| Klepet | |
|
+19Narcissa Black Kana Jade Parker Luna Källin Christie Brown Layla Sienna Moon William J. Davidson Severus Snape Nadia Lewis Nera M. Nereii Leonis Black Lux Swann Mrlakenstein Avis F. Quaglio Niccolette Parkinson Bellatrix Black Daniel Black Albus Dumbledore Remus Lupin 23 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
William J. Davidson Profesorji
Število prispevkov : 25 Palica : 27cm, Cedra, Kita zmajevega srca Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 12:05 am | |
| Največ praznk po Tolkienovem roj. dnevu za vse ljubitelje. Sej vrjem, jest sm čist skromn, v tujin majo parade v določenih krajih... Sm lih prejle bral na internetu. Že skor mal bolano Drgač je bil pa po koncu Vojne za Prstan ta datum kar široko praznovan. Ne tok kot dan ko je bil uničen Prstan ampak okej (25. marec to je, v kolkr se ne motim ) Edn je mogu vedet vse to da je lohk kolkr tok zanimivo zgodbo in naloge pisal ane | |
|
| |
Severus Snape Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 36 Palica : 31 cm, ebonija, kita zmajevega srca Registration date : 22/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 12:13 am | |
| Ja sam če bi bile te parade v Slo bi se jih verjetno udeleževal . Sej ZG bi bil res bl pust brez tebe, tko smo pa mel enga res izvednca iz zgodovine Srednjega sveta. | |
|
| |
Lux Swann Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 133 Age : 32 Palica : 29,5 cm, tisa, baziliskov strupnik. Starost : 20 let Kri : Čistokrvna Varuh : Snežni leopard Registration date : 17/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 2:20 pm | |
| oooooo... god. William.. Arnir si torej? . pol te morm tle še mal povprašat kko kej Stronči ? [sej veš o čem govorim, ne?] .. se pa opravičujem kr sm bla lenoba. sicer pa.. Snape.. fajn te je spet tle videt . in pa zanimivo, šele zdele zvedla, da si biu tut ti na ZGju ... fino to . sej mene pa usi iz tam gor poznate, me ni blo težk zgrešit, hehe . Amaranth za tiste, ki ste pozabili sicr pa, mister M. šele zdej opazla tvoj post in... fajn, še nekdo, ki je na Šubi . kera črka drgač, da mal poraziskujem in vidim, kdo si? . al pa mene kdaj tm za rokav pocukej, sej me ni težk zgrešit ... ponavad sm črna & okol mene leta ene par emotou iz mojga klasa . drgač pa 2.c ^^. italijanka zdej pa... na danes xD skorej zamudila bus, da. zaspala. shit happens. sm nekoga vidla na busu? ja, sm ga in priznam da so me njegove božanske oči spravle u mal bl volo. in pol sm spet padla u slabo, k sm se spomnla, da ga ubistvu ne poznam in pojma nimam kk bi ga lahk spiznala. nausezadne ne morš prkorakat do njega in nek začet nabijat u 3pm ne.? dans smo se slikal... in ne more vrjet, spet sm sedela čist spredi, sam tokrat na desni strani, ne na levi. blah. plus pozabla sm tko pol stvari u šolo prnest, hvala bogu, da sm usaj za gefo dobla po testu dokaj fajn občutek. pa še glava me boli. <.<. s tem da se morm spet zrihtat do 15 do 5h.. pol pa do frendice. že ceu dan poslušam neki down-tempo in zgledam k da bom lihkar crknla.. oms, prou bojim se kk bom reagirala na kšne glupe izjave moje frendice, kr sam še čakam da koga nap*zdim oziroma spravim mojo slabo volo vn, ki se zarad neznanga razloga nabira u men. ma naveličana sm. usega <.<. foxe za fizo, foxe za kemo, usegaaaa >.<. in to že na začetku leta. damn. pa še Špela ni popravca nrdila, tk da je padla... sej ne da sva kšni vele frendici, sam useen, še večji dolgcajt bo u našm klasu... damn... dons res ni moj dan oO. | |
|
| |
Remus Lupin Gryfondom 7. letnik
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 3:16 pm | |
| Zanimiv dan ni kaj Jaz pa sem vstal ob 10h šel na obisk moji babici nato pa nazaj spat sedaj pa sem prilezel na forum . Aja pa da še dodam, tudi jaz sem bil na ZGju (Avani). Sicer šele ob njegovem koncu tako, da nisem ravno veliko sodeloval. | |
|
| |
Layla Sienna Moon Drznvraan 1. letnik
Število prispevkov : 25 Palica : 24 cm, breza, Vylin las Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 3:18 pm | |
| Pol si tud na RPG Eragoonu Avani, ne? | |
|
| |
Število prispevkov : 274 Age : 34 Palica : 28 cm, Jesen, Feniksovo repno pero Starost : 21 Kri : čistokrvna Posebnosti : Volkodlak Registration date : 08/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 3:26 pm | |
| Ja tudi na Eragoonu sem Avani. Ti pa ? Sienna če sklepam po tvojem srednjem imenu | |
|
| |
Število prispevkov : 25 Palica : 24 cm, breza, Vylin las Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:10 pm | |
| Ja, pravilno sklepaš | |
|
| |
Albus Dumbledore Ravnatelj Bradavičarke
Število prispevkov : 106 Registration date : 10/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:24 pm | |
| Mah, jaz pa na ZG-ju al pa Eragonu nisem/ne sodelujem. Mam pol rajš tko bl mixan izbor forumov, iz vseh zvrsti po malo. nisem lih nek fan sam fantazijskih, so tu tut Ox 6& to... sicer pa, je kdo na Oxu, UTS-ju, UES-ju, EMBOH-u, OTH-ju ? Ker če je, bi reeees rada vedla nick | |
|
| |
Leonis Black Spolzgad 6. letnik
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:26 pm | |
| Od vsega tega sm na UESju... in sem prepričan da boš takoj ugotovila kdo sm... (Little ____:=)) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:27 pm | |
| Kašni so sploh te forumi? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:33 pm | |
| L, nimam pojma Sicer pa, na nadeljevanke (UEs -GG, OTH - OTH,) Ox je tko Ox (Oxford University), pol je EMBOH Twilight forum & UTS as Under The Tuscan Sun e po istoimenskem filmu/ knjigi. ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:36 pm | |
| Aha hvala. Bom šla mal pogledat | |
|
| |
Število prispevkov : 113 Age : 31 Palica : 33 cm, palisander, kita zmajevega srca Starost : 20 let Kri : čistokrvna Žival : mačka Megaera Registration date : 21/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:42 pm | |
| Little E, Serena's little bro... pa ti, če pomislem, si mogoče Shana? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:44 pm | |
| Nope, čist mimo. Probej ugant, bomo vidli, če ti bo šlo icer pa, nalimala oglase od vseh možnih forumov in ne se jezit, ker to pomeni tudi več članov za vas | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:46 pm | |
| Blair, Joanna, Fleur, Rubi al pa Ozzie<? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:48 pm | |
| Not fer. Js bi tut lahko vse uporabnike napisala, pa bol zbiraj kir si. >.< Rwč kiro najbolj misliš. 8 & ja vem, zatežena sem >.< ) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:49 pm | |
| ugotovu sm : You are RUBI | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:50 pm | |
| Nope. Glede na to, da si dvakrat že mim vdaru ... Še ena šansa | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 4:52 pm | |
| Blair nisi, no vsej zdi se mi da ne, not that kind of bitch
Pol pa še Fleur, Joanna pa Ozzie, če se ne motm vse blond...
pol pa mim usekam ; Ozzie al pa Fleur
You are Ozzie... nism se mogu zadržet, preberte: Ted,Andromeda, Black family girlfriend Chourus: Bella:hey hey you you i dont like your boyfriend Druella:No way no way i much prefer Rabastan Bella:Hey hey you you i dont like your boyfriend instrumental Rabastan: Hey hey you you i know that you like me Andromeda: No way no way and no its not a secret, hey hey ted ted i want to be your girlfriend! End of Chourus Ted: your so fine i want you mine your so delicious, i think about you all the time your so addictive. Andromeda: dont you what i can do to make you feel alright. Dont pretend, you think, you know im damn precious and hell yeah im Dumbledores princess. I can tell Remus likes me to and i know im right. Narcissa: Andies like so whatever, and she could do so much better, i think they should break up right now. And thats what everyones talking about. chourus Andromeda:I can see, i see the way ted looks at me and even when he looks away i know he thinks of me. Sirius: I no he talks about her all the time again and again. Andromeda: So come over here and tell me what i wanna here Bella: Better yet make that mudblood dissapear Druella: I dont wanna hear you say his name ever again! Narcissa: Andies like so whatever, and she could do so much better. I think they should break up right now, and thats what everyones talking about! Chourus Bella: In a second ill have Ted wrapped around my finger cause i can cause i can fit in better! Cygnus: Listen to your mother, whens it gonna sink in? Bella: Teds so stupid what the hell is he thinking? (Repeat twice apart from last line) Narcissa and Bella: Shes so stupid, what the hell is she thinking? Bella: Hey hey you you, i dont like your boyfriend! Druella: No way, no way i much prefer Rabastan Bella: Hey hey you you i dont like your boyfriend, no way no way ey... Whole Black family: HEY HEY! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 5:17 pm | |
| Jep, moja malenkost ma tam čez Ozz. Sicer pa sem se zlo narežala pr temu songiču. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 7:19 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 8:10 pm | |
| Ok imam eno vprašanje ali zna kdo delat avatarje, ker moj trenutni je obup in bi rabu novega. Lahk predložim tudi sliko zraven samo jaz nisem dober v oblikovanju in teh stvareh tako da... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 8:11 pm | |
| Jz znam. Samo, če mi ti sliko daš. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 8:13 pm | |
| ja ti jo takoj pošljem po ZS hvala | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Sep 23, 2008 8:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|