| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:53 pm | |
| mja, jaz, ko sem na Šubi, trenutno drugi letnik [ha! ne morte me več zafrkavat s frrrrji ] sm mela isto u prvem letniku no.. mislm, sej kk je blo sam 7 ur, ampak kr mam popoldanski turnus, se to zavleče od dobre dveh pa do pol osmih, kar mi prouzaprou uzame ceu dan... in nažalost, ga imam ta let ob petkih, ampak hvalabugu začnemo s šesto uro in imamo le 6 ur, 5, če ne štejem mladinske zravn . tko da ja, prve letnike najbolj mučijo, face it . tut jz sm se mogla xD. sicr pa, ja... na poljanah majo tak smotan sistem. 1 cela ura je odmor. t.j. skupi prbližn 55 minut. kaj folk dela tok cajta? in zrd tega pol pridejo vsi tečni dam, kr se jim valda, zarad zabediranih urnikov vse skup orng podalša... in pol sm še jz slabe vole, k morm jz frenda eno uro čakat tm u centru, da greva pol lahk na kavo... . dam se mi pa ne splača, ko bi sam sm pa ke letala xD. | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:54 pm | |
| jest sm pa fazan na idrski gimnaziji....
i must go now, see you tomorow | |
|
| |
Nadia Lewis Pihpuff 6. letnik
Število prispevkov : 31 Age : 31 Palica : 31 centimetrov, brezovina, vylin las Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 9:58 pm | |
| Jaz ful ne bi mela popoldanskega pouka.. Mislim to je res sranje pomoje, ker nimaš nič od dneva. Ajde tako kot mam zdaj pouk normalno končam ob ene treh (razen tele izredne razmere ob pondeljkih pa kmalu tud ob sredah), pridem domov ob ene štirih, mogoč petih, če se zadržimo v mestu, tako da mi še vedno precej dneva ostane.. Popoldan pa ful ne bi mela Mja, sej drugač mamo tud mi dva polurna odmora, se pravi ena cela ura, pa še dvajset minut menda pol enkrat pri tazadnjih urah, tak da če se ti zavleče se ti res zavleče. Tako glede Poljanskih folkov pa lahko rečem, da jih tud pomoje res šola zbedira, ker ti moji prijatelji so ob izvenšolskem času same face Šibam ga drugač tud jaz, čas za latinščino, pucanje sobe, mogoč telefon.. pa take reči Se beremo jutri | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:07 pm | |
| pa sej popoudne je učas fajn... rečmo prejšn let sm ga mela ob sredah in mi je blo dost fajn tko spat zju3. čprou je pol bedno res, ko prideš nevemkdaj domou. zj pa, k je na petk je pa dost bedn. u roku 2h ur morm pridt do doma, se zrihtat za vn, pol do frenda in nazaj u centr, po možnosti u skalco al pa na meto ... no ja, je kar je, mogl se bomo sprjaznit no.. kk . lepo se uči, in lepo spančki ko greš spat in use kar je pač zravn se tipkamo ^^ | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:39 pm | |
| ljudje, ti vaši posti v chatu so totalno predolgi. se mi res ne da brat. sicer pa, opažam da mamo Snapya back | |
|
| |
Severus Snape Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 36 Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca Registration date : 22/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:41 pm | |
| Jp. Se opravičujem, da je opis čist isti, sam sm pač len in se mi ne da ga spreminjat. Pa nej me že sprejmejo, da enga loh sesujem XD. | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:44 pm | |
| Snapi sem že uredil Ti lahko samo poskušaš koga sesut samo ti nikoli ne uspe Je pa super, da si spet nazaj | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:45 pm | |
| Ma, men se ga je čist slučajno dalo na novo napisat ok, lažem. Od kar je objavljena koda za opise je spisan. >.< sicer pa, dele sam še Luc 6 ciss mankata. & za prvo bom probala poskrbet da ride back | |
|
| |
Število prispevkov : 36 Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca Registration date : 22/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:49 pm | |
| Jst nč ne poskušam, jst jih sesujem. Drgač bom pa zdej po ene pol leta spet pisu, tko da mejte mal usmiljenja do mene . | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:51 pm | |
| Ja pol ste Spolzgadovci vsi ampak ostalih je bolj malo Na srečo prihajajo okrepitve v novih članih (in nekaterih starih) samo ne vem zakaj bolj ne sodelujejo v borbi proti Spolzgadu že tule v klepetu. Nabijajte poste tukaj ker če ne bodo zelenkoni spet glasni kako največ pišejo Ja to moraš sporočit v svoj dom, ostali mislim, da ne bomo preveč kruti samo kaj pa ti bo Markec rekel pa Avis, pa Bella pa Nicc in ostala druščina to je pa druga pesem | |
|
| |
Mrlakenstein Temni Mojster
Število prispevkov : 29 Registration date : 31/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 10:53 pm | |
| ja Lux človk božji nemorm verjet, da si iz Šube bivši fazančk pravš a? jah lepo to drgač kokr si mogoče že posumla sm tud jz na naši prelepi( še vedno brez tople malce) Šubičevi Gimnaziji sam jz sm 4. letnik važn..mi nimamo popoldan pouka mamo pa učash z zamakom začetk pouka tko, da naprimer začnemo šele s 3. uro pa se mi pol enkrt na tedn zavleče ke do 16 ure popoldne ampak je ql ker nimam več kot 7 ur v tednu ( eni majo namreč) pa tko torke mam ful u izzi k mam ponavad sam 4 ure al pa 5 odvisn če mamo mladinsko al pa ne in pa zakon d nimam več Fize pa Keme ker oddelk pa si bivšafazanka? aja mimgrede do zdj k smo mel popoldne mi je blo ful hudo k smo mel ob petkih... mislm daje blo v drugm letniku, zto k se nm je tko zvečer končal in smo tkoj po šoli lepo v Geota zavil pa ga mal pil pa pol ponoč dam...ah ja lepi časi važn ja če pa morš prej dam pa zna bit krneki ja kakorkoli ful luškan da je na tem forumu še kak Šubak wb Snapy | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:05 pm | |
| Če jim je življenje drago, ne bo noben nč reku XD. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:08 pm | |
| Ma, če boš kot daniel bomo kar glasni. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:18 pm | |
| Am who the fuck is Daniel? Kaj je z njim drgač? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:20 pm | |
| Daniel je khm pač naš član, ki je bolj nov v RPG-ju. Pač poglej pod Slavnostno večerjo njegov post pa ti bo jasno. Je pa res, da se fant še uči | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:25 pm | |
| ma ja no, uči je ok. sam ena vrstica od posta je pa premalo gor al dol z začetnikom. Sicer pa, glede prvih postov se lahko pohvalim, moj prvi v lajfu (ne opisek) je bil dolg 5 vrstic. je pa res, da sem pisala še, kako so reagirali ostali okol mene in se spravla pisat z najbolj izkušenimi na forumu. | |
|
| |
William J. Davidson Profesorji
Število prispevkov : 25 Palica : 27cm, Cedra, Kita zmajevega srca Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:29 pm | |
| Ja, noben ni brez vaje začel pisat tko kot piše sedaj in tudi po 50 postih tukaj boste pisali opazno bolje. Sem imal čast, da sem an enem drugem RPGju spremljal aktivno pisanje različnih kar v obdobju več kot enega leta in šele takrat opaziš, koliko se da napredovati v zelo kratkem času, če imaš nekoga, ki piše tako kot se piše ter ti daje bogate iztočnice. Potem, ko pa ti to preide v kri pa itak začneš sam od sebe pisat daljše poste, kvalitetnejše in vsebinsko polnejše.
Drugače pa lep pozdrav vsem skupaj :p | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:30 pm | |
| se strinjam, da ena vrstica nikakor ni primerna ampak bom imel eno oko oprto nanj in mu malo svetoval kako naj piše. Nočem, da bo zamrzil RPG če mu bo nekdo vedno pravil, da slabo piše, je pa res, da takšni posti niso sprejemljivi, ampak bomo pazili, da bo začel vedno bolje pisati. Aja dodal sem ene 5 smeškotov bravo jaz ampak več se mi trenutno ne da. Živjo (sem vedel da enga smeilija pa res pogrešam, ga grem takoj še dodat ) EDIT: dodan tale smajli ki mi je najbolj manjkal
Nazadnje urejal/a Remus Lupin Pon Sep 22, 2008 11:39 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:34 pm | |
| @William:A si bil ti na Zlatem gozdu? | |
|
| |
Število prispevkov : 25 Palica : 27cm, Cedra, Kita zmajevega srca Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:39 pm | |
| - Severus Snape je napisal/a:
- @William:A si bil ti na Zlatem gozdu?
Zakaj? A se ti zdim kot da bi bil? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:44 pm | |
| Mhm. 100 % si Arnir . Ne me ubit, če sm zajebu pri nicku, sam sm že mal pozabu. Je že dolg tega, kar je bil Zlati gozd dejaven, sam nanj spomini so lepi . | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:47 pm | |
| Ah, ko bi bli tud spomini na Arnirja.... Te lahko pobaram še za tvoj tamkajšnji nick? In ja, sem Arnir ja (vedno sem razkrinkan... Morda zato ker se nkol ne pomatram da bi bil prikrit ) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:52 pm | |
| Tvoja pravopis te razkrije . Jst sm bil Kel-menah. Drgač sm pa vesel da si tle gor, en zelo dober pisec več . | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Sep 22, 2008 11:56 pm | |
| A, se spomnim, čeprav proti koncu temne strani nisem veliko oz. skorajda nič preverjal. Drugače pa... Danes je 22. september... Rojstni dan Froda in Bilba Bisagina A ga gremo zalit? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 12:02 am | |
| LOL, vem da je blo tvoje znanje o Tolkienu in njegovih delih obširno, sam nism pa pričakoval, da boš vedu kdaj mata Frodo in Bilbo rojstni dan . Vsaka ti čast, da vse to veš . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|