm | |
| jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <333 Forum rulza, in komaj čakam, da bomo lahk začel pisat.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|